Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → Zoro

ετσι ειναι αυτα ...τζουβια και μονο! για καθε πλοτχοουλ εχει την δικη της συνδρομη και καλυπτει παρατυπιες.. κατα τ'άλλα διαβασματα και εγω, αντε φετος να το ...σηκωσουμε το πτυχιο!
Apr 04 2011 23:04
Photo

laraska → zoro77

χαχα ολυμπιακαρα ε ?
Apr 04 2011 23:00
Photo

Zoro → laraska

Εδώ ρα! Στον αγώνα ενάντια στην βαρεμάρα και τα διαβάσματα... και όποτε θυμηθώ περνάω και από 'δω να αφήσω κάνα post! Εσύ τι λέει πάλι; Υποθέτω θα καταχάρηκες Τζούβια στο τελευταίο, καιρό είχαμε να την δούμε εν δράση και ημίγυμνη σε μπροστινό εξώφυλλο... χώρια που χάρη στα νερά που έριξε "ελάφρυνε" και την Έρζα + μας χάρισε και ένα catfight. Χρυσός λέμε. :P
Apr 03 2011 19:43
Photo

laraska → Kalamaris

τι να σου πω ...σαν αγορι ποτε δεν εδωσα σημασια στους στιχους ουτως ή αλλως
Apr 03 2011 01:56
Photo

Kalamaris → laraska

xd!Οχι αλλα για καποιο λογο την ακουω πολυ αυτη την αντιλυψη.......
Apr 02 2011 20:36
Photo

laraska → Zoro

που εισαι ρα?
Apr 02 2011 20:03
Photo

laraska → Kalamaris

τι εννοεις? οι nightwish ειναι για κοριτσια? εμενα η ταργια δεν μου φαινοταν λεσβια
Apr 02 2011 20:01
Photo

Kalamaris → laraska

Ωραια links!!!Αν και αγορι τρελαινομαι για nightwish!!
Apr 02 2011 18:31
Photo

laraska → Warchief

το -c επιτηδες ηταν΄για την μονοτονια
Apr 02 2011 02:03
Photo

BoredForLife → laraska

μωρέ καλά αυτό εννοϊτε! :P Απλά έτσι για να τις δω :P Οσο για τα άλλα ήδη εχω διαβάσει λιγο Billy Bat και έχω βάλει στο μάτι και το monster :P
Mar 09 2011 13:05
Photo

BoredForLife → laraska

πραγματικά ευχαριστώ που με έπισες να διαβάσω το 20th century boys....είναι ένα από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει.... Θα αρχίσω να κατεβάζω και τις ταινείες!
Mar 09 2011 07:45
Photo

BoredForLife → laraska

ok ευχαριστώ :P Μου έχει πει και μερικά η Kai , μαζί με το 20th , είμαι Κομπλε :P
Mar 07 2011 22:08
Photo

laraska → Night Wizard Seal

ναι ρε γαμωτο ...της αξιζε καποια τετοια διακριση ...αλλα φανταζομαι αν ηταν δυτικου τυπου με την αντιστοιχη πλοκη θα μιλαγαμε για την ταινια της δεκαετιας και τα σχετικα ...η πλοκη και οι πτυχες ηταν πολυ καλα δωσμενες. ειδικα εκει με την εκρηξη που βλεπει την μητερα του να σκαει και υστερα επιστρεφει η καμερα στο σχολειο ηταν το κατι αλλο ...
Mar 07 2011 20:06
Photo

Night Wizard Seal → laraska

Δικαιώθηκα τελικά που σου την πρότεινα εε; :P Εξαιρετικότατη ταινία. Το άξιζε το όσκαρ.
Mar 07 2011 19:59
Photo

laraska → aztek

μπροστα σε αυτα που θα σου προτεινω το death note δεν πιανει μια. [B]monster[/B]---> πλοκη, χαρακτηρες και ατμοσφαιρα ...οτι καλυτερο κυκλοφορει / μανγκα και ανιμε. [B]20th century boys[/B]---> καλυτερο απο το προηγουμενο ... μανγκα και τριλογια σε ταινια. [B]billy bat[/B]---> προς το παρον μονο μανγκα... berserk (με μαχες κτλ αλλα σε αλλο επιπεδο) ---> ανιμε αλλα κυριως μανγκα. [B]pluto[/B]---> φαντασου το astro boy για ενα ενηλικο περιβαλλον. τα δυο πρωτα δεν εχουν καν το στοιχειο της μεταφυσικης και μαχες κτλ ειναι ψυχολογικα θριλερ. δεν υπαρχουν καλυτερα να σου πω. το τριτο εχει οτι τα παραπανω + το στοιχειο της μεταφυσικης. το berserk εχει πολυ φανταστικο στοιχειο, αλλα αξιζει γιατι δεν ειναι απλα ξυλο. υπαρχει και το Legend of Galactic Heroes ...που ομως δεν εχω φιλοτιμηθει καλα καλα να το δω αρκετα για να εχω μια πιο ξεκαθαρη αποψη. αυτα με [B]bold [/B]ειναι απο τον ιδιο δημιουργο...[B]naoki urasawa[/B] αυτοι ειναι οι καλυτεροι τιτλοι που εχω διαβασει...θα βρεις πραγματα στο φορουμ για το καθε ενα ...
Feb 09 2011 07:02