Jump to content

Community Status Updates

Photo

himawarinosekai → a2a

Έβαλα τους shinsengumi στα cultural notes μιας και απ' οτι κατάλαβα ειδικεύεσαι στη σύγχρονη κουλτούρα. Αν είχες σκοπό να το κάνεις όμως πές το μου να κάνω edit! :D
Sep 09 2008 22:59
Photo

a2a → Kenny

Καλή ιδέα! Θα προσπαθήσω να το κάνω από αύριο. Θα ξαναρίξω μια ματιά στα πρώτα πέντε επισόδεια και θα γράψω κυρίως για τα κομμάτια που είναι λιγότερο προφανείς αναφορές. (Κυρίως από τη μοντέρνα ιαπωνική κουλτούρα)
Sep 08 2008 16:18
Photo

Kenny → a2a

Hello there. Μιας και σου αρέσει πολύ το Gintama και έχεις γνώσεις j-culture, θα σου προτείνω κάτι. Άνοιξε ένα ειδικό thread στο Gintama subforum στο οποίο να αναφέρεις references που ξέφυγαν από τα fansubs. Ειδικά στα επεισόδια 1-24 θα έχεις πολλά να προσφέρεις. ^^
Sep 08 2008 15:40
Photo

allase → a2a

www nai :) exw arxisei na akouw ouf alla akoma eimai newbie :P
Sep 06 2008 01:04
Photo

a2a → allase

Γειά σου! Βλέπω Shin Dong στο avatar! You like SuJu? ^_^
Sep 06 2008 00:31
Photo

a2a → red pyramid

Φταίει το make-up! XDDD
Sep 02 2008 15:57
Photo

red pyramid → a2a

red pyramid είναι η ίδια κοπέλα σε άλλες φωτογραφίες! XDDD :O damn, την πάτησα άσχημα :O καμία σχέση στην μία εικόνα απ' την άλλη ε
Sep 02 2008 15:35
Photo

a2a → Kenny

Ok! Please do! Ελπίζω μόνο να έχω χρόνο τότε...
Aug 26 2008 11:38
Photo

Kenny → a2a

Για τα jdoramas κάτι μου είχε πει και η moonheart χθες. Anyway, ρωτάω γιατί σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάποια OVAs με τα οποία δεν έχει ασχοληθεί κανείς, και αν καταφέρω να βρω κάποιον να τα μεταφράσει θα μπορέσω να κάνω και fansub και να τα ανεβάσω. Καλώς λοιπόν, I might bug you again όταν μου έρθουν. ^^
Aug 26 2008 11:18
Photo

a2a → Kenny

Το χω σκεφτεί αμέ! Μου αρέσει η ιδέα του fansubbing. Βασικά μιλάω με μερικά παιδιά να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό fansubbing group για jdramas (που είναι η ειδικότητα μου) μιας και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και να τα συστήσουμε σε περισσότερο κόσμο. Θέλουμε υποστήριξη όμως αλλιώς θα είναι δύσκολο! ^_^V
Aug 26 2008 11:05
Photo

Kenny → a2a

Βλέπω ότι ξέρεις αρκετά καλά ιαπωνικά. Έχεις σκεφτεί να βοηθήσεις κάποιο fansub group;
Aug 26 2008 10:35
Photo

a2a → moonheart

Καλή ιδέα. Και γω πρέπει να τελειώσω με εξεταστική αν θέλω να έχω χρόνο για fansubbing. Τότε αν είναι μπορούμε να αρχίσουμε με μια σειρά που θα προβληθεί την καινούργια σεζόν και με παράλληλα παλιότερα πρότζεκτ! (Ryuusei no Kizuna or Bloody Monday would be nice)| Θα το συζητήσουμε περισσότερο αργότερα (έχω κάτι καλεσμένους τώρα) XDDD Jactors topic? Good idea! Θα αρχίσω όταν βρω λίγο χρόνο (σήμερα χλωμό το κόβω) XD
Aug 20 2008 12:05
Photo

moonheart → a2a

hey girl!!!! επεισα την κολλητη τελικα να βοηθησει σε τυχον προσπαθεια fansubin... ~yayyy~ αν και σκεφτηκαμε οτι θα ηταν καλυτερο να αρχισει αφοτου τελειωσουν και των 2 οι εξεταστικες!!! ~btw you've done a great job out there concerning Pi's dramas y dont you make a whole different topic named sth like Presenting Jactors.. or sth??~ α και μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να ζηταμε την γνωμη καποιου mod or admin about the review-fansubbin idea μηπως χρειαζονται να γινουν αλλαγες του τυπου /ξεχωριστο sub forum for dramas/ η μπας και βοηθησουν σε αλλα stuff???
Aug 20 2008 11:09
Photo

Namida → a2a

Έχεις πάρει το 2kyuu;:nod: Εγώ έλεγα να δώσω φέτος, αλλά έμεινα πολύ πίσω, οπότε ελπίζω να δώσω του χρόνου.
Aug 14 2008 09:53
Photo

a2a → red pyramid

Και πάλι καλά που έκανε μόνο το σταυρό του που είδε το εξώφυλλο με τους ματωμένους αγγέλους! Φαντάζεσαι να του έλεγα τι παίζει; Το είχα πει κάποτε στη γιαγιά μου και είχε ένα ύφος "Αυτά είναι του Σατανά" ένα πράγμα! :PPP
Jul 20 2008 15:08