Community Status Updates
a2a → Glastenen
Αχού! Τότε πρέπει να κανονίσουμε κάτι επειγόντως! Ας πουμε κάτι για το Σάββατο; Θα μιλήσω με τις υπόλοιπες και θα αναθέσω στη Στελίνα να σε ειδοποιήσει! Fangirling is like a drug! Without it we have withdrawal symptoms!>_<
Feb 05 2009 15:39
Glastenen → a2a
εμ κοπελιά, ή κάνουμε κοσπλέι ή αεριζόμαστε...!!! xD χρειάζομαι επειγόντως την συνδρομή σας, έχω καιρό να φανγκερλιστώ και αρχίζουν οι παρενέργειες (ξέρεις, αδυναμία, σκορβούτο, έλλειψη ιχνοστοιχείων κλπ)
Feb 05 2009 14:15
a2a → Glastenen
Κοπελιά το Σάββατο ο Belial σου τα 'σπαγε! Κατευθείαν από τα έγκατα της Κόλασης μιλάμε! XDDD
Feb 04 2009 15:43
Erisadesu → a2a
μπορείς να μου εξηγήσεις
πως γίνετε ο βλάκας απο το rookies και το ryousei no kizuma
να είναι στην πραγματικότητα ο υπερ παίδαρος απο το Crows Zero!????????
OMG ΤΙ άτομο είναι αυτό τι χαμελέων... και πως γίνεται
ένας τόσο ωραίος ηθοποιός να δέχεται να τσαλακώνει τον εαυτό του έτσι?
i am in love.
(he is even older than me )
Jan 26 2009 01:39
Erisadesu → a2a
εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα με τον εαυτό μου λολ
αλλά ρε συ είδες τα Ισπανά ξέρουν τι κάνουν
Jan 12 2009 21:52
Erisadesu → a2a
α ναι
δες αυτό το gay video
[url=http://www.youtube.com/watch?v=PRDmQ6LXWMQ&eurl=http://ethanandthecity.blogspot.com/2009/01/nowhere-without-my-parents.html&feature=player_embedded]YouTube - A cuestas con mis padres, de Vicente Bonet[/url]
και πες μου αν είμαι πολύ καμένη που πρόσεξα... και κατάλαβα ...
αυτό που έχει στον τοίχο λολ
Jan 12 2009 19:22
a2a → Erisadesu
Με μάγειρες και μαγειρική ε;
Bambino, Osen, Lunch Queen, Sushi Oji, Delicious Gakuin, Antique και από dramas που δεν έχω δει αλλά ξέρω θεματολογία: My Little Chef και Ohsama no Restaurant.
Jan 11 2009 22:14
Erisadesu → a2a
ει όποτε μπεις και δεις αυτό πες μου μερικές σειρες με μάγειρες για να προτείνω στον ξάδερφό μου ευχαριστώ πολυ
Jan 11 2009 16:25
a2a → ichigo13
Tα καλύτερο site για ιαπωνική μουσική είναι το Jpopsuki και τα forum του bww2. Αλλά στο πρώτο πρέπει να κάνεις register και είναι με torrents ενώ στο δεύτερο θέλςι πάνω από 50 posts για να μπεις στο DDL section τους.
Εγώ προσωπικά θεωρώ ενδιαφέροντα τραγούδια με μικτό και πιασάρικο ήχο και όχι μόνο τα rock. Δοκιμαστικά άκου το Naniwa Iroha Bushi των Kanjani8 που είναι μια μίξη enka/rap (μοντέρνα ένκα το φωνάζουν) ή το SCREAM των GLAY/EXILE που είναι μια μίξη rnb/rock.
Τώρα από ροκ δεν είμαι και τόσο ειδικά καθότι pop fan πάνω απ' όλα αλλά έχω υπόψη μου κάποια ωραία ροκ τραγούδια. Ακόμα και οι Arashi έχουν(listen to Pikanchi, it's perfect for headbanging).
Dec 16 2008 19:22
ichigo13 → a2a
Βασικά η εκπομπή ακούγεται από άτομα άσχετα με τη J-music καιγενικά ότι έχει σχέση με Ιαπωνιά οπότε μου είναι δύσκολο να βάζω j-pop τραγούδια,καθώς θεωρώ ότι τα περισσότερα είναι βαρετά γι'αυτούς!
Α...επίσης ξέρεις κάποιο καλό site για να κατεβάσω j-muisc?
Οτι δεν ειναι από anime το κατεβάζω από το youtube και μετά το κάνω mp3,οπότε θα ήθελα εναν άλλο τρόπο!
Τελος αν γίνεται θα μπορούσες να μον δώσεις μια λίστα με j-rock τραγούδια!
Τhanks a lot
Dec 16 2008 17:11
a2a → ichigo13
Ευχαριστώ αλλά τελικά το είχα το τραγούδι. Κατεβάζω συχνά τα charts του Oricon και έχω πάρα πολλά τραγούδια και τελικά χάνομαι κάπου!
Αυτό με τα ροκ... βγαίνουν πάρα πολλά τραγούδια αλλά δεν πουλάνε όσο η ποπ. Παλιά είχαν πέραση οι γυναίκες τραγουδίστριες και τώρα τα boybands. O λόγος; Αυξήθηκαν οι fangirls κυρίως μετά την αύξηση της δημοτικότητας των dramas στο εξωτερικό(count me in as well, I'm a HUGE Arashi fangirl) οι οποίες πάντα αγοράζουν (εγώ αγοράζω συνέχεια πχ). Για το ροκ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η ροκ σκηνή στην Ιαπωνία αν και διαδεδομένη σε μας τους ξένους είναι πιο underground. Υπάρχουν και ροκ συγκροτήματα όπως οι Laruku, οι GLAY και οι B'z οι οποίοι τα πάνε πάρα πολύ καλά πάντα. Απλά φέτος ήταν πιο χαμηλά στο Oricon ( έχω τη λίστα αν θες).
Και γιατί να μη βάλεις ποπ στην εκπομπή; Το truth των Arashi τα σπάει! Είναι πολύ σκοτεινό τραγούδι! Και το Kiseki των Greeeen είναι υπέροχο επίσης!
Dec 16 2008 16:55
ichigo13 → a2a
[url=http://www.youtube.com/watch?v=6NeLqLGBhpc&feature=related]YouTube - γ™γγ‚‚γ¨γΎγ•γ¨ οΌ εΎδΊ¦η΄… οΌγ‚γ‚γ‚‚γ“γ†οΌ‰[/url]
Just love enka!
Νομίζω ζήτησες το τραγούδι στο pοst με τα Oricon charts της χρονιάς!
Αν θες μπορώ να στο δώσω και κανονικά ως mp3 :)
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι δεν υπήρχε σχεδόν κανένα j-rock τραγούδι στα charts?:(
Θέλω να κάνω μια εκπομπή και βάζω j-music αλλά τελευταία έχω ξεμείνει απο τραγούδια,οπότε ειπά να δω το εν λόγο thread,όμως τα περισσότερα τραγούδια είναι j-pop
Dec 16 2008 14:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed