Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

laraska → alxdjo

ουπςςς λαθος ποστ
Ιαν 07 2011 01:01
Φωτογραφία

WillOfTheD → laraska

Leonard: So... you and Zac again, huh? Penny: Yeah, yeah... me and Zac again. Zac: Were we here earlier? τι να λεμε!!!
Δεκ 27 2010 14:34
Φωτογραφία

laraska → WillOfTheD

BBTH / lronard: knock knock knock sheldon: ...penny.. τρομερο επισοδειο ΄κατουθρηθηκα στα γελια λεμε!!!
Δεκ 19 2010 01:31
Φωτογραφία

Getekid → laraska

Αχά, ήξερα τους τίτλους, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν από τον ίδιο mangaka. Θα τα τσεκάρω σίγουρα πάντως, ειδικά το monster και το 20 century boys τα έχω βάλει στο μάτι καιρό. Όπως και να 'χει ευχαριστώ για τις προτάσεις. Και δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει περισσότερο.....:calm:
Δεκ 17 2010 14:19
Φωτογραφία

laraska → Getekid

οι τιτλοι που σου ειπα ειναι οι κορυφαιοι σε ανιμε ή μανγκα. το μονο σε gore ειναι το berserk. [QUOTE]''monster, 20th century boys...pluto..billy bat''[/QUOTE] ειναι εργα του naoki urasawa ...κορυφαιο μανγκακα της ιαπωνιας. το πλουτο ειναι μια αλλη αποδοση του astro boy. μιλαμε μονο για seinen, δλδ για ενηλικες. εχουν να κανουν με μυστηριο, τρομο και με κορυφαια ΠΛΟΚΗ. τα διαβασα και δυστηχως δεν βρισκω καλυτερα απο αυτα.
Δεκ 16 2010 11:29
Φωτογραφία

Getekid → laraska

Φαντάζομαι μιλάς για manga σε όλα αυτά, ε; Γιατί πχ. το Berserk δεν σκοπεύω να δω σε anime και έχω διαβάσει τα πρώτα chapters του, κάποια στιγμή θα το συνεχίσω. Το Monster σε anime είναι ίδιο με το manga ή μέρος του σε στυλ gantz, elfen lied κτλ; Δεν είναι τόσο πολύ θέμα χρόνου, έχω μερικούς τίτλους που λέω τόσο καιρό να πιάσω (fma, mx0 κ.α.) και δεν ξέρω, πρέπει κάποια στιγμή να το πάρω απόφαση.... :hot:
Δεκ 16 2010 06:19
Φωτογραφία

laraska → Getekid

εκτος απο τα τρια γνωστα ... παρακολουθω μονο ...tragedy΄ βρες χρονο για τα: monster, 20th century boys...pluto..billy bat...berserk .... epishs to noblesse
Δεκ 15 2010 23:38
Φωτογραφία

Getekid → laraska

Manga λίγα πράγματα, Kenshin, Liar Game και Elfen Lied και γενικά δεν πολυδιαβάζω. Θέλω κάποια στιγμή να πιάσω μερικά που θέλω αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω... Τώρα από anime από ongoing One Piece, Naruto και Panty & Stocking. Επίσης μόλις τελείωσα το Clannad και βλέπω Kanon, Casshern Sins και ξεκίνησα και το Legend of the Galactic Heroes. Γενικά σε αυτήν τη φάση θέλω να βλέπω tragedy καταστάσεις, γενικά αν έχεις κι εσύ κάποιο να προτείνεις ευπρόσδεκτο.... Εσύ τι παρακολουθείς;
Δεκ 15 2010 22:24
Φωτογραφία

laraska → Getekid

αχα καταλαβα... απο μανγκα και ανιμε τι παρακαολουθεις ?
Δεκ 15 2010 21:21
Φωτογραφία

Getekid → laraska

Αχα, προς θεωρητική κατεύθυνση δηλαδή, ε; Όχι δεν είναι κάποιος τύπος (η προηγούμενη υπογραφή είχε). Απλά αυτά είναι τα γράμματα που χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε για ακεραίους. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με πραγματικούς αριθμούς συνήθως τους αγνώστους τους λέμε x,y,z ... ενώ για φυσικούς αριθμούς α,β,γ... ή n. Ε, στους ακεραίους βάζουμε m,n,k,l εξού και η υπογραφή μου μιας και τυχαίνει να είναι τα αρχιγράμματα των χαρακτήρων του Death Note:hahaha:!! Όπως είχα γράψει και το "Βλέπεις πολλά anime..." κάναμε στο μάθημα για ακεραίους m και n και μου ήρθε η ιδέα!! Τώρα από μερικά post που είχα κάνει φαίνεται περισσότερο [S]η καήλα[/S], η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπογραφή είναι inside joke.
Δεκ 15 2010 20:49
Φωτογραφία

laraska → Getekid

μπα ανηκω στον ακριβως αντιθετο τομεα ...και παντα αναρωτιομουν για την υπογραφη σου΄αν υπαρχει δλδ τυπος με τα γραμματα απο τα αρχικα που εβαλες δλδ
Δεκ 15 2010 18:47
Φωτογραφία

laraska → iristella

τελικα εχεις τιποτα ?
Δεκ 13 2010 19:27
Φωτογραφία

laraska → LethalMike

δωσε το λινκ για το ψυχολογικο τεστ βρε! ;)
Δεκ 13 2010 00:34
Φωτογραφία

laraska → alxdjo

χαχχα κλικ κλικ[U] [url]http://www.youtube.com/watch?v=d6l81zbGfLs&NR=1[/url][/U][URL="http://www.youtube.com/watch?v=KHZpQMcZpJg"][/URL]
Δεκ 09 2010 01:47
Φωτογραφία

Getekid → laraska

Ναι. 4ο έτος. Δεν φαινόταν από τις υπογραφές μου;:nanteee: Γιατί; Είσαι μήπως είσαι κι εσύ;
Δεκ 04 2010 23:56