Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Franklin

haha απ' ότι φαίνεται σε έχω κάψει γενικά αυτές τις μέρες, gomen!
Nov 25 2008 17:28
Photo

Seirios → Anelis

παρε και το μσν μου και αν είναι κανε add και τα λέμε και απο κεί. [email]tzisious@hotmail.com[/email]
Nov 22 2008 22:59
Photo

Seirios → Anelis

δαχ ειναι πολλα αλλά ειναι 7 λεπτα το καθένα..εγω τα είχα δει μονοκοπανιά δεν μπορούσα να ξεκολήσω. χαχαχα.οχι εγώ σταμάτησα τώρα. προσ το παρων είμαι ουράχαρα φαν και αμα μπει ο λελους ή ο καμινα θα παω προσ τα εκει χεχε....αλλά θα σκοτώσω την ρει ακόμα και αν είναι το τελεφτεο πράγμα που θα κάνω....και θα πείσω και εσένα ακόμα και αν χριαστεί να σε σκοτώσω..μουαχαχαχαχα
Nov 22 2008 22:54
Photo

Seirios → Anelis

31 exoun vgei kai tha vgaloun kiala....sto youtube ta exei ola...
Nov 22 2008 22:29
Photo

Seirios → Anelis

einai ekpliktiko apla...meta ginete ekpliktiko xaxaxa. exoun vgalei kai 2 taineies xaxaxaxaxa. ade kai na deis pou meta tha sou aresei o kaiba :P
Nov 22 2008 22:11
Photo

Seirios → Anelis

afto pou sou esteila den einai to kanoniko anime..einai parodia..to kanoniko einai aisxro.mporei na se odighsei se apanota efragmata kai emetous... axaxaxaxxaax "screw the rulles,i have money!"xaaxaxaxaxax pantos ama deis olo to yugioh abridged tha pethaneis apo ta gelia..apo to 5o epeisodio kai meta ginete tromaktika asteio axaxaxax
Nov 22 2008 21:54
Photo

Seirios → Anelis

καλα είμαι και εγώ εδώ αράζω....ξεκίνισα να βλέπω και hikaru no go :P και εμένα μου τη σπάει ο καιμπα...αλλά εμεις δεν ψηφιζουμε τον καιμπα από την σειρα...ψηφίζουμε τον καιμπα από αυτο...] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=vmVGQR3NNdg"]YouTube - Yu-Gi-Oh: The Abridged Series (Episode 1 -[/URL] αν το α είχες δει και εσυ θα ψήφιζες υπερ του καιμπα...χαχαχαχα
Nov 22 2008 21:20
Photo

Seirios → Anelis

lelouch vi bretania orders you!!!!!!!! rez thn chi?? omg pws mporeis?xaaxaxaxaxax pws mporeis kai xtypas ton kaiba? den exeis dei yugioh abridged?axaxaxax btw ti leei kala? :P
Nov 22 2008 20:39
Photo

Anelis → Korkofilaki

χαχα ξεραθηκα στα γελια με την εικονα απο το interview with the vampire που ποσταρες!!
Nov 20 2008 23:27
Photo

Seirios → Anelis

όχι δεν σπουδάζω. δούλευα μέχρι πρότινος αλλά έχω φύγει τώρα και αράζω. μακάρι να μπείς σου εύχομαι. έχω δει και το σχεδιάκι με το αγοράκι και την κοπελίτσα στο μάνγκα που φιάχνετε και ήταν φοβερό. κυρίως ο φόντος είναι τρομερός!
Nov 19 2008 18:39
Photo

Seirios → Anelis

χαχαχα tnx. ποσταρα και την αγαπιμενη μου με τον τσακ νορρις και τον τσακ νορρις οταν ηταν μικρος. χαχαχα. που σπουδάζεις?
Nov 19 2008 09:03
Photo

Seirios → Anelis

επ καλημέρα!!!! πρωινή πρωινή σε βλέπω..... τι κάνεις καλα?
Nov 19 2008 08:42
Photo

Anelis → sunday

sunday οταν ευκαιρισεις βαλε εικονα στο tv series pictures trivia thread :)[URL="http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/5814-tv-series-pictures-trivia.html"] [/URL]
Nov 17 2008 15:49
Photo

Anelis → Neochaos

i ADORE you ava and sig!
Nov 14 2008 17:44
Photo

Anelis → Neuro

*spam* xoxoxoxoxxo
Nov 14 2008 15:56