Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Glastenen → a2a

[B]ΝΤΑΒΑ-JIN????? [/B]OMG OMG I BOW, I HAIL, I SUBMIT, I WORSHIP!!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:
Μάι 06 2009 02:12
Φωτογραφία

a2a → ~*memole*~

Ah δεν είμαι τόσο δραστήρια για τον φωτογραφίζω κιόλας! XD Είμαι ένα από τα πιο βαρεμένα άτομα που θα συναντήσεις! Χαχαχα! Επίσης η αδερφή μου υποσχέθηκε να του φτιάξει ρούχα και ακόμα δεν το χει κάνει! Του χα σχεδιάσει ένα ωραίο VK-inspired outfit αλλά είναι δύσκολο αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις ρόυχα. Εσύ ξέρεις btw?
Μάι 01 2009 16:23
Φωτογραφία

a2a → ~*memole*~

Έχω τον Lead Taeyand cause it was love at first sight. Τον έβγαλα Aizen (από ένα fic μου) και θέλω να πάρω μια Pullip XiaoFan για να γίνει η γυναίκα του, η Mika. Ακόμα βέβαια στα σχέδια είναι αλλά είναι υπερβολικά όμορφες αυτές οι κούκλες για να μην πάρω τουλάχιστον αυτήν! Τ_Τ
Απρ 30 2009 18:50
Φωτογραφία

a2a → ~*memole*~

Wow! BJD fan? Τις λατρεύω και γω αλλά τα λεφτά μου πάνε σε άλλα πράγματα και έχω μόνο έναν TaeYang αλλά σκοπεύω να πάρω καμιά Pullip (I'm a Pullip fan!) XD
Απρ 28 2009 15:26
Φωτογραφία

a2a → digitaltracker

Ναι εντάξει γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει και ελπίζω σε καλή χορογραφία όταν το κυκλοφορήσουν. And don't worry: First of all KAT-TUN always had male followers (εδώ έχω ξάδερφο που τραγουδά σε ροκ συγκρότημα και του άρεσουν) and secondly Arashi are the drugs we should prescribe to cure depression (αν σου αρέσουν σημαίνει ότι είσαι αισιόδοξο άτομο είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα). 'nuff said!
Απρ 16 2009 16:13
Φωτογραφία

digitaltracker → a2a

Oταν εγραφα για τους Τohoshinki ηξερα οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, αλλα πραγματικα αυτο το τραγουδι το σιχαινομαι! Βεβαια, senpai, ειμαι σε καλο δρομο. Ολοι με κραζουν γιατι μου αρεσουν οι Arashi και το τελευταιο των KAT-TUN, RESCUE.
Απρ 15 2009 11:33
Φωτογραφία

Erisadesu → a2a

u said the magic word :) Kimi Hannin Janai yo ne?
Απρ 09 2009 02:54
Φωτογραφία

a2a → Erisadesu

Κοίτα είναι θέμα γούστου αλλά νομίζω πως θα σου άρεσαν και τα 2 γιατί είναι πολύ αστεία. Βέβαια ειδικά για σένα φυσικά που λατρεύεις τον Kaname Jun θα σου πρότεινα πρώτα να δεις το Kimi Hannin Janai yo ne? στο οποίο πρωταγωνιστεί και είναι πάρα πολύ αστείος (ενσαρκώνει έναν ερωτύλο αστυνομικό). Γενικώς έχω πολλές αστείες σειρές να σου προτείνω. Το spam είναι ατελείωτο, ειλικρινά!
Απρ 07 2009 13:03
Φωτογραφία

Erisadesu → a2a

διάβαζα και πάλι τις κόρες μπας και βρω τίποτα και ήθελα να ρωτίσω... πιο είναι πιο αστείο το Tokkyu Tanaka 3 Go ή το Taro monogatori? ¨η έχεις να προτείνεις κάτι ακόμη πιο αστείο;
Απρ 07 2009 11:59
Φωτογραφία

a2a → Kenny

Ναι θα το θέλα αλλά πρόσφατα έριξα ένα ξεγυρισμένο format στο PC και μετέφερα τα αρχεία στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα! Πρέπει να τα βρίσκω σιγά σιγά! Και το θυμήθικα το Gintama σήμερα που μου ρθε ένα Keychain!
Μάρ 26 2009 15:14
Φωτογραφία

Kenny → a2a

Hello! Αν ποτέ έχεις χρόνο, συνέχισε τα Gintama Cultural Notes. They are missed. :emptyonexg1:
Μάρ 25 2009 01:28
Φωτογραφία

Erisadesu → a2a

ξέχασα να πω ευχαριστώ!!!!!!!11
Μάρ 09 2009 23:16
Φωτογραφία

Erisadesu → a2a

βασικά σκέφθηκα απο την πρώτη μέρα να στο πω αλλά νόμιζα ότι δεν θα είχες πρόσβαση δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.
Μάρ 09 2009 22:13
Φωτογραφία

lily → a2a

Σ'αγαπαωωωω!!!!
Φεβ 12 2009 11:58
Φωτογραφία

Glastenen → a2a

καλέ άμεση δράση βλέπω ούτε fangirling hotline να ήσουνα xD οκ αν μπορείτε κάτι στα γρήγορα ανάμεσα απ'το διάβασμα θα είναι rejuvenating ^^ xD
Φεβ 05 2009 16:42