Community Status Updates

Adventurer → Anelis
Αυτο για τον γιατρο και για τον καφε για χιουμορ το ειπες ή οντως ισχυει (αν δε γινομαι αδιακριτος) ;

Adventurer → Anelis
Να υποθεσω οτι ακομα δε σου επιστραφησαν τα DVD της αλυσιδας της Louna? :(

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
αρχικά από άποψη σχεδίου το μανγκα είναι κορυφή! νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσει
και η υπόθεση είναι αρκετά σκοτεινή κ μπερδεμένη αλλά επίσης είμαι τρελή κ παλαβή με το AS δεν ξέρω πόσο αντικειμενική μπορεί να είμαι
μιας κ το εχει στο download section το φορουμ κατεβασε το να το διαβασειςς, δεν θα χασεις!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
καλα μωρε γουστα ειναι αυτα! ισχυει το οτι εχει τους ιδιους χαρακτηρες σχεδον παντου αλλα βασικα εμενα γα αυτο μου αρεσει.. Εγω οταν τελειωσα το full moon ηθελα οπωσδηποτε να βρω κατι που να μοιαζει κι οταν ανακαλυψα οτι ολα της μοιαζουν i was delighted!!!
κατι ασχετο, το angel sanctuary ειναι καλο?

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
αχ λυπάμαι αλλά θα σε στεναχωρίσω!!
δεν μου αρέσει το σχέδιο της, μόνο στα εξώφυλλα και στα wallpapers, γιατί όλοι οι χαρακτήρες είναι ίδιοι
κ από το εν λόγω είχα διαβάσει μόνο 1 chapter που είχανε βάλει στο shoujo beat
γενικά έχω δει όλο το full moon και το 1ο επεισόδιο του kamikage kaitou jean και δεν μου άρεσαν καθόλου από πλοκή!
πάντως μην ανησυχείς σίγουρα δεν είσαι η μόνη που την εκτιμάει στο φόρουμ!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
[I][B]"είναι που η sensei έχει πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο"[/B][/I]
[B][/B]
Kαι πιστευα οτι ειμαι η μονη εδω μεσα που διαβαζει αρινα...
Σοβαρα τωρα, δεν εχει απιστευτο σχεδιο; Η αγαπημένη μου μανγκακα μακραν!
[B][/B]

iristella → Anelis
There you go anelis san......
[url]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/Minitokyo360669.jpg[/url]

Franklin → Anelis
Χαχαχαχα! Τι λες τωρα! Σε υπερευχαριστω, ειναι το καλυτερο 'πρηξιμο' που μου εκαναν ποτε (ελπιζω να συνεχιστει) και πραγματικα ειμαι υπερβολικα ενθουσιασμενη γιατι εισαι ο πρωτος ανθρωπος που πετυχαινει με τοσο μεγαλη ακριβεια αυτα που μου αρεσουν. Χιλια ευχαριστω Anelis , γιου αρ δε μπεστ :)