Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

Τα ασπρα γραμματακια ειναι spoilers, Μη τα δει κανας anime watcher και παθει καμια ζημια Μερικα γεγονοτα μου δινουν ελπιδες, για παραδειγμα το οτι [COLOR=white]απεδρασε το hachibi, αρα υπαρχει χρονος για διασωση του ναρουτο, αν οντως εχασε,αλλα λογικα παλι κατι θα κανει εδω ο Naruto και θα γλιτωσει[/COLOR] ( ετσι νικησε και τους neji-kakuzu) και στο κατω-κατω, πρεπει να επαληθευσει τον τιτλο του no1 surprising shinobi
Φεβ 04 2009 15:01
Φωτογραφία

Hatake Kakashi

Πιστευω πως θα αργησει λιγα τσαπτερ να γινει αυτο που λες,εγω σαν ναρουτο φαν(αφου ο Pain μου ξεπαστρεψε τους αλλους 2 :( )ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον Ναρουτο,γιατι ειδα αυτα που ηθελα,επισης δεν θελω με τιποτα να πεθανει ο Pain. Mου αρεσει σαν χαρακτηρας και επισης ειναι ο νουμερο σε αντιπαθεια απο τους uchihatards αυτο απο μονο του αρκει :D
Φεβ 04 2009 14:44
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

Ου καλα εισαι, ηρθα σε οργασμο μολις ειδα το spoiler :P Αλλα με μια ποιο ηρεμη σκεψη καταλαβα οτι στο επομενο chapter θα ερθουν τα πραγματα τουμπα και θα νικησει ο ναρουτο.Δυστυχως για μενα αυτη τη μαχη του τη χρωσταει ο Kishi :(
Φεβ 04 2009 14:31
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Mad_Hatter

Hello πιστευω πως το νεο τσαπτερ θα σου αρεσει πολυ :D
Φεβ 04 2009 14:22
Φωτογραφία

Tea-chan → Hatake Kakashi

E, London, να πάμε στην πρωτεύουσα πρώτα. Οι υπόλοιπες πόλεις αργότερα! XD Σιδερένιος!
Ιαν 27 2009 15:41
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Tea-chan

Καλα ειμαι και εγω,ημουν αρρωστος πολλες μερες και τωρα συνηλθα :D Cool Αγγλια σε ποια πολη θα πας?
Ιαν 27 2009 15:38
Φωτογραφία

Ωραία. Όσο για μένα, τη παλεύω... εξεταστική τώρα και τα κεφάλια μέσα. Μόνο αυτό το ταξιδάκι στην Αγγλία να οργανωθεί... άγχος, τρέξιμο, παράνοια... Από μέρους σου, τί γίνεται;
Ιαν 27 2009 15:31
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Tea-chan

Δεν σκαω :P Πως πας ολα καλα?
Ιαν 27 2009 15:27
Φωτογραφία

Καλά βρε, μη σκάς. ;P
Ιαν 27 2009 15:22
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → psofia

Πιστευω πως θα κρατησει,θα εχει καποιο κολπο ακομα,τωρα για αργοτερα δεν ξερω βγηκε μια εικονα :D
Ιαν 27 2009 12:33
Φωτογραφία

psofia → Hatake Kakashi

O Naruto δεν θα κρατήσει πολύ χωρίς το sage mode. :|
Ιαν 23 2009 22:23
Φωτογραφία

psofia → Hatake Kakashi

To manga discussion έχει γεμίσει epic fail dudes and dudesses. Just look at page 216!
Ιαν 21 2009 17:28
Φωτογραφία

psofia → Hatake Kakashi

Σε κόλλησα! Περαστικά βρε! Guess I have to go to the damned topic...
Ιαν 21 2009 14:38
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → psofia

:( Δεν ειδα το message Gomen Τα ποσταρα χωρις καν να τα διαβασω :hahaha:,μονο τις εικονες ειδα, ειμαι χαλια,λιγο πυρετος και καταρροη απο αλλο πλανητη,με ενα χαρντομαντηλο στο χερι ειμαι απο χτες :cry5:
Ιαν 21 2009 13:16
Φωτογραφία

psofia → Hatake Kakashi

Όταν βρεις τα spoilers, ξέρεις σε ποια θα τα πεις πρώτα ΠΡΙΝ τα postάρεις στο topic! :hihi2:
Ιαν 20 2009 15:57