Community Status Updates
LucyBR → a2a
un,un.. u do that! =w=b δοκιμασε να κοιμηθεις και καθολου αμα γινεται.. νομιζω βοηθαει..
και αν εχεις και πονολαιμο και σ αρεσει, δοκιμασε και μαυρο τσαι με γαλα! ειναι καταπραϋντικό.. [doc mode on]
περαστικα σου nce again! *pats*
Oct 14 2008 17:01
a2a → LucyBR
Thanks! Πρέπει να ειδοποιήσω και τις κοπελιές να μην πάνε και με περιμένουν τσάμπα. Πάω να χωθώ και να πιω κανά ζεστό...
Oct 14 2008 16:51
LucyBR → a2a
awww f*ck... εισαι πολυ χαλια δλδ i take it.. :/ καλα πώς ετσι στα καλα του καθουμενου??
κριμα ρε γμτ.. bad luck is bad..:frozen:
περαστικα παντως.. <333 *sends Sho love and get well wishes*
Oct 14 2008 16:48
a2a → LucyBR
Μάλλον έτσι φαίνεται... Ο πυρετός δεν πέφτει! Κρίμα δηλαδή γιατί το περίμενα πως και πως... Τ_Τ
Oct 14 2008 16:41
a2a → LucyBR
Για προσωπική χρήση. Και για μελλοντικό blackmailing... Χεχε πρέπει να δεις τι βλακείες έχω γυρίσει κατά καιρούς με αυτή την κάμερα! Να φέρω και τα DVD που είχα τραβήξει Ιαπωνία να ζαλιστείτε λιγάκι (σα μεθυσμένη τράβαγα!)
Sep 29 2008 15:27
LucyBR → a2a
no prob! ^^
θα μαζεψω και το βασανισμενο θυμα του σαδισμου μου (ναι την Αννα XDD) και θα μαζευτουμε παλι για fangirlism marathon: the revenge!:hahaha::hahaha:
LOL! should that be recorded??? θα τρομαξει ο κοσμος που θα το δει!! ΧDDDDDD
Sep 29 2008 14:24
a2a → LucyBR
Καλύτερα το επόμενο ΣΚ γιατί αυτή τη Δευτέρα δίνω κάτι εργασίες! Στο σπίτι της Μαριλένας θα γίνει η φάση (γιατί φτιάχνουμε την κουζίνα στο σπίτι μου και θα γίνεται της τρελής) αλλά εγώ θα κουβαλήσω το μαγικό μηχανισμό που μετατρέπει το DVD σε καραόκε μαζί με μικρόφωνα και CD! Should I bring my camera to record the madness??
Sep 29 2008 14:13
LucyBR → a2a
^W^ whenever u want is fine by me!~ :3
ας πουμε το ΣΚ που μας ερχεται ειναι καλα??
απλως ξαναπροειδοποιω, εχε ανταλλακτικα τζαμια προχειρα γιατι θα χρειαστουν 100% ΧDDD
Sep 29 2008 14:02
a2a → LucyBR
Lol κοπελιά πότε θα τα ξαναπούμε για κανά καραόκε; (Θα πέσει πολύ γέλιο βέβαια!)
Sep 29 2008 13:38
a2a → ichigo13
Θες το tsuyoi έτσι; Με κάντζι είναι 強い. Από την άλλη η δύναμη είναι 力(chikara). ^^
Sep 23 2008 22:54
ichigo13 → a2a
Mε συγχωρείς για την ενόχληση αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως [B]γράφεται[/B] στα ιαπωνικά ο δυνατός?Προτιμώ με kanji γιατί με hiragana ξέρω κι εγώ περίπου
Τhanks:congrats:
Sep 23 2008 20:58
a2a → himawarinosekai
Ακριβώς όπως το είπες! Εγώ στη σύγχρονη και απ' ότι φαίνεται εσύ στην παράδοση. Με βοηθάει πολύ αν αναλάβεις εσύ αυτό το κομμάτι! ^^
Sep 09 2008 23:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed