Jump to content

Community Status Updates

Photo

Putin → laraska

More like δεν έδωσα σημασία σε συγγραφέα-τίτλο. Οκ, ό,τι και να πω είναι λίγο, δεν έχω νιώσει πιο ηλίθιος. Αλλά γι αυτά ζω. Ο γιες.
Jan 25 2011 17:46
Photo

laraska → Putin

πλακα μαου κανεις? ειχες της κοκκρου-αλευρα και δεν το καταλαβες ? αχχαχαχα xD
Jan 25 2011 15:25
Photo

Putin → laraska

Παραθέτω. [spoiler]Putin says: malaka x8es pou phga vivlio8hkh gia ena vivlio? konstantinos says: NIA Putin says: phga kai den to vrhka lew ok 8a katsw na diavasw apo to vasiko vivlio konstantinos says: malakia Putin says: diavazw gyrnaw spiti 3anadiavazw konstantinos says: diavasteros Putin says: koitaw to e3wfyllo apo periergeia kai to vivlio pou epsaxna htan auto pou exw.[/spoiler] Το απόλυτο μηδέν. Ακόμα γελάω.
Jan 25 2011 12:59
Photo

Zeroloke → laraska

το ξερω ρε αλλα μ αρεσει πολυ! τι να κανουμε κολληματα ειναι αυτα!
Jan 23 2011 10:37
Photo

laraska → Zeroloke

προσεξε παντως το μαθηματικο δεν ειναι παιξε γελασε ..ειναι πολυ δυσκολο
Jan 23 2011 10:36
Photo

Zeroloke → laraska

α εγω για μαθηματικο θελω με ιστορια δεν εχω και πολλες σχεσεις! :P
Jan 23 2011 10:34
Photo

laraska → Zeroloke

ιστορικο
Jan 23 2011 10:20
Photo

Zeroloke → laraska

ελα ρε εγω μενω πρεβεζα και θελω να περασω γιαννενα! τι σπουδαζεις?
Jan 23 2011 09:01
Photo

laraska → Zeroloke

γιαννενα σπουδαζω εγω ...
Jan 22 2011 21:49
Photo

Zeroloke → laraska

ρε συ το death note το εχω δει το ανιμε και τρελαθηκα πολυ ωραιο! Το Code geass ομως το βαρεθηκα δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορεσα να δω πανω απο το 5ο επεισοδιο! Οσο για το Berserk θα το αρχισω το καλοκαιρι μαλλον!
Jan 22 2011 20:50
Photo

laraska → Zeroloke

καλα ειναι αυτα ...αλλα προτεινω monster σε ανιμε αλλα κατι διασκεδαστικο ειναι το death note και ειδικα το code geass ...και προσεξε ειπα διασκεδαστικα ..οχι καλυτερα απο μανγκα αρχισε κανα berserk gantz ...σιγουρα θα σου αρεσουν.
Jan 22 2011 20:48
Photo

Zeroloke → laraska

Καλως ειναι μωρε δε βαριεσαι! Σαν το τζιοβαννι δεν ειναι βεβαια αν και θα παρει τη φανελα με το 10! Αυτη την περιοδο λογω και παννεληνιων διαβαζω μονο Claymore OP και D gray-man αλλα εχω διαβασει και αλλα στο παρελθον οπως Elfen Lied FMA(αν και τα σπαει πιο πολυ το anime!) κ.α
Jan 22 2011 20:45
Photo

laraska → Zeroloke

ελα ρε θηριο και εγω ολυμπιακος ειμαι ... παικτρονι ο τζιμπουρης και τι διαβαζεις απο μανγκα δλδ?
Jan 22 2011 20:38
Photo

Zeroloke → laraska

Ολυμπιακος και διαβαζω manga οχι βεβαια οσο βλεπω anime αλλα κατι κανω!
Jan 22 2011 20:35
Photo

laraska → Zeroloke

γειαα! καλωσηρθες απο δω ... τα σχετικα τωρα ...τι ομαδα εισαι και αν διαβαζεις μανγκα ...
Jan 22 2011 20:34