Community Status Updates

Strange Loop → Anelis
Ι was weak and it happened..xD
Eψαχνα περσυ κατι brainless, fun and pop να ακουσω και επεσα σε αυτην..
i love her songs now..

Anelis → Strange Loop
Μακάρι να της αφιέρωναν λίγο παραπάνω screen time, νομίζω είναι χαρακτήρας που θα μπορούσε να είχε περισσότερο βάθος και ανάπτυξη. Τώρα πια την έχουν κάνει όπως να ΄ναι.
Εγώ σκευτόμουν να κατεβάσω το βιβλίο που "χρονολογικά" αντιστοιχεί στη σειρά για να δω τι γίνεται παρακάτω αλλά αυτό αν το κάνω θα γίνει το καλοκαίρι.
άσχετο, gaga fan? how come?

Strange Loop → Anelis
Tα πηρα πριν μερικες μερες και ελεγα να τα διαβασω μετα την εξεταστικη στις διακοπες..Nα δω και τις διαφορες που εχει απο την σειρα..
Και εμενα μου την δινει η Bonnie πλεον και το στυλακι που εχει παρει.

Anelis → Strange Loop
ΝΑΙΙΙΙ!!! Εγώ αν και ήξερα ότι σκάει μύτη το Κατερινιώ δεν το πήρα καν πρέφα ότι ήταν αυτή! Φαντάσου όταν κοίταγε το χέρι του θείου σκεφτόμουν "αχ μακάρι να το έκοβε" οπότε όταν το έκανε ήμουνα σε φάση Γιες ξετσούμισε το Ελενάκι, αλλά πουυυυ
Στην αρχή τρελαινόμουν και για τη μαγισσούλα, αλλά μας τα χάλασε στο τέλος.
Έχεις αρχίσει τα βιβλία;

Strange Loop → Anelis
Πρεπει να λιωνει για την elena o damon.. Ποσο ωραιο θα ηταν να ειναι αυτη και οχι η Katherine οταν φιληθηκαν..damn

Anelis → Strange Loop
Εγώ την απέφευγα από την αρχή της χρονιάς γιατί μου φαινότανε βλακεία (και είχα ήδη καεί με true blood που δεν μου άρεσε) και όταν τελικά το άρχισα είδα 18 επεισόδια σε μιάμηση μέρα. Είναι εθιστικό guilty pleasure, δεν ξέρω καν γιατί μου αρέσει. Και είναι γ@μώ που κυλάει γρήγορα και δεν το ζαλίζουν.
Damon is the reason i started this series. Άμα πια με τον άλλο τον φλώρο

Strange Loop → Anelis
Δε περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ αυτη η σειρα..Αλλα εχει κατι που δε ξερω τι ειναι που σε κραταει κολλημενο στην οθονη.. Γρηγορες εξελιξεις και καλες ερμηνειες probably..
Damon fanboy spotted..xD

Anelis → Strange Loop
Έτσι!!! Μας την παίξανε μπαμπέσικα οι δημιουργοί και τώρα πρέπει να περιμένουμε τόσους μήνες! αγκ...
Όχι, έχω διαβάσει μόνο τις περιλήψεις τους στη wiki, δεν ξέρω αν θα άντεχα να τα διαβάσω

Strange Loop → Anelis
We want Τhe Vampire Diaries season 2 NOW!!!!
Eχεις διαβασει μηπως τα βιβλια; Τα πηρα προσφατα αλλα ακουσα οτι ειναι ερασιτεχνικα γραμμενα..

Anelis → didimakia
[I]"Ναι μωρε δεν το εδωσα σαν απαντηση απλα ηθελα να μαθω αν ειναι αυτο..."[/I]
προφανώς όμως δεν μπορούσα να σου απαντήσω γιατί θα ήταν σαν να δίνω extra hint
anyway, δεν ξέρω αν το lie to me έχει προβληθεί στην Ελλάδα, αν και δεν νομίζω

Anelis → zade
σωστός ο τύπος εκτός από την atlas ball εκεί χωράει ολόκληρος Hogan να περάσει μέσα
καλώς, στείλε όταν είναι τελειωμένη η μπόμπα με τα όλα της και βλέπουμε

zade → Anelis
[URL]http://www.toplessrobot.com/2010/05/9_useful_items_for_surviving_the_zombie_apocalypse.php[/URL]
Υοhohoooo! Το στόρυ για τη βόμπα το ετοιμάζω.Επίσης σχεδόν έχω καταλήξει σε αυτό που έλεγα με τα ζόμπι.Έχει μέσα και αιγυπτιολογία...