Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Anelis

Και μ'αρέσει που ολόκληρη συζήτηση κάναμε για το ότι μένω έξω:hahaha: (anw πάντως όντως δεν το βλέπω να πηγαίνω xD)
Dec 05 2008 09:36
Photo

Anelis → Zoro

[url]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/6073-2o-screamin-athens-horror-festival.html#post263206[/url] αχ ξέχασα ότι μένεις έξω, μάλλον δεν έχεισ γτ είναι αυτό το 3ήμερο κ αρχίζει σήμερα
Dec 05 2008 09:08
Photo

Zoro → Anelis

[I][B]άσχετο, στο φεστιβάλ ταινιών τρόμου που γίνεται αυτό το 3ήμερο θα πας μικρέ μαθητή;[/B] [/I]Που θα γίνει αυτό είπαμε πάλι sensei?:orly: Έχουμε καμία ευκαιρία εμείς στα ξένα?
Dec 05 2008 09:07
Photo

Anelis → Zoro

εγώ στην 1η ταινία είχα βαρεθεί, ίσως επειδή ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί + του ότι δεν υπήρχε κάποιος επιβλητικός χαρακτήρας να μου κινήσει την προσοχή (όχι πως δεν είχε τη φασούλα του ο scarecrow) άσχετο, στο φεστιβάλ ταινιών τρόμου που γίνεται αυτό το 3ήμερο θα πας μικρέ μαθητή;
Dec 05 2008 08:50
Photo

Zoro → Anelis

Όχι κι εσύ ρε sensei:sadist: Το BB,πέραν των κακών όπως ήδη είπα(οι οποίοι ήταν μακράν καλύτεροι στο DK),το βρήκα ανώτερο γιατί είχε μια πολύ ρεαλιστική εξιστόριση του πως δημιουργήθηκε ο Batman(σκοτώθηκαν οι γονείς του,διαφθορά στην πολή,απρώσοπο σύμβολο δικαιωσύνης,πως δημιούργησε την στολή και τα gadgets κλπ). Στο DK ενώ βρήκα μερικά αρκετά σημαντικά κενά,τα οποία είχα αναλύσει το καλοκαίρι στο ανάλογο thread(σε μερικά όχι και τόσο μικρά posts όπως θα φαντάζεσαι xD) που το χάλασαν ελαφρώς για μένα,σε αντίθεση με το BB που το βρήκα πολύ καλοφτιαγμένο για ξεκίνημα της ιστορίας...το DK ενώ ήταν καλό,δεν αντιλέγω(ο Joker από μόνος του έδωσε άπειρα kudos στην ταινία),αλλά όχι τόσο καλό όσο το 1ο θα έλεγα. Feel free to disagree tho:P
Dec 05 2008 02:46
Photo

Anelis → Zoro

[I]...και το Batman Begins? [/I]πω ρε αυτή η ταινία ήταν πάρα πολύ βαρετή/αδιάφορη και καμία σχέση με το dark knight ήταν πιστή μεταφορά του κόμικ αλλά η πλοκή κτλ ήταν προβλεπόμενη κ ήταν πολύ πιο "κλασσική αμερικανιά" απ' ότι το dark knight[I]! [/I]
Dec 05 2008 02:15
Photo

Anelis → hyuga

ωχ πολλά σου πέσανε! καλή επιτυχία με τον ΑΣΕΠ είμαι σίγουρη ότι θα τα πας τέλεια ναι τα είδα κ κόλλησα άσχημα, σε υπερευχαριστώ για το λινκ ρε συ!! εξετάσεις επιεικώς σκατά κ θα δοκιμάσουμε κ την τύχη μας του χρόνου το Σεπτέμβρη
Dec 04 2008 15:53
Photo

hyuga → Anelis

δουλευω διαβαζω μετακομιζω 20-21 του μηνα δινω ασεπ.¨) μπορεσες και το ειδες αυτο που σου εστειλα??νομιζω οτι πρεπει να εχεις fb εσυ καλα?τι εγινε με τις εξετασεις?ποτε ξαναδινεις?
Dec 04 2008 13:47
Photo

Anelis → hyuga

σε ευχαριστώ πολύυυυυ!!! τι κάνεις εσύ καλά; σ έχω "χάσει" τώρα τελευταία
Dec 04 2008 11:39
Photo

hyuga → Anelis

[url=http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/ARKAS/15049832811?ref=nf]Login | Facebook[/url] εδώ θα βρεις τα σκετσάκια του αρκα από τον ισοβίτη που σελεγα ότι προβαλλε η ερτ μετη συμμετοχή της σοφίας βόσσου στο ρόλο του μοντεχρήστο..λίγο μάπα ποιοτητα στην εικόνα αλλά τα σπάει
Dec 04 2008 11:13
Photo

Anelis → Adventurer

:hahaha::hahaha: /quote for life από εδώ και στο εξής πάλι καλά που υπάρχει ένα πράγμα με γεύση κ υφή καφέ αλλά που είναι από βότανα κτλ μακάρι να είναι καλό αλλά για τρομαχτικό δεν το κόβω καθόλου δυστυχώς
Dec 03 2008 22:41
Photo

Adventurer → Anelis

Αουτς, χαζομαρα... παλι καλα που υπαρχουν και τα υποκαταστατα (τσαϊ, χυμοι κτλ) δηλαδη. "αλλά κάθε τόσο μου τη βαράει κ τον λιανίζω οπότε άαντε πάλι από την αρχή..." Εχω εικονα της συζητησης σου με τον γιατρο- Γιατρος: Ρε ειπαμε, δε θα πινεις καφε απο δω και μπρος, ειναι κανονας! Anelis: SCREW THE RULES, I LOVE COFFEE! :hahaha: Για το Jigoku Shoujo, τιποτα, ευχαριστησις μου :) Αφου το δεις πες μου αν ηταν καθολου τρομακτικο μπας και το δω κι εγω.
Dec 03 2008 22:31
Photo

Zoro → Anelis

Χεχε ξεχάστηκα...comin' right away,sensei:hot:
Dec 03 2008 20:41
Photo

Anelis → Zoro

zoro san, σε περιμένουμε να βάλεις pic στο [I]TV Series Pictures Trivia [/I]:)
Dec 03 2008 19:51
Photo

Anelis → Adventurer

δυστυχώς ισχύει, το είχα παρακάνει κ τελικά μου λείπει μαγνήσιο κ φιλικό οξύ ή κάτι τέτοιο οπότε coffee is a no-no ιδίως τώρα που κάνω κ ομοιοπαθητική...αλλά κάθε τόσο μου τη βαράει κ τον λιανίζω οπότε άαντε πάλι από την αρχή... btw thanx για το link για live action jigoku shoujo
Dec 03 2008 17:23