Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → Anelis

Eχουμε και λεμε: Kατα την διαρκεια του πρωτου επεισοδιου The Good Guys ημουν με ενα χαμογελο στο πρόσωπο. Οπότε σε ευχαρίστω γιατι αν δεν το ειχα ακουσει απο σενα δε θα το εβλεπα... Επισης ειδα 3 επεισόδια του Gravity που πιστεύω θα σ αρέσει αρκετα. 25-30λεπτα επεισοδια ειναι. Αυτα.
Jun 09 2010 16:16
Photo

Anelis → Strange Loop

Η pic στο tv trivia είναι τόσο gay! XD Ρε επειδή βαριέμαι να σου στέλνω pm κάνε add στο μουσουνου, το έχω στο προφίλ μου :)
Jun 07 2010 21:02
Photo

Anelis → zade

[URL="http://25.media.tumblr.com/tumblr_l3gkhtgSEV1qzvl4eo1_500.jpg"]this[/URL] is epic material for comics
Jun 04 2010 07:38
Photo

Anelis → Strange Loop

Με ποιά κόμικ έλιωσες; True blood είχα αντέξει ηρωικά μέχρι το 5ο επεισόδιο και μετά το παράτησα διότι δεν το άντεξα, όντας μαζόχα βέβαια και επειδή έχει βαμπίρια θέλω να το ξαναξεκινήσω αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο. Όταν με το καλό τελειώσει η εξεταστική έχω να ξαναπιάσω dexter, psych, happy town και να τελειώσω κάτι άλλες σειρές.
Jun 04 2010 04:40
Photo

Strange Loop → Anelis

Δυστυχως δεν εχω το χρονο που θελω και για comics.. ελιωσα φετος με αρκετες σειρες οποτε comics, manga etc για καλοκαιρι και παραλια... true blood and entourage are coming this month... αυτες βλεπω τα καλοκαιρια μονο..
Jun 03 2010 22:38
Photo

Anelis → Serestrum

Θα σας ενημερώσει ο γραμματέας μου λίαν συντόμως αγαπητέ.
Jun 03 2010 22:24
Photo

Serestrum → Anelis

που υπογραφω για πιστος ακολουθος?
Jun 03 2010 22:20
Photo

Anelis → Serestrum

αμ τι, τζάμπα την κυκλοφοράω την τόση γαματοσύνη μου;! χο~
Jun 03 2010 22:19
Photo

Anelisiristella

νιαχ νιαχ το 'ξερα ότι θα σου άρεσε!
Jun 03 2010 22:16
Photo

iristellaAnelis

Απίστευτα cosplay και πάνω από όλα [quote]Thanks to Lindsey, who once found a grenade in the woods and poked it with a stick. Turned out to be a turtle.[/quote] ~lol~
Jun 03 2010 22:12
Photo

Anelis → Strange Loop

Κοίτα νομίζω έμεναν πολύ λίγα τευχάκια ακόμα για να τελειώσει. Αλλά έτσι και αλλιώς η σειρά αποτελείται από μικρές αυτοτελής ιστορίες που κάπως συνδέονται μεταξύ τους, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πραγματικά αξίζει να το διαβάσεις γιατί είναι από τις καλύτερες δουλειές του Laphram (τα silverfish και young liars δε με ενθουσίασαν και τόσο). Good to hear you are a comic fan also. :)
Jun 03 2010 22:11
Photo

Serestrum → Anelis

[CENTER][FONT=Verdana][SIZE=7][COLOR=Black][B]ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Jun 03 2010 22:05
Photo

Strange Loop → Anelis

Θυμαμαι πριν 3 - 4 χρονια που κυκλοφορησε η φημη για preacher . Nαι ξερω ακυρωθηκε αλλα εγω ακομα ελπιζω.. Το Stray bullets ουτε καν εχω διαβασει το πρωτο issue. Πριν 2 χρονια νομιζω που σκεφτομουν να το διαβασω, καπου διαβασα οτι ειναι on hold απο τον δημιουργο και δε μπηκα στο κοπο. Θα το τιμησω το καλοκαιρακι αφου σ αρεσει και τοσο πολυ..
Jun 03 2010 22:03
Photo

Anelis → Serestrum

πάρε το κ εσύ [url]http://www.geekologie.com/2010/06/amazing_team_fortress_2_cospla.php[/url]
Jun 03 2010 22:03
Photo

Anelisiristella

[url]http://www.geekologie.com/2010/06/amazing_team_fortress_2_cospla.php[/url]
Jun 03 2010 22:02