Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
GARUTO FTW εχω να πω!!
Μικρε κακασι ομως η ζωη σου ακομα διακυβευεται!
Jan 19 2009 15:13
Hatake Kakashi → psofia
Αν και εχω πολυ χρονο(τεμπελιαση),δεν βλεπω αυτη την περιοδο τιποτα εκτος απο Hajime no ippo που ξαναρχισε την προηγουμενη εβδομαδα
Jan 16 2009 23:27
Hatake Kakashi → psofia
ΠΩΠΩΠΩ!!! τετοιο μισος
Βλεπεις καποιες συγκεκριμενες σειρες τωρα? και αν ναι ποιες?
Jan 16 2009 23:13
psofia → Hatake Kakashi
Εγώ πάλι θέλω απλά να πεθάνει. Γιατί το παίζει badass και όλοι ξέρουμε τι σκατο-emo είναι. Psofos.
Jan 16 2009 16:19
Hatake Kakashi → psofia
Aυτο που λες ολα τα κοριτσακια ηταν ενας λογος που δεν τον πολυσυμπαθουσα γιατι μου την εσπαγαν οι fans του,σε ξενα φορουμς μολις ελεγα κατι για τον Sasuke κατι τρελιαρες μου ελεγαν κανεις λαθος γιατι Sasuke-kun this and that :D
Και εγω για τον δευετρο λογο δεν τον συμπαθω αλλα αν ζητησει καποτε γονατιστος συγνωμη τοτε ισως να αλλαξω γνωμη :D
Jan 16 2009 16:09
psofia → Hatake Kakashi
Well, κάποτε, όπως όλα τα κοριτσάκια, ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, τον έβλεπα στα όνειρα του, είχα κατεβάσει over 9000 εικόνες και fanarts etc. Όταν όμως πρόδωσε την Konoha και πήγε με το Michael Jackson....εεε τον Orochimaru εννοούσα, ξενέρωσα πολύ άσχημα. And then, rage began... (6)
Jan 16 2009 16:02
Hatake Kakashi → psofia
Γιατι αντιπαθεις τον Σασουκε τοσο πολυ?οχι οτι εχω καποιο προβλημα με αυτο :D
Jan 16 2009 15:52
psofia → Hatake Kakashi
Lol epic win ο φιλαράκος. Ο Sasuke θέλει πολλές μπουνιές...
Jan 16 2009 15:35
Hatake Kakashi → psofia
Koιτα φιλλερ δεν ειναι αλλα οταν λεει ο Κισι οτι δεν θελει να γραψει μαχη για αυτους και ο Παραγωγος του λεει εγω κανω κουμαντο και θα γραψεις, δεν σωστο αυτο.
ΗΑΗΑΗΑΗΑ χωριο της αστραπης :D
Ρωταει ενας σε ξενο φορουμ,πιστευετε οτι Ο Ναρουτο θα μπορουσε ενα πετυχει τον Σασουκε με την γροθια του?
Και απανταει ενας
This is not a question. The force alone of naruto's punch was able to send that fat bitch spinning like a gig. He stopped a summon and send him flying like team rocket in every Pokemon episode
ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ ελιωσα :D
Jan 16 2009 15:28
psofia → Hatake Kakashi
"Ξεκωλοκάριν" --> EPIC! :hahaha: I hate her too!
Δεν ήξερα ότι είναι filler χαρακτήρες. Μάλλον το ίδιο ισχύει και γι'αυτούς απ'το χωριό της Αστραπής or whatever it is called.
Jan 16 2009 15:23
Hatake Kakashi → psofia
Kαι εγω τον αντιπαθω,στο ιδιο επιπεδο μαλιστα με τους μοναδικους φιλλερ χαρακτηρες του Μανγκα και εννοω τον Σουιγκετσου,Ξεκωλοκαριν:colddd:,τζουγκο
Απο την στιγμη που οι παραγωγοι υποχρεωσαν τον Κισι να γραψει ντε και καλα για αυτους τους τρεις το μισος χτυπησε κοκκινο :hahaha:
Jan 16 2009 15:16
psofia → Hatake Kakashi
Τα errors θέλουν υπομονή και πολλά refresh!
O Danzou είναι μια λέξη που αρχίζει από "κα" και τελειώνει σε "ριόλης". Η αντιπάθεια μου γι'αυτόν είναι μεγαλύτερη και από αυτήν για τον Sasugay. Psofos λέμε... :burningbe3:
Jan 16 2009 15:10
Hatake Kakashi → psofia
Τι ειναι αυτο το πραγμα με τα errors απλα ελεος,4 μερες εχω επανελθει και μου εχει βγαλει 534534 errors.
Ελπιζω να τον συμπαθησεις,αρε που καταντησα αν πεθανει ο Κακασι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας θα ειναι ο Ναρουτο.
Σιγουρα δεν θα νικησει ευκολα αν νικησει κιολας,η πραγματικη σφαγη θα γινει οταν δουμε τον emo(oxi ton Saskay) τον Ναγκατο θελω να πω :D
H Τσουναντε οντως τα εφαγε τα ψωμια της απλα ελπιζω να μην την τελιωσει ο Danzou.
Jan 16 2009 15:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed