Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Anelis

Δείπνο Ηλιθίων-Le Diner de Cons...γαλλική του '98 αν θυμάμαι καλά:) Άστα,μέσα σε μόνο μια ώρα και ένα τέταρτο νομίζω,πολλά γέλια...πολύ τους πάω τους Γάλλους όσο αφορά τις ταινίες τους(Leon-Jean Reno φδγ!)... Εσύ το δες πολύ παλιά δλδ σενσέη? Btw μεγιές το αβα,πάει πολύ με το κλίμα...πρέπει σύντομα να βρω κι εγώ κάτι ανάλογο:(
Dec 11 2008 20:09
Photo

Anelis → Jap Doll

κανείς δεν "σου την είπε", φιλική παραίνεση ήτανε δεν θέλουνε όλοι πια να σου επιτεθούν, χαλάρωσε είσαι επιθετική και προσβλητική οπότε κάνε ό,τι θες αλλά μην απειλείς κτλ καλή σου μέρα
Dec 11 2008 18:41
Photo

Jap Doll → Anelis

fae ignore tora k mn milas.. dn se pernei kopelia ;)
Dec 11 2008 18:38
Photo

Jap Doll → Anelis

αυτα ειναι τα ελλινηκα μ σαρεσουν?καλωσ..αν οχι δν δινω α3ια..α κ μπαι δε γουει..δν χερετε τι σασ ετιμαζουν γ οσουσ μ τν λετε..;]
Dec 11 2008 18:38
Photo

Anelis → Jap Doll

δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι το dictionary του mozilla είναι πολύ απλό και εύκολο να το χρησιμοποιήσεις δεν είναι κακό να γράφεις καλύτερα, έτσι θα είναι πιο εύκολο και για εμάς να διαβάσουμε τα ποστ σου και να σου απαντήσουμε :) *εγώ πχ είμαι τελείως ανορθόγραφη αλλά για να επικοινωνήσω πιο καλά με τα παιδιά εδώ το χρησιμοποιώ κ με έχει βολέψει πολύ*
Dec 11 2008 18:36
Photo

Anelis → Zoro

απλά θεϊκή η ταινία που έβαλες στο trivia, γέλαγα συνέχεια όταν την έβλεπα (δεν θυμάμαι τον τίτλο γι αυτό στα λέω εδώ κ όχι στο θρεντ)
Dec 11 2008 16:33
Photo

Anelis → Radagast

αν το θες ακόμα το ανέβασα στο θρεντ :)
Dec 11 2008 16:27
Photo

Radagast → Anelis

wtb=want to buy, κοινώς θα ήθελα κάτι τέτοιο σε wallpaper. ^^
Dec 11 2008 14:38
Photo

Anelis → Neuro

έλα μου, ήμουνα κέντρο από το πρωί και γύρισα τώρα. τι με ήθελες;
Dec 09 2008 19:17
Photo

Neuro → Anelis

Ep!!! Ανιξε επιτοπου το msn! Εχω τοσα να σου πω! Ελα...
Dec 09 2008 13:27
Photo

Anelisroriconfan

[I]Θα πρέπει να είναι κάποιου είδους πιο ακραία τελετή ταφής των Βίκινγκ, να τιμούμε τον νεκρό με το να καίμε το πτώμα... μαζί με την χώρα. [/I]χαχαχα καλά πέθανα στο γέλιο με αυτό
Dec 09 2008 00:02
Photo

Amphilyki → Anelis

:riiight: Ευχαριστώ! Cthulu ftw!
Dec 08 2008 22:51
Photo

Anelis → Amphilyki

το demotivational με cthulu απλα τα εσπασε!!
Dec 08 2008 14:33
Photo

Anelis → Neuro

χαχαχαχα είχε 3ήμερο φεστιβάλ με ταινίες τρόμου και δεν έχω μπει καθόλου msn από την πέμπτη!! και σήμερα δεν ξέρω αν θα μπω για πολύ
Dec 08 2008 14:09
Photo

Neuro → Anelis

Onee :nanana: Χαθηκαμε βλε! Μπες λιγο msn να τα πουμε :nanana: ! Εχω την εστιχι πως εχουμε να μιλισουμε μινες!
Dec 08 2008 08:21