Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

laraska → Skoty D. Prime

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6784"]ελα μαθε μπαλιτσα αγορι μου το'να τ'άλλο ξερω γω ....[/URL]
Ιαν 20 2011 07:22
Φωτογραφία

laraska

κατι εγραψες στο οφφ τοπικ για συμβολαιο
Ιαν 16 2011 01:59
Φωτογραφία

WillOfTheD → laraska

nope....πως και ρωτας??
Ιαν 16 2011 00:16
Φωτογραφία

laraska → WillOfTheD

ποδοσφαιριστης εισαι ?
Ιαν 15 2011 23:40
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Kenny → laraska

Ξέρω γω τι λέω...
Ιαν 15 2011 15:01
Φωτογραφία

laraska → Kenny

[QUOTE][SIZE=1]PS. Πάλι σε έπιασε thread frenzy, ε;[/SIZE][/QUOTE] εγω γιατι θυμαμαι θιγμενους ταχα που εκαναν τον κοσμο ανω κατω και τον εαυτο μου να εκφραζει απλα μια γνωμη; //αν εκει ηθελες να φτασεις. κατα τ'άλλα το λεγομενο σου δεν διακιολογειται.
Ιαν 15 2011 14:53
Φωτογραφία

laraska → 1451

χαχα αυτη τη γατα πρεπει να την κανεις να κλεινει τα ματια της
Ιαν 12 2011 01:22
Φωτογραφία

meidei → laraska

Επειδή τις βλέπω και με απόσταση, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την 4η σεζόν. Όταν θα φτάσω στην 5η, θα εκφράσω περαιτέρω άποψη. Πάντως σίγουρα είναι από τις καλύτερες στην λίστα μου.
Ιαν 09 2011 20:37
Φωτογραφία

digitaru kohi → laraska

έχω δει το ανιμε του Monster κι έχει ήδη γίνει ένα απο τα αγαπημένα μου (δεν διάβασα το μανγκα γτ φοβάμαι ότι θα βαρεθώ, μιας και το ανιμε είναι πιστή μεταφορά απ'οτι άκουσα). σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις, αν και σε αυτή τη φάση δεν ήθελα κάτι με μυστήριο :Ρ τεσπά, έτσι κι αλλιώς τα αστυνομικά κτλ είναι το αγαπημένο μου είδος, οπότε τα βάζω κι αυτά στη λίστα μου ^^
Ιαν 07 2011 16:50
Φωτογραφία
Φωτογραφία

laraska → alxdjo

ηταν κατι για τον meidei για το 30 rock.
Ιαν 07 2011 02:19
Φωτογραφία

alxdjo → laraska

ti eixes grapsei?
Ιαν 07 2011 01:52
Φωτογραφία

laraska → digitaru kohi

[QUOTE]Θέλω κάτι σοβαρό, real life (όχι φανταστικό στοιχείο), κι όχι μυστήριο (μου αρέσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο είδος, αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό). Το σχέδιο δεν με απασχολεί τρομερά, (όχι οτι με χαλάει να έχει καλό σχέδιο, αλλά δεν θα κολλήσω εκεί). Όταν λέω σοβαρό, μπορεί να έχει σχέση με κοινωνικά θέματα, πολιτικά, ακόμη και δράμα να είναι ξέρω γω, ή human relationships τελοσπαντων αλλά όχι χαχαχου.[/QUOTE] you said it! δοκιμασε αυτα και θα με ευχαριστεις για παντα! monster 20th century boys Pluto Billy Bat ρωτα οποιον θελεις και θα σου πουν τα καλυτερα... για μενα δεν υπαρχουν καλυτερα μανγκα
Ιαν 07 2011 01:13
Φωτογραφία

laraska → meidei

παντως γαματη σειρα δεν ειναι ??? στις τρεις πρωτες ελιωνα στο γελιο με την καθε ατακα ...οι 4 και 5 εχουν πεσει λιγο για το αρχικο στανταρ ...
Ιαν 07 2011 01:08