Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → Anelis

Ι was weak and it happened..xD Eψαχνα περσυ κατι brainless, fun and pop να ακουσω και επεσα σε αυτην.. i love her songs now..
May 19 2010 15:14
Photo

Anelis → Strange Loop

Μακάρι να της αφιέρωναν λίγο παραπάνω screen time, νομίζω είναι χαρακτήρας που θα μπορούσε να είχε περισσότερο βάθος και ανάπτυξη. Τώρα πια την έχουν κάνει όπως να ΄ναι. Εγώ σκευτόμουν να κατεβάσω το βιβλίο που "χρονολογικά" αντιστοιχεί στη σειρά για να δω τι γίνεται παρακάτω αλλά αυτό αν το κάνω θα γίνει το καλοκαίρι. άσχετο, gaga fan? how come?
May 19 2010 15:04
Photo

Strange Loop → Anelis

Tα πηρα πριν μερικες μερες και ελεγα να τα διαβασω μετα την εξεταστικη στις διακοπες..Nα δω και τις διαφορες που εχει απο την σειρα.. Και εμενα μου την δινει η Bonnie πλεον και το στυλακι που εχει παρει.
May 19 2010 14:54
Photo

Anelis → Strange Loop

ΝΑΙΙΙΙ!!! Εγώ αν και ήξερα ότι σκάει μύτη το Κατερινιώ δεν το πήρα καν πρέφα ότι ήταν αυτή! Φαντάσου όταν κοίταγε το χέρι του θείου σκεφτόμουν "αχ μακάρι να το έκοβε" οπότε όταν το έκανε ήμουνα σε φάση Γιες ξετσούμισε το Ελενάκι, αλλά πουυυυ Στην αρχή τρελαινόμουν και για τη μαγισσούλα, αλλά μας τα χάλασε στο τέλος. Έχεις αρχίσει τα βιβλία;
May 19 2010 14:42
Photo

Strange Loop → Anelis

Πρεπει να λιωνει για την elena o damon.. Ποσο ωραιο θα ηταν να ειναι αυτη και οχι η Katherine οταν φιληθηκαν..damn
May 19 2010 14:37
Photo

Anelis → Strange Loop

Εγώ την απέφευγα από την αρχή της χρονιάς γιατί μου φαινότανε βλακεία (και είχα ήδη καεί με true blood που δεν μου άρεσε) και όταν τελικά το άρχισα είδα 18 επεισόδια σε μιάμηση μέρα. Είναι εθιστικό guilty pleasure, δεν ξέρω καν γιατί μου αρέσει. Και είναι γ@μώ που κυλάει γρήγορα και δεν το ζαλίζουν. Damon is the reason i started this series. Άμα πια με τον άλλο τον φλώρο
May 19 2010 14:28
Photo

Strange Loop → Anelis

Δε περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ αυτη η σειρα..Αλλα εχει κατι που δε ξερω τι ειναι που σε κραταει κολλημενο στην οθονη.. Γρηγορες εξελιξεις και καλες ερμηνειες probably.. Damon fanboy spotted..xD
May 19 2010 14:15
Photo

Anelis → Strange Loop

Έτσι!!! Μας την παίξανε μπαμπέσικα οι δημιουργοί και τώρα πρέπει να περιμένουμε τόσους μήνες! αγκ... Όχι, έχω διαβάσει μόνο τις περιλήψεις τους στη wiki, δεν ξέρω αν θα άντεχα να τα διαβάσω
May 19 2010 14:06
Photo

Strange Loop → Anelis

We want Τhe Vampire Diaries season 2 NOW!!!! Eχεις διαβασει μηπως τα βιβλια; Τα πηρα προσφατα αλλα ακουσα οτι ειναι ερασιτεχνικα γραμμενα..
May 19 2010 11:30
Photo

Anelis → zade

οκ μαν θα το ξεκινήσω το σουκου μάλλον και θα σου πω
May 18 2010 08:27
Photo

didimakia → Anelis

Ναι τελικα δεν ηταν αυτο...θενξ παντως... ^_^
May 17 2010 19:15
Photo

Anelis → didimakia

[I]"Ναι μωρε δεν το εδωσα σαν απαντηση απλα ηθελα να μαθω αν ειναι αυτο..."[/I] προφανώς όμως δεν μπορούσα να σου απαντήσω γιατί θα ήταν σαν να δίνω extra hint anyway, δεν ξέρω αν το lie to me έχει προβληθεί στην Ελλάδα, αν και δεν νομίζω
May 17 2010 18:40
Photo

Anelis → zade

σωστός ο τύπος εκτός από την atlas ball εκεί χωράει ολόκληρος Hogan να περάσει μέσα καλώς, στείλε όταν είναι τελειωμένη η μπόμπα με τα όλα της και βλέπουμε
May 11 2010 04:31
Photo

zade → Anelis

[URL]http://www.toplessrobot.com/2010/05/9_useful_items_for_surviving_the_zombie_apocalypse.php[/URL] Υοhohoooo! Το στόρυ για τη βόμπα το ετοιμάζω.Επίσης σχεδόν έχω καταλήξει σε αυτό που έλεγα με τα ζόμπι.Έχει μέσα και αιγυπτιολογία...
May 10 2010 22:48
Photo

Tenshi → Anelis

Psit!! Οποτε μπορεσεις ριξε μια ματια στο movie trivia ;)
May 09 2010 21:05