Community Status Updates

Erisadesu → Anelis
δεν κάνει τίποτα make sure to see nodame cantabile θα σου αρέσει πολύ πολύ

Anelis → hyuga
hey βλέπω ότι όσο πάνε και πλησιάζουν οι εξετάσεις σου οπότε καλή επιτυχία!!! :)

Anelis → Radagast
πω πω πολύ πακέτο αυτό που είχες πάθει
όχι εμένα είναι πολύ πιο λάου μορφή *δεν ξέρω ακριβή ονομασία* αλλά με έχει λιανίσει ό,τι κ αν κάνω, το έχω εγχειρήσει, έχω πάρει αντιβίωση κ τώρα κάνω ομοιοπαθητική, κ εγώ είχα πάει στο κατ κ αργήσανε λίγο αλλά μετά από 1 βδομάδα το βρήκαν οπότε δεν παιδεύτηκα τόσο όσο εσύ

Radagast → Anelis
πάνω από 20 φορές? :yawn2::yawn2: :deadga6::deadga6:
Μήπως φταίει ο τρόπος αντιμετώπισης; Δοκίμασες να πάρεις και διαφορετικές γνώμες ή τρόπους θεραπείας; Δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, απλά εμένα φαντάσου θυμάμαι στο κατ που είχα πάει δε το είχαν καν εντοπίσει (γενικά παίζει ασχετοσύνη Ελλάδα), και παραλίγο να έμενα και ανάπηρος αν δε το προλάβαινα, αλλά ευτυχώς πήγαμε αλλού για γνώμη (επειδή όλο διαμαρτυρόμουν)και αν και ήταν σχεδόν τελευταία στιγμή το προλάβαμε, αφαιρέθηκε και μάλιστα μόνιμα...ευτυχώς δλδ γιατί αν δεν αφαιρούνταν μόνιμα παίζει να τρελαινόμουν...
[B]Edited :[/B]
Καλά παίζει να παρερμήνευσα εντελώς το είδος σταφυλόκοκου (δε βοηθάνε κιόλας για συννενόηση τα visitor message) μιας και υπάρχουν πάρα πολλά είδη. Για παράδειγμα αυτό που είχα πάθει εγώ λεγόταν νομίζω χρυσίζων σταφυλόκοκος κάπως έτσι κι ήταν ένας ιός που έτρωγε το κόκαλο, οπότε είχα καταλήξει σε εγχείρηση, ράμματα και γύψο για 8 μήνες...τεσπά.

Anelis → Radagast
αχ βαχ είναι η κατάσταση, με παιδεύει εδώ κ 1,5 χρόνο κ μου έχει βγεί πάνω από 20 φορές, τρυπητήρι έχω γίνει
φενκς!!

Radagast → Anelis
Έχεις κάνει εγχείρηση για σταφυλόκοκο και σου ξαναβγήκε;;
omg, εγώ είχα κάνει μικρός στην Αγγλία στο πόδι, και θυμάμαι πως μας είχαν πει πως είναι τρομερά σπάνιο. Πάρα πολύ άτυχη για να σου τύχει κάτι τέτοιο 2 φορές. :S Κουράγιο τι να πω..

Mercyful → Anelis
Γαμάτο σκουφάκι ! και ασε τους αλλούς στη μιζέρια. Το κόκκινο του αίματος με το μαύρο του Έρεβος .

Anelis → zade
μα τι λες τώρα;;;
χοντρος γέρος ντυμένος σα ντομάτα φερνει δώρα, λεφτά και γλυκά
είναι ποτέ δυνατόν να μην λατρεύω τα χριστούγεννα;;!!!!!!
τς τς τς τς τς
*το έχω δει ρε*

zade → Anelis
Καλά ρε ΟΥΦΟ , κι εσύ Χριστουγεννιάτικο avatar ; Με απογοητεύεις ρε ! Τράβα δες κάνα Black Christmas να στρώσεις ...

Zoro → Anelis
Ναι ο Monsieur Pignon απλά τέλειος...η σκηνή που κάνει τηλεφώνημα και μιλάει με Βέλγικη προφορά ακόμη μου έχει μείνει:hahaha:
Luis Defines μόνο ακουστά τον έχω,για τον φαντομά αν δεν κάνω λάθος...αλλά λογικό είναι να έχεις δει και τέτοια εσύ:P
Πάντως θενξ για την προσφορά βοήθειας,γιατί πολύ σύντομα θα αλλάξω αβα και ήθελα κάποιον/α να με βοηθήσει με τα σκουφάκια,μιας και είμαι phοtoshop noob...καλά που βρέθηκε:P
Μόλις βρω κάποιο αβα που μ'αρέσει στο προωθώ στο κατάλληλο μέρος λοιπόν...arigato και πάλι teacher:)

Anelis → Zoro
όχι κ τόσο πριν από 2-3 χρόνια το είδα αλλά δεν θυμόμουνα τίτλο
είχα πεθάνει στο γέλιο κ είχα λατρέψει τον "ηλίθιο"
καλά οι Γάλλοι έχουν γαμάτο χιούμορ, ιδίως κ παλιότερες Luis Defines φάση
φενκς είπα να το ανανεώσω να εγκλιματιστώ κ σκούφωσα τον hatter μου
άμα θες βοήθεια με το δικό σου να μου πεις....μικρέ :hahaha: