Community Status Updates

Anelis → Strange Loop
To Preacher έχει γίνει dropped για σειρά εδώ και χρόνια, και να σου πω μάλλον καλύτερα, δεν νομίζω να δούλευε live action. Προσωπικά θα πέθαινα να δω adaptation του stray bullets αλλά θα έπρεπε να έχει πολύ καλό σκηνοθέτη και ηθοποιούς.

Strange Loop → Anelis
Διαβαζα ενα blog και βλεπω να γραφει first image of the walking dead... μολις καταλαβα οτι θα γινει σειρα, οκ, δε μπορω να σου πω το πως εκανα.
Δωσε μου και το Preacher τωρα σε σειρα και δε θελω τιποτα αλλο.
thnx για το name. xD

Anelis → Strange Loop
lol Όντως ΤΙ έκανες και δεν το πήρες πρέφα; Και τώρα έχουν βουήξει τα ίντερντετς γιατί άμα είσαι λέει κάτοικος αμερικής μπορείς να γίνεις ζόμπι στη σειρά....κρίμα.
Όσο για το βιβλίο του Ντέξτερ έπεσα πάνω στο σπόιλερ πριν αρχίσω καν τη σειρά (καλά όχι ότι με πειράζουν καθόλου τέτοια γενικά spoils).
α και μεγειά το όνομα, τώρα μπορώ τουλάχιστον να το προφέρω, αλλά γ@μώτο θα δυσκολεύομαι να σε αναγνωρίζω

Strange Loop → Anelis
[url]http://www.imdb.com/media/rm358449664/tt1520211[/url]
σημερα εμαθα οτι θα δουμε σε σειρα ενα απο τα αγαπημενα μου comic....τι εκανα τοσο καιρο

Strange Loop → Anelis
hahahaha
πολυ καλο αυτο με τα παραλληλα συμπαντα.Ετσι θα το σκεφτομαι και εδω απο εδω και περα. Βεβαια δε ξερουμε πως φαινεται ολο αυτο στο βιβλιο. Ισως να μας αρεσει...
καλα και εσυ σκεφτεσαι να αρχισεις τα βιβλια και διαβαζεις spoilers για το 5ο βιβλιο;; xD ευτυχως δεν ημουν εγω που σε ξενερωσα για την σειρα. Η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει πολλες αποψεις στο ιντερνετ για την σειρα και τα βιβλια και υπαρχουν πολλοι που λενε οτι θα ηταν καλυτερη ακομα η σειρα αν ακολουθουσε τα βιβλια. Και συμφωνω με το 2ο βιβλιο για 2η σεζον , ασχετο που την 2η σεζον την εβλεπα ongoing και καθε episode τοτε ηταν mindblow για μενα

Anelis → Strange Loop
Γιεπς αυτό το ξέρω γιατί διάβασα την περίληψη για το καινούργιο βιβλίο, το 5ο νομίζω, που δεν έχει βγει ακόμα και ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Το καλό είναι ότι στη σειρά αποκλείεται να το πάνε εκεί οπότε θα έχουμε 2 εκδοχές του Ντεξτερ, σαν παράλληλα σύμπαντα, οπότε αν η μία είναι fail τουλάχιστον υπάρχει πάντα η άλλη :D

Strange Loop → Anelis
Δε ξερω αν φτιαχνει ,εμενα μου φανηκε κατωτερη των προσδοκιων η 3η.
δε πειραζει ομως γιατι εχεις την 4η που ειναι καταπληκτικη.
Στα βιβλια τωρα. Απο το 2ο βιβλιο η σειρα δεν ακολουθα τα βιβλια, αυτο δε ξερω αν ηταν καλο η οχι τελικα.
Τελειωσα το 2ο βιβλιο προσφατα και μπορω να πω μ αρεσε παρα πολυ, και η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα οτι επρεπε η 2η σεζον να ειναι το 2ο βιβλιο..Ειχε καλυτερο στορυ μπορω να πω..
Αυτο που δε ξερω ειναι αν θα δενομουν με τον ηρωα αν δεν ειχα δει την σειρα, οποτε δεν μπορω να κρινω τα βιβλια σκετα γιατι εχω στο μυαλο μου και την σειρα...
Παντως αξιζει να τα διαβασεις και επισης ακουσα οτι τα βιβλια εχουν ενα [spoiler]supernatural στοιχειο[/spoiler]. Mου το ειπε φιλος μου που ειναι στο 3ο βιβλιο τωρα.. Μη το ανοιξεις αν δε θες να ξερεις τιποτα

Anelis → Strange Loop
Κοίτα δεν είπα ότι δεν είναι καλογραμμένη, το αντίθετο, ο χαρακτήρας της είναι σωστά δομημένος, απλά η προσωπικότητα που της δώσανε μου σπάει τα νεύρα, too needy, αν και στις αρχές της 3ης σεζόν που είμαι τώρα φαίνεται να έχει ηρεμήσει κάπως. Λολ δεν το ήξερα αυτό για το ζευγάρωμα, μου φαίνεται λίγο αστείο.
Εγώ την ξεκίνησα πωρωμένη, και τώρα στην αρχή της 3ης έχει αρχίσει και κολλάει λίγο, αλλά μου είπαν ότι από το 4ο επεισόδιο και μετά φτιάχνει οπότε κάνω υπομονή!
Για πες για τα βιβλία, είναι καλά; Έψαχνα πρόσφατα γνώμες γιατί ψηνόμουν να τα αρχίσω το καλοκαίρι

Strange Loop → Anelis
Δε σ αρεσει η deb;; Eγω θεωρβ και τον δικο της χαρακτηρα πολυ καλογραμμενο και χρησιμο για την σειρα αλλα και για τον ιδιο τον Dex. Ξερεις οτι ειναι ζευγαρι στη πραγματικη ζωη με τον Michael C Hall ε;
Kαι εγω λατρευω την σειρα και επειδη δεν μπορω να περιμενω μεχρι την 5η σεζον διαβαζω τωρα τα βιβλια.

Anelis → Tenshi
lol νόμιζα ότι είχαν ανεβεί μυρμήγκια στην οθόνη μου!
μεγειές το σετάκι!

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
κρίμα τότε, θα δω μετά την εξεταστική μπας και βρω κάποιον άλλο τρόπο then

Anelis → Strange Loop
Καλά με τόσα που βγαίνουν να δω πως θα τα προλάβουμε...
Όπου να 'ναι θα ξαναρχίσει και το mad men, αααχ so many series, so little time!!

Strange Loop → Anelis
To προγραμμα του hbo με ενδιαφερει γιατι βλεπω εχει υποσχομενες παραγωγες που σιγουρα θα τσεκαρω..
χαζευω youtube trailers [url]http://www.youtube.com/watch?v=j5fpNXPVG1k[/url]
Η συνταγη σε αυτο μου ειναι win

Anelis → Strange Loop
Ναι αλλά η πρώτη Νικίτα που ήταν γαμάτη δεν ήταν ξανθιά..
wow το traileraki φαίνεται γ@μάτο! [αν και οι παραγωγές του syfy είναι συνήθως gtp]