Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → Anelis

Ειδα το promo trailer τις Nikita.. Προτιμω το ξανθο για Nikita..δε μου εκανε καποιο clik Μου εχανε κλικ ομως το Haven του SyFy [url]http://www.youtube.com/watch?v=dnnn6sBN-nU[/url]
May 23 2010 17:09
Photo

Anelis → Strange Loop

Είναι σειρά guilty pleasure. Και εγώ δεν είχα δει πολλά επεισόδια, μια σεζόν το πολύ, αλλά το λάτρευα.
May 21 2010 05:10
Photo

Strange Loop → Anelis

Nikita???Δεν εχω δει καθολου..κατι δευτερολεπτα στο zapping οταν επαιζε στην ελληνικη τιβι..Is it any good?
May 20 2010 23:39
Photo

iristellaAnelis

Υπήρχε περίπτωση η ξενέρωτη η Helena να κάνει κάτι με τον Damon? Yπήρχε περίπτωση να ξεκολλήσει από τον μούχλα? Εγώ με το που το είδα αυτό και το πώς τον έπαιζε και το τι απάντηση έδωσε στην θεία της είπα οκ αυτή είναι η Catherine.
May 20 2010 18:07
Photo

Anelis → Strange Loop

Χαχαχα precognitive powers!
May 20 2010 15:54
Photo

Strange Loop → Anelis

Ναι αμα το αρχισεις μετα σ αρεσει το twin peaks, απλα πρεπει να το παρεις αποφαση, θα δω το πρωτο επεισοδιο και ας φερνει σε σαπουνοπερα... Η Ειρηνη καταλαβε απο την αρχη ειναι η Katherine;;...ναι σιγα πες της..xD
May 20 2010 14:09
Photo

Anelisiristella

Πώς πώς ΠΩΣ το κατάλαβες;!! Εγώ ήμουν oblivious μέχρι λίγο αφού του έκοψε τα δάχτυλα....η πόρνηηη!!! Εντωμεταξύ με τους λυκάνθρωπους ήταν ότι να 'ναι, last minute add κ έτσι
May 20 2010 11:27
Photo

Anelis → Strange Loop

Τον Lynch γενικά δεν τον παλεύω από τα λίγα που έχω δει, αλλά θέλω πολύ να καταφέρω να δω το twin peaks γιατί είναι σειρά σταθμός και έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Δυστυχώς όμως ξέρω ποιος σκότωσε τη Laura Palmer.... Με ενθαρρύνει αυτό που λες γιατί και εγώ παράτησα το πρώτο επεισόδιο λίγο μετά το 1ο 10λεπτο!!
May 20 2010 11:22
Photo

iristellaAnelis

Ι am speechless. Πραγματικά καταστράφηκα απόψε.... T^T Να δω πως θα περασουνε οι τέσσερεις μήνες. Μπήκαν και οι λυκάνθρωποι στη μέση μια χαρά. Φασκελωκουκούλωστα εν ολίγοις. Και το κατάλαβα ότι ήταν η Cathrine από την πρώτη στιγμή. *φουσκώνει από περηφάνεια*
May 20 2010 07:04
Photo

Strange Loop → Anelis

To twin peaks αν και σαπουνιζει αρκετα αξιζει και με το παραπανω. Aν σου εχουν αρεσει ταινιες του lynch αξιζει και με το παραπανω. For the record το πρωτο επεισοδιο το εχω δει 2 3 φορες μισο και την 4η μπορεσα να το τελειωσω και να συνεχισω την σειρα..
May 19 2010 22:33
Photo

Anelis → Strange Loop

Κοίτα τα trailers μετράνε πολύ, (το community και το glee που είναι τα μόνα που είχα δει trailer πριν δω τη σειρά δεν με απογοήτευσαν καθόλου) Δεν έχω κάτσει ποτέ να τη δω σοβαρά, γενικά με τις παλιές σειρές σκαλώνω λίγο. Το καλοκαίρι είχα αποπειραθεί να δω το highlander και twin peaks, i failed at both!!
May 19 2010 22:28
Photo

Strange Loop → Anelis

Τηλεγραφικη ηταν γιατι μονο απο trailers και summaries δε βγαζεις ακρη.. Εγω προς το παρον βλεπω Χ-files . το αρχισα φετος και μετανιωνω που τοσα χρονια δε το ειχα δει (εκτος απο κατι επεισοδια αραια και που στον ant1 και στο star). Αρκετα standalone επεισοδια ειναι καταπληκτικα. Ειμαι στον 5ο κυκλο, και εχω ηδη δει ποσα στοιχεια της δανειστηκαν αλλες σειρες. Εκπληκτικη
May 19 2010 22:21
Photo

Anelis → Strange Loop

Πω, το shit my dad says φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω και να είναι. Ο Spielberg με αφήνει αδιάφορη και από την άλλη το NBC φαίνεται να βάζει τα δυνατά του. Είδομεν! Thanks για την ενημέρωση μπαι δε γουέι.
May 19 2010 22:15
Photo

Strange Loop → Anelis

Aπο fox θα ριξω μια ματια στο Τerra Nova του spielberg, στο running wilde που λες( αν μοιαζει και λιγο στο arrested development, θα κανω παρτυ) ΝΒC: το the cape φαινεται καλο και το outsourced ξεκαρδιστικο.. Ισως και το undercovers να δω τι νεα δουλεια του J.J Αbrams Aπο CBS ωραια κωμωδια φαινεται να ειναι το shit my dad says (εχει το hype και τα tweets του dad στο τwitter ειναι πολυ πετυχημενα) το σιγουρο ειναι οτι θα δω λιγο πολυ ολες τις νεες σειρες απλα αυτες τις εχω απο τωρα σταμπαρει..
May 19 2010 21:38
Photo

Anelis → Strange Loop

Γενικά είναι μέτρια σειρά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες horror σειρές.. Ναι τώρα κοίταζα και εγώ στο USTV το πρόγραμμα του Fox για 2010-2011, παίζει νέα σειρούλα από τα τυπάκια του arrested development, μακάρι να είναι καλή. Για πες και εσύ, ποιές σου φάνηκαν καλές;
May 19 2010 20:56