Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → MoCi

I love your ava! Lolita-art is the best! also καλωσόρισες στο φόρουμ!
Jun 16 2010 11:30
Photo

insanemuffin → Anelis

Hey!Δεν πειραζει εγω thanks για το accept!:) ναι ηθελα να βαλω και αλλα,αλλα μετα σκευτικα οτι δεν ηταν πολυ καλα και τα εβγαλα...καποια στιγμη μαλλον θα το κανω παλι update με καινουρια,για την ωρα προσπαθω να φτιαξω το προφιλ μου στο Devianart xD
Jun 14 2010 21:16
Photo

Anelis → tsintori

Well... όχι ότι θέλω να τον δικαιολογήσω αλλά οι λόγοι που το κάνει είναι περίπλοκοι... ευτυχώς χαραμίζεται μόνο ένα μάθημα και όντας στην καλών τεχνών δεν έχουμε πολλά θεωρητικά έτσι κ αλλιώς. Thankies πάντως!
Jun 14 2010 12:12
Photo

tsintori → Anelis

Πω ρε συ είσαι πολύ άτυχη...... Καλά και αυτός επειδή δεν συμφωνεί με το πρόγραμμα θα πρέπει οι φοιτητές να χάσουν την εξεταστική, έλεος δλδ...... Τέσπα καλό κουράγιο :)......
Jun 14 2010 12:07
Photo

Anelis → insanemuffin

Hola! Thanx για το add ρε συ, τώρα το είδα. Γιατί έβγαλες τα σχέδιά σου από το θρεντ σου βρε; Εγώ νόμιζα ότι θα ανεβάσεις και άλλα!
Jun 14 2010 11:58
Photo

Anelis → tsintori

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι θα κάνουμε. Εγώ μάλλον παίζει να αφήσω το μάθημα για Σεπτέμβρη αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα Τ-Τ
Jun 14 2010 11:55
Photo

tsintori → Anelis

Nice nice, πληροφορικής και τηλ/νιών είμαι στην Αθήνα εγώ..... Τελικά θα το χάσετε το μάθημα;;;;;
Jun 14 2010 09:52
Photo

Anelis → tsintori

Καλών τεχνών είμαι, αλήθεια εσύ σε ποιά σχολή είσαι;
Jun 14 2010 04:45
Photo

Strange Loop → Anelis

True Blood πρεμιέρα τρίτου κύκλου. Κρίμα που ακόμα δεν έχεις εκτιμήσει το μεγαλείο αυτής της σειράς.. :P
Jun 14 2010 04:24
Photo

Anelis → Strange Loop

Α βλέπω δεν τα έχεις μάθει, το glee έχει ήδη ανανεωθεί ΚΑΙ για 3η σεζόν!! Τα υπόλοιπα όταν σε πετύχω μουσουνου
Jun 10 2010 20:29
Photo

Strange Loop → Anelis

Sue Sylvester είσαι Θεά! Οντως ήταν πολυ συγκινητικό το επεισοδιό και προσωπικά το γούσταρα τρελλά Ισως θα επρεπε να έχουν ενα πιο δυνατο setlist για regionals αλλα οκ, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Μ αρεσε που βλεπαμε την Quinn να γεννάει και η άλλη ομάδα να τραγουδα το bohemian rhapsody των Queen. και το τέλος με τον Will να τραγουδα το somewhere over the rainbow (one of my fav songs) ήταν ωραίο. Βλέπεις δεν μπορώ να το θάψω τελικά γιατί το glee ήταν απο τις αγαπημενές μου φετινές σειρές. Εχουμε και 2 season ακόμα σίγουρα..:wooi2:
Jun 10 2010 16:06
Photo

Anelis → Strange Loop

Κοίτα εγώ θα σου έλεγα να δείς το 1ο επεισόδιο γιατί τα γούστα μας μπορεί να διαφέρουν, i'm just giving you the heads up. To glee ήταν πολύ συγκινητικό, περιμένω εντυπώσεις!
Jun 10 2010 13:24
Photo

Strange Loop → Anelis

:unlucky: Δε με βλέπω να το παρακολουθω τοτε.. Θα συνεχισω το ugly americans τοτε. Εχω αφησει 3 επεισοδια ακομα για την πρώτη σεζόν. Καλούλι είναι. Παω να δω το glee τωρα. τα λεμε αργοτερα για θαψιματακι. xD Cya
Jun 10 2010 13:15
Photo

Anelis → Strange Loop

neighbors from hell sucked, πολύ κρίμα...
Jun 10 2010 10:14
Photo

Anelis → Strange Loop

χο χο χο χαίρομαι που σου άρεσε! Θα κρατήσω υπόψιν το gravity να το τσεκάρω τον Ιούλη, thanx!!
Jun 09 2010 17:05