Community Status Updates

Strange Loop → Anelis
Eιδα τα 2 πρωτα του happy town.. ο πιλοτος ηταν οπως επρεπε να ειναι και σε βαζει στο κλιμα της σειρα αλλα και της πολης, το 2ο ηταν λιγο meh αλλα η σειρα ειχε potentials, κριμα που θα τελειωσει στο 8ο επεισοδιο αφου το abc την εκοψε. Απο τις αλλες που ειπες δεν ηξερα καμια ως τωρα γιατι δεν ασχολουμε με αυτη την season σε ongoing, απο Σεπτεμβριο και μετα.
Αυτες τις μερες ομως τα καναλια εβγαλαν το προγρομμα 2010 - 2011 οπου ανακαλυψα πολλες σειρες που βρισκω ενδιαφεροντες και με potentials. Eυχαριστως να σου πω αν θες ποιες μου εκαναν εντυπωση

Anelis → Strange Loop
To Lost με έχασε στην πρώτη σεζόν, και από House MD ό,τι βλέπω στο σταρ δε με χαλάει αλλά με αφήνει αδιάφορη.
Το scrubs αξίζει πολύ μέχρι 3η-4η σεζόν μετά οι περισσότεροι το παρατάνε (αν και εμένα μου αρέσει ακόμα). Και εγώ λόγω garden state το άρχισα.
Βρετανικές δεν ξέρω καμία από αυτές που λες εκτός του black books που τα σπάει. (Γενικά UK έχω δει το πολύ 5-6 σειρές)
Περιμένω τα Happy Town, The Good Guys, The Hard Times Of RJ Berger, Pretty Little Liars, Scoundrels για να δω ποιά θα αξίζει τελικά να δω... Εσύ τι έχεις σταμπάρει από τη νέα σεζόν;
Και thanx!

Strange Loop → Anelis
Lost βλεπω γιατι μ' αρεσει να το θαβω πλεον..Ο House ομως ειναι ενα μικρο κολληματακι ομως, οσο και χαλια να ηταν αυτη η σεζον, την βλεπω πολυ ευχαριστα..
Καλα ειπα βλεπουμε τις ιδιες, μονο Scrubs δεν εχω δει κανενα επεισοδιο ακομα. Ισως την δω του χρονου γιατι ειδα προσφατα το garden state και μου αρεσε πολυ ο Zack Braff.
Aπο βρετανικες τελειωσα πριν μερικες μερες το life on mars και αρχισα τωρα το ashes to ashes.. Ειδα τα Survivors ,Apparitions,Μissfits και το εκπληκτικο Black Books. Τις σνομπαρα μπορω να πω μεχρι και φετος τις βρετανικες αλλα κανουν πολυ καλη δουλεια και ολοκληρωμενη.
Ποιες περιμενεις να αρχισουν;
ps:what a wonderful name

Anelis → Strange Loop
Αυτό τον καιρό ελάχιστα πράγματα διότι δεν προλαβαίνω!
Glee, Vampire Diaries, Supernatural, Community, Modern Family, The office, Scrubs (όποτε το θυμηθώ ότι υπάρχει), Family Guy, Southpark, και κανά 30 Rock
(τώρα ετοιμάζομαι να ξαναξεκινήσω dexter και firefly)
Lost/House δεν τα αντέχω καθόλου μπαι δε γουέι
+ μου τρέχουν τα σάλια με τις σειρές που ξεκινάνε αυτό το μήνα!!
Σιλένα εδώ ^^
Tι βρετανικές βλέπεις;

Strange Loop → Anelis
απο ongoing ειναι πλεον καπου 10 που περιμενω να τελειωσουν μεσα τις επομενες 2 εβδομαδες.
απο ολοκληρωμενες το εχω ριξει σε καποιες βρετανικες που δεν ειχα δει τοσο καιρο..
Kαποιο διαστημα το χειμωνα ειχα 25 ongoing ...
Εσυ τι βλεπεις; μαλλον τα ιδια θα βλεπουμε σιγουρα..
Με λενε Νικο btw , χαρηκα

Anelis → Strange Loop
Εγώ είμαι ευχαριστημένη που ξαναέδειξαν τη μαμά της Ρέιτσελ διότι αυτή η ηθοποιός είναι απλά θεότητα και θα μου άρεσε αντί για διάσημους stars (σαν το άσχετο cameo της Olivia Newton John) να έβαζαν περισσότερο ηθοποιούς από broadway όπως αυτή!
Αλήθεια ποιές σειρές βλέπεις τώρα;

Strange Loop → Anelis
Σκεφτομουν οτι θα ηταν καλυτερος ο NPH σαν Μr. Shue .. του παει πολυ το μιουζικαλ.. απο εποχες Dr Horrible.. Μακαρι να ειχαμε guest 2 3 επεισοδιων...
Αυτες τις μερες επαθα tv overdose
γενικα βλεπω αρκετες σειρες, αλλα αυτες τις μερες ξεπερασα τον εαυτο μου..

Anelis → Strange Loop
lol εγώ όταν θέλω mindless ακούω τα παλιά της britney που ποτέ δε μου άρεσαν...μαζοχισμός
btw μόλις είδα το glee και έπεσα πάνω στο ποστ σου, το επεισόδιο τα έσπασε! Eιδύλλιο με την Sue, μακάρι να κρατούσε, θα είχαμε epic lulz