Community Status Updates
Umi no Ossan → Hatake Kakashi
Γι'αυτο δν θα εχω την ιδια διαθεση μεχρι να το σιγουρεψουμε. Αλλα γιατι να μην το κανει ? Ηδη τοσες φορες με στεναχωρησε (ε ρε κλαμα αμα διξει τον Pein να παλευει πρωτη φορα). Το καλο που του θελω μπας κ με κρατησει ειναι να σαπισει ο Νaruto τον Pein στο ξυλο !!!! (κομματια να τον κανει κ να φτιαξει με αυτα ramen) Toσο πολυ τα εχω παρει !!!!
Feb 25 2009 15:21
Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Aν και δεν μου αρεσει,αυτο που εχει κανει ο Pain δεν θα το κανει κανενας αλλος villain.
Μην εισαι βιαστικος ας δουμε πρωτα που το παει ο Κισι,δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι νεκρη
Feb 25 2009 14:59
Umi no Ossan → Hatake Kakashi
WTF ???? Ωστε ειναι αληθεια ??? Θα το σκεφτω σοβαρα για το αν θα το συνεχισω(σιγουρα οχι με την ιδια διαθεση). Μου πεθανε τον αγαπημενο μου χαρακτηρα κ με τον αμεσως επομενο αγνωστο το τι ακριβως παιζει....Εφαγε κ αλλους 2 που συμπαθουσα αρκετα. Ε φτανει πια.....Δν θα κανει αυτος οτι θελει !!!!!! Επανασταση !!!!
Feb 25 2009 14:02
Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Αρχηγε την κατσαμε,σκεφτεσαι σοβαρα να σταματησεις το μανγκα?
Feb 25 2009 12:49
Hatake Kakashi → Mad_Hatter
Συμφωνω με αυτα που λες για το god realm αλλα και για το 6ο τσακρα type.ελπιζω να μας λυθουν πολλες αποριες στα επομενα τσαπτερ,ειναι κριμα να χαθει ενας χαρακτηρας με τοσο μεγαλο Potential,οσο για το πως κινειται εγραψα την γνωμη μου στο Ναρουτο thread.
Feb 18 2009 13:15
Mad_Hatter → Hatake Kakashi
εντομεταξυ δεν εχει φανει ακομα [COLOR=white]το 6ο chakra type[/COLOR], που μαλλον το ελεγχει το κανονικο του σωμα[COLOR=black], και καποιο ρολο θα παιξει σε ολλο το Manga, αρα μαλλον θα τη γλιτωσει ο nagato, αλλα θα χασει σιγουρα το god realm.[/COLOR]
Feb 18 2009 12:56
Μπορει να γινει κατι τετοιο,ελπιζω να σηκωθει καποτε απο κει και να τον δουμε σε σε μια μαχη να δινει ολα.
Feb 18 2009 12:49
εγω λεω θα γινει αυτο που πιστευα παλια, δηλαδη θα βρει το Real σωμα ο gai και θα θυσιαστει η Konan για να τον σωσει.[COLOR=white]Γιατι πρεπει να επαληθευτει και αυτο που ειπε στη συνεντευση του ο κισι, για τον Jirayia-pein.[/COLOR]
Feb 18 2009 12:46
Aστα να πανε αλλα περιμεναμε
τι να πω δεν το περιμενα με τιποτα,μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φαινεται οτι το τελος του ειναι κοντα
Feb 18 2009 12:40
Οντως εχεις δικαιο.ο Kishi δε κολωνει να κανει καμια ανατροπη,αν δεν εχουμε ολοκληρωμενη εικονα του chapter δε μπορουμε να μιλησουμε.
Feb 04 2009 16:03
Ναι δικιο εχεις απλα τωρα ειναι διαφορετικη περιπτωση
Σωστα το hachibi πρεπει να πιαστει πριν απο τον Ναρουτο,ισως να πιαστηκε και επιτηδες ισως και οχι,καλυτερα να συνεχισουμε τηνσ συζητηση οταν βγει το τσαπτερ οπου θα εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα.
Feb 04 2009 15:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed