Community Status Updates

Anelis → MoCi
I love your ava!
Lolita-art is the best!
also καλωσόρισες στο φόρουμ!

insanemuffin → Anelis
Hey!Δεν πειραζει εγω thanks για το accept!:)
ναι ηθελα να βαλω και αλλα,αλλα μετα σκευτικα οτι δεν ηταν πολυ καλα και τα εβγαλα...καποια στιγμη μαλλον θα το κανω παλι update με καινουρια,για την ωρα προσπαθω να φτιαξω το προφιλ μου στο Devianart xD

Anelis → tsintori
Well... όχι ότι θέλω να τον δικαιολογήσω αλλά οι λόγοι που το κάνει είναι περίπλοκοι... ευτυχώς χαραμίζεται μόνο ένα μάθημα και όντας στην καλών τεχνών δεν έχουμε πολλά θεωρητικά έτσι κ αλλιώς.
Thankies πάντως!

tsintori → Anelis
Πω ρε συ είσαι πολύ άτυχη...... Καλά και αυτός επειδή δεν συμφωνεί με το πρόγραμμα θα πρέπει οι φοιτητές να χάσουν την εξεταστική, έλεος δλδ...... Τέσπα καλό κουράγιο :)......

Anelis → insanemuffin
Hola! Thanx για το add ρε συ, τώρα το είδα.
Γιατί έβγαλες τα σχέδιά σου από το θρεντ σου βρε; Εγώ νόμιζα ότι θα ανεβάσεις και άλλα!

Anelis → tsintori
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι θα κάνουμε. Εγώ μάλλον παίζει να αφήσω το μάθημα για Σεπτέμβρη αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα Τ-Τ

tsintori → Anelis
Nice nice, πληροφορικής και τηλ/νιών είμαι στην Αθήνα εγώ.....
Τελικά θα το χάσετε το μάθημα;;;;;

Strange Loop → Anelis
True Blood πρεμιέρα τρίτου κύκλου. Κρίμα που ακόμα δεν έχεις εκτιμήσει το μεγαλείο αυτής της σειράς.. :P

Anelis → Strange Loop
Α βλέπω δεν τα έχεις μάθει, το glee έχει ήδη ανανεωθεί ΚΑΙ για 3η σεζόν!!
Τα υπόλοιπα όταν σε πετύχω μουσουνου

Strange Loop → Anelis
Sue Sylvester είσαι Θεά!
Οντως ήταν πολυ συγκινητικό το επεισοδιό και προσωπικά το γούσταρα τρελλά
Ισως θα επρεπε να έχουν ενα πιο δυνατο setlist για regionals αλλα οκ, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Μ αρεσε που βλεπαμε την Quinn να γεννάει και η άλλη ομάδα να τραγουδα το bohemian rhapsody των Queen.
και το τέλος με τον Will να τραγουδα το somewhere over the rainbow (one of my fav songs) ήταν ωραίο.
Βλέπεις δεν μπορώ να το θάψω τελικά γιατί το glee ήταν απο τις αγαπημενές μου φετινές σειρές.
Εχουμε και 2 season ακόμα σίγουρα..:wooi2:

Anelis → Strange Loop
Κοίτα εγώ θα σου έλεγα να δείς το 1ο επεισόδιο γιατί τα γούστα μας μπορεί να διαφέρουν, i'm just giving you the heads up.
To glee ήταν πολύ συγκινητικό, περιμένω εντυπώσεις!

Strange Loop → Anelis
:unlucky: Δε με βλέπω να το παρακολουθω τοτε.. Θα συνεχισω το ugly americans τοτε. Εχω αφησει 3 επεισοδια ακομα για την πρώτη σεζόν. Καλούλι είναι.
Παω να δω το glee τωρα. τα λεμε αργοτερα για θαψιματακι. xD
Cya

Anelis → Strange Loop
χο χο χο χαίρομαι που σου άρεσε!
Θα κρατήσω υπόψιν το gravity να το τσεκάρω τον Ιούλη, thanx!!