Community Status Updates
Hatake Kakashi → tsintori
Να εισαι καλα χρονια πολλα,υγεια σε σενα και στην οικογενεια σου
Jan 13 2009 14:17
tsintori → Hatake Kakashi
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι, με υγεία και ευτυχία....
Jan 01 2009 02:07
jimmare → Hatake Kakashi
Join this group:
[url=http://www.anime.gr/forums/groups/131/].aNiMe//GR Forums - Kakashi fans[/url]
Dec 22 2008 23:57
Casshern → Hatake Kakashi
I think we all know..(or most of us)that Kakashi has no chance of surving against God Pein and for me he is already dead,but as i have seen from Kakashi ,before his death he will show us something interesting,(except the flashbacks xd),This chapter will be very important and maybe it'll play crusial role in the upcoming ones(the surprise will be for all Naruto fans,Kakashi surving against Him),now we are waiting patienly untill Thursday,or for earlier Spoilers
Nov 03 2008 16:10
Hatake Kakashi → iristella
Συγνωμη για την τοσο καθυστερημενη απαντηση,αυτο που ξεθαψες πραγματικα μονο καποια γυναικα θα μπορουσε να το βρει,δεν το ειχα παρατηρησει καθολου και κανεις αλλος ενω ηταν και μπροστα στα ματια μας :D nice find
H αγωνια ειναι σε υψηλα επιπεδα και στην ιαπωνια σημερα κιολας βγηκε κατι σαν preview απο το shounen jump,δεν λεει κατι ιδιαιτερο αλλα μας μπερδευει περισσοτερο σε λιγο θα το βαλω στο thread
Nov 03 2008 15:27
Casshern → Hatake Kakashi
Kakashi kun,θελω να μ πεις προγνωστικα για το τσαπτερ της εβδομαδας π μας ερχεται,ριχτα xd,after i'll tell ya mine pal
Oct 31 2008 23:20
iristella → Hatake Kakashi
Ax ασε και εγω δεν θελω καν να το σκεφτομαι. Καταθλιψη θα παρω........ Ενα πράγμα ξερω στα σίγουρα.. Αυτην την βδομάδα δεν βλέπω spoilers. Θα διαβάσω κατευθείαν το κεφάλαιο. Να το παθω μια και καλή το σοκ.
Btw... κοιτα τι ξεθαψα από το τελευταιο κεφαλαιο.... (χεχε τι σου είναι η γυναικα Narutard, ενω ολοι κοιτανε την δραση αυτη εστιαζει στα αξεσουαρ και τα κοσμηματα XD )
Oct 31 2008 15:25
Αστα να πανε αν πεθανει ο Κακασι,και τα πραγματα οσον αφορα τους θανατους πανε λογικα τοτε στο τελος του μανγκα απο τους 6-7 αγαπημενους μου χαρακτηρες θα εχει μεινει μονο ο Ναρουτο και ο shikamaru :(
Για την επομενη θεματικη συζητηση ειμαι μεσα για οτιδηποτε απλα πιστευω πως για τον Ιτατσι και τον Jiraiya ηδη εxoυμε πει πολλα :D
Το επομενο τσαπτερ το περιμενω σαν τρελος και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τιποτα
αντε να ερθει η τριτη-τεταρτη να μαθουμε τι εχει γινει
Oct 31 2008 15:20
iristella → Hatake Kakashi
Nαι καλε μην ανησυχεις,,,,, Δεν παρεξηγουμαι κιολας XD
Kαι εγω χαίρομαι που μιλάμε τόσο για τον Kakashi. Είναι από τους αγαπημενους μου χαρακτήρες. Μακάρι βέβαια να μην του βράζω κολυβα σε κανα δυο βδομαδες από τώρα (την εχω αυτήν την κατάρα --->οτι αγαπαω εγω πεθαίνει XD)..... Tέλειο το ποστ για τα αντικείμενα btw....
Για επόμενη θεματική συζήτηση προτείνω να πιάσουμε Itachi..... ή Minato.....(Πάντως όχι Jiraiya γιατί θα κάνω σαμποτάζ)
Oct 31 2008 15:13
Δεν μπορω να κρατηθω :D
αλλα ξερεις οτι πλακιτσα κανω,τα πραγματα παντα θα τα λεω με το ονομα τους,
σου υποσχομαι παντως να σταματησω μεχρι να μου δωσει καποιος μια αφορμη
Ps:πρωτη φορα μιλαμε τοσο πολυ για τον Κακασι και μου αρεσει παρα πολυ :D
Oct 31 2008 15:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed