Community Status Updates
Glastenen → a2a
[B]ΝΤΑΒΑ-JIN????? [/B]OMG OMG I BOW, I HAIL, I SUBMIT, I WORSHIP!!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:
May 06 2009 02:12
a2a → ~*memole*~
Ah δεν είμαι τόσο δραστήρια για τον φωτογραφίζω κιόλας! XD
Είμαι ένα από τα πιο βαρεμένα άτομα που θα συναντήσεις! Χαχαχα! Επίσης η αδερφή μου υποσχέθηκε να του φτιάξει ρούχα και ακόμα δεν το χει κάνει! Του χα σχεδιάσει ένα ωραίο VK-inspired outfit αλλά είναι δύσκολο αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις ρόυχα. Εσύ ξέρεις btw?
May 01 2009 16:23
a2a → ~*memole*~
Έχω τον Lead Taeyand cause it was love at first sight. Τον έβγαλα Aizen (από ένα fic μου) και θέλω να πάρω μια Pullip XiaoFan για να γίνει η γυναίκα του, η Mika. Ακόμα βέβαια στα σχέδια είναι αλλά είναι υπερβολικά όμορφες αυτές οι κούκλες για να μην πάρω τουλάχιστον αυτήν! Τ_Τ
Apr 30 2009 18:50
a2a → ~*memole*~
Wow! BJD fan? Τις λατρεύω και γω αλλά τα λεφτά μου πάνε σε άλλα πράγματα και έχω μόνο έναν TaeYang αλλά σκοπεύω να πάρω καμιά Pullip (I'm a Pullip fan!) XD
Apr 28 2009 15:26
a2a → digitaltracker
Ναι εντάξει γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει και ελπίζω σε καλή χορογραφία όταν το κυκλοφορήσουν. And don't worry: First of all KAT-TUN always had male followers (εδώ έχω ξάδερφο που τραγουδά σε ροκ συγκρότημα και του άρεσουν) and secondly Arashi are the drugs we should prescribe to cure depression (αν σου αρέσουν σημαίνει ότι είσαι αισιόδοξο άτομο είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα). 'nuff said!
Apr 16 2009 16:13
digitaltracker → a2a
Oταν εγραφα για τους Τohoshinki ηξερα οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, αλλα πραγματικα αυτο το τραγουδι το σιχαινομαι!
Βεβαια, senpai, ειμαι σε καλο δρομο. Ολοι με κραζουν γιατι μου αρεσουν οι Arashi και το τελευταιο των KAT-TUN, RESCUE.
Apr 15 2009 11:33
a2a → Erisadesu
Κοίτα είναι θέμα γούστου αλλά νομίζω πως θα σου άρεσαν και τα 2 γιατί είναι πολύ αστεία. Βέβαια ειδικά για σένα φυσικά που λατρεύεις τον Kaname Jun θα σου πρότεινα πρώτα να δεις το Kimi Hannin Janai yo ne? στο οποίο πρωταγωνιστεί και είναι πάρα πολύ αστείος (ενσαρκώνει έναν ερωτύλο αστυνομικό). Γενικώς έχω πολλές αστείες σειρές να σου προτείνω. Το spam είναι ατελείωτο, ειλικρινά!
Apr 07 2009 13:03
Erisadesu → a2a
διάβαζα και πάλι τις κόρες μπας και βρω τίποτα
και ήθελα να ρωτίσω...
πιο είναι πιο αστείο
το Tokkyu Tanaka 3 Go ή το Taro monogatori?
¨η έχεις να προτείνεις κάτι ακόμη πιο αστείο;
Apr 07 2009 11:59
a2a → Kenny
Ναι θα το θέλα αλλά πρόσφατα έριξα ένα ξεγυρισμένο format στο PC και μετέφερα τα αρχεία στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Πρέπει να τα βρίσκω σιγά σιγά! Και το θυμήθικα το Gintama σήμερα που μου ρθε ένα Keychain!
Mar 26 2009 15:14
Kenny → a2a
Hello! Αν ποτέ έχεις χρόνο, συνέχισε τα Gintama Cultural Notes. They are missed. :emptyonexg1:
Mar 25 2009 01:28
Erisadesu → a2a
βασικά σκέφθηκα απο την πρώτη μέρα να στο πω
αλλά νόμιζα ότι δεν θα είχες πρόσβαση
δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.
Mar 09 2009 22:13
Glastenen → a2a
καλέ άμεση δράση βλέπω ούτε fangirling hotline να ήσουνα xD οκ αν μπορείτε κάτι στα γρήγορα ανάμεσα απ'το διάβασμα θα είναι rejuvenating ^^ xD
Feb 05 2009 16:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed