Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Hatake Kakashi

Well, o Naruto έγινε πολύ imba και μου αρέσει αυτό. Θα τον συμπαθήσω στο τέλος! Αλλά σιγά μην κερδίσει έτσι εύκολα τον Pain. Eπίσης, η Tsunade τα έχει φάει τα ψωμιά της δυστυχώς και θέλω να πιστεύω ότι ο Kakashi δεν είναι ακόμα νεκρός. (Προσπάθησα να τα postάρω στο subforum αυτά, αλλά δεν τα κατάφερα ΧΔ)
Jan 16 2009 14:51
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Πολυ ωραιο το τσαπτερ,μου αρεσει h εξελιξη που εχει κανει ο Κισι στον Ναρουτο,ανησυχω για τον κακασι :D,Το κακο ειναι πως ο Ναρουτο εχει μπει στο top 5,των πιο δυνατων χαρακτηρων του Μανγκα,και λεω κακο γιατι οποτε το κανει αυτο ενας main character παει να πει οτι το manga εχει μπει στην τελικη του ευθεια :D αυτο βεβαια δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια γιατι το μανγκα εχει πολυ ψωμι ακομα,τοσα plots παραμενουν ανοιχτα,σιγουρα περιμενω πολλες ανατροπες της υποθεσης στην συνεχεια. εσενα πως σου φανηκε το τσαπτερ και τι βλεπεις για την συνεχεια?
Jan 16 2009 14:39
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Ξεκούραση? I don't know this word :P Με ταλαιπωρεί ένας κωλόβηχας τώρα. Λοιπόν, αρχηγέ, ας πιάσουμε κάτι πιο ευχάριστο: πες μου απόψεις για το chapter!
Jan 16 2009 14:04
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Εισαι καλυτερα αυτο εχει σημασια. Οταν εισαι στην αναρρωση απο την ιωση παντα νιωθεις κουρασμενος,πονανε τα κοκκαλα,αυτο που χρειαζεσαι ειναι ξεκουραση,οσο πιο πολυ κοιμασαι η ξαπλωνεις τοσο πιο γρηγορα θα νιωσεις και παλι να εχεις ενεργεια. ευχαριστω :D^^
Jan 16 2009 13:58
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Δεν ξέρω έχω να βάλω θερμόμετρο από χτες. Νομίζω πως δεν έχω, γιατί αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Είμαι, όμως, πολύ κρυωμένη και πτώμα. Eίσαι τόσο γλυκούλης σποιλερατζής όμως. ^^
Jan 15 2009 21:39
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Θα κανατε ενα search sto google :D Πως εισαι ο πυρετος επεσε?
Jan 15 2009 21:10
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Aν δεν είχαμε και εσένα τι θα κάναμε εμείς οι narutards... :Ρ
Jan 15 2009 21:00
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Και εγώ το έχω παρατήσει το anime. :P
Jan 14 2009 18:14
Photo

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

ε οντως ισως να μην εχει δυνατωτερο, αλλα εχει ισαξιο, στη μεταξυ τους genjutsu μαχη ισοδυναμοι ηταν :P
Jan 14 2009 14:13
Photo

Hatake Kakashi → Mad_Hatter

Μεταξυ μας ξεπερναει τα ορια(σσσσστ :D) συμφωνω σε ολα αυτα που ειπες για Pain εκτος απο το σημειο που ο Σασουκε εχει πιο δυνατο genjutsu απο Ιτατσι
Jan 14 2009 14:08
Photo

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

Καλα τη θεικη signature ειναι αυτη????
Jan 14 2009 13:47
Photo

Hatake Kakashi → psofia

thanks :D Ναι σποιλαρω ακομα που και που το εχει κανει drop to manga? Εγω εχω σταματησει το ανιμε και ειναι αγνωστο ποτε και αν θα το συνεχισω
Jan 14 2009 13:21
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Περαστικά και σ'εσένα! Spoilάρεις ακόμα? :Ρ Δεν έχω πάει ακόμα στο Naruto sub-forum. Και δεν είμαι σίγουρη πότε θα πάω! ΧΔ
Jan 14 2009 11:53
Photo

Hatake Kakashi → psofia

:( περαστικα Σοφια και εγω ψιλοαρρωστος ειμαι Ναι χαθηκα λιγο,ειχε χαλασει και το μοντεμ,ειχα μπλεξει και με καποιες υποχρεωσεις
Jan 13 2009 18:30
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Είμαι πολύύύ άρρωστη. :( Εσύ πώς είσαι? έχεις χαθεί λίγο ή μου φαίνεται...?
Jan 13 2009 15:09