Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

Κανε ενα εντιτ σε παρακαλω πολυ στην αλυσιδα με τα Thundercats...εβαλα και τα Code Geass!!! Bale afton ton titlo [B]CODE GEASS+Code Geass OST- Thundercats X-Men - Drawn Together + 2 Rare Disney Movies thank you!!!:tensai: [/B]
Οκτ 26 2008 10:34
Φωτογραφία

Adventurer → super sayian

Η αλυσιδα με τις δωδεκα ταινιες DBZ που ειχες δηλωσει συμμετοχη εκλεισε, αλλα σχεδον ταυτοχρονα δημιουργηθηκε μια πληρεστερη, οποτε αν εχεις ακομα ορεξη για Dragonball ριξε μια ματια [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5931-dragonball-movies-dragonball-gt.html"]σε αυτην την αλυσιδα[/URL] ;)
Οκτ 25 2008 00:55
Φωτογραφία

Radagast → Adventurer

Καλά ε δε το πιστεύω. Ξαφνικά εντελώς είδα πως τελικά διάφορα έργα που έψαχνα σε καλή ποιότητα (kahichiro kawamoto) υπήρχαν τελικά σε σε μια αλυσίδα του L. Για κάποιο λόγο δε το είχα πάρει πρέφα... Τελικά και αυτή η αλυσίδα κλειδωμένη είναι -[URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%DC%E4%EF%F2-%C1%F0%EF%F1%F1%E9%EC%EC%DC%F4%F9%ED/2445-nils-holgersson-%EA%E1%E9-%DC%EB%EB%E1-%F0%E1%EB%E9%DC-%EA%E1%E9-%ED%DD%E1-%E1%F1%E9%F3%F4%EF%F5%F1%E3%DE%EC%E1%F4%E1-%5Bdone%5D-3.html"]zzzz[/URL]-. :S :deadga6:
Οκτ 24 2008 04:52
Φωτογραφία

iristella → Adventurer

Για σχέση πολεμικών τεχνών χορού........ Είναι κοινή αντίληψη στον τομέα αυτό το "move like a butterfly sting like a bee :hero:".... Σε δύσκολη κατάσταση έχω ήδη μάθει κάποια κόλπα και λαβές και φυσικά το κόλπο με τα κλειδιά σιδηρογροθιά (well this is actually kind of a dirty trick but who cares? :hiding_something:) Χεχε προς το παρόν οι μόνη εξάσκηση που έχω κάνει με πολεμικές τέχνες είναι κάτι συντομα μαθηματα αυτοάμυνας που μου έδωσε ένας ξαδερφός μου που είναι ειδικές δυνάμεις... Από την στιγμή όμως που το παράκανε σε ένα κεφαλοκλείδωμα -αυτό που σου ακινητοποιούν το κεφάλι και μπορουν είτε να σε λιποθυμίσουν είτε να στριψουν τη λαβή και να σου σπάσουν το λαιμό- και παραλίγο να με στείλει από ασφυξία:Crying2:, θεώρησα ότι μάλλον είναι καλύτερο για τη σωματική μου ακεραιότητα να διαβάσω τα αντιστοιχα βιβλία και να δω τα αντιστοιχα βίντεο:hot:....Για μάχη μαζί του έστω και για πλάκα δεν το συζητάω καν.... Me wants to live:beaten:.... (Είσαι πολύ τυχερός που μπορείς να παιζεις με άλλους) Τhankies για τα βιντεάκια:wooi2:..... Ξεκινάω να τα κατεβάζω και θα σου στείλω εντυπώσεις... Ψάχνω και για την ταινία που μου πρότεινες....... Eυχαριστώ και για την ειδοποίηση για την αλυσίδα ADN....:joyful: Πάω να ξαναδιαβάσω μία τους κανόνες τώρα και ανυπομονώ να πιάσω τα dvds στα χεράκια μου:ureshii::awww:
Οκτ 23 2008 16:38
Φωτογραφία

red pyramid → Adventurer

Εγωίστρια η θεά μου? Για λίγα τα λόγια σου νεαρέ -____- :P
Οκτ 23 2008 02:25
Φωτογραφία

Adventurer → iristella

Iristella : "Αυτό το οποίο μου άρεσε πάντα στις πολεμικές τέχνες είναι ότι μπορούν πραγματικά να αποδειχθούν χρήσιμες και στην πραγματική ζωη και να ξελασπωσουν κάποιον από πολύ δυσκολες καταστασεις." Iristella : "Για κάποιο λόγο πάντα είχα συνδέσει τις δύο έννοιες (χορου και πολεμικων τεχνων)." Adventurer : Δηλαδη για να καταλαβω, εσυ αν βρεθεις σε μια δυσκολη κατασταση θα αρχισεις να χορευεις;:hahaha::hahaha: Γενικα ετσι ειναι, οι πολεμικες τεχνες εχουν πολλες εφαρμογες. Χρησιμοποωντας τες κανονικα, μπορεις αφενος να υπερασπιστεις τον εαυτο σου σε μια πραγματικη κατασταση (οπως ανεφερες) και αφετερου να παρεις το τηλεκοντρολ οταν ο/η διπλανος σου αλλαζει καναλι ενω δειχνει Kenshin. Οπως βλεπεις οι χρησιμοτητες ποικιλλουν:drink: Εχουμε κανει και ολιγολεπτες μαχες για χαβαλε με τρια (ξεχωριστά) ατομα (τον κολλητο μου, μια φιλη μου και εναν γνωστο μου) τις οποιες ευχαριστηθηκα ταμάλα. Ελπιζω αυτο να σε επεισε οτι εισαι περισσοτερο νορμαλ απο εμενα ;) Εσυ απ'οτι καταλαβα προτιμας τις επιδειξεις, τα κάτα, και γενικα τις χορογραφιες (damn, ακομα και η λεξη προδιαθετει για χορο :hahaha: ). Αν σου αρεσει παντως να βλεπεις και μονομαχιες σε ταινιες, δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την κορεατικη ταινια Ong-Bak. O Tony Jaa ειναι απλως απο τους καλυτερους martial artists ever! :nod2: Απ'οτι καταλαβα ακομα σε ταλαιπωρει το γονατο σου. Οπως και να εχει το πραγμα, εγω σου ευχομαι περαστικα του :) Ο γνωστος σου ηξερε τι ελεγε για το Aikido, θελει αρκετη εξασκηση αλλα μετα μπορεις να ακινητοποιεις τον καθενα μονο με δυο-τρεις κινησεις των χεριων σου. Εννοια σου και εχω κατεβασει τα απειρα σχετικα βιντεακια απο Youtube, αλλα the more the merrier :P (επισης μου αρεσει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τα λαβω απο γνωστο ατομο, αν και δεν μπορω να εξηγησω το γιατι). Σε ευχαριστω που προθυμοποιηθηκες, και ανταποδιδω δινοντας σου ενα δειγμα απο Παγκρατιο μεσω του οποιου θα καταλαβω κι εγω το γουστο σου : [URL="http://www.mediafire.com/?jwjfnzndgvl"]Κανε κλικ εδω[/URL] και κατεβασε το αρχειο rar για 5 κλιπακια απο το τελευταιο πρωταθλημα Βορειου Ελλαδας. Τα 3 πρωτα ειναι "Παλαισματα" δηλαδη χορογραφιες δυο ατομων, το 4ο ειναι "Πολυδαμα" δηλαδη χορογραφια ενας εναντιων τεσσαρων, και το 5ο κανονικος αγωνας. Τα σχολια ευπροσδεκτα βεβαιως και, οπως θα καταλαβεις απο τον τιτλο του αρχειου, αν σου αρεσουν σε παρακαλω να μου ζητησεις κι αλλα!:Blissfull:
Οκτ 22 2008 16:15
Φωτογραφία

Adventurer → Kostas_Mech

Απαντα σε παρακαλω [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/4387-os%D4s-1-2-a-5.html#post249959"]σε αυτο το ποστ[/URL].
Οκτ 22 2008 13:52
Φωτογραφία

Adventurer → Radagast

Κανε την ιδια ερωτηση στον Cassiel, αφου αυτος ειναι που την κατεβασε ;)
Οκτ 22 2008 12:14
Φωτογραφία

Radagast → Adventurer

Ερωτησούλα. Είδα σε μια αλυσίδα σου το Mushishi live action. Που στην ευχή το βρήκες ρε σε τέτοια ποιότητα? :OOO Αν έχεις κάνα λινκ μίλα thnx. ^^
Οκτ 22 2008 01:46
Φωτογραφία

the_second_child → Adventurer

[B]True fax. "^^ lawl Πραγματι, αν και η πρώτη θεωρείται απο τις καλύτερες ταινιες η δευτερη είναι και εμένα η αγαπημένη μου, το ολο story , το soundtrack, καταπληκτικά τα πάντα.[/B]
Οκτ 20 2008 19:28
Φωτογραφία

Adventurer → Animefrick

Σε ειδοποιω οτι εγω, ο MSN-hater, μπαινω συχνα-πυκνα εδω και κανα μηνα μονο και μονο μπας και σε πετυχω αλλα εσυ αφαντη :P Για δοκιμασε να μπεις τωρα!
Οκτ 20 2008 14:17
Φωτογραφία

Animefrick → Adventurer

Αλόχα!!!!!! που έχεις χαθεί εσύ βρε? με έχεις ξεχάσει!.. :P μόνο μέσω ποστ στις αλυσίδες θα μιλάμε??? τι κάνεις? τι νέα???
Οκτ 20 2008 13:57
Φωτογραφία

iristella → Adventurer

Pictures the scene..........:hahaha::hahaha::hahaha: [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm220/AnnaMollyMadison/Chocolate/chocolatehandsemail.jpg[/IMG] Αυτό το οποίο μου άρεσε πάντα στις πολεμικές τέχνες είναι ότι μπορούν πραγματικά να αποδειχθούν χρήσιμες και στην πραγματική ζωη και να ξελασπωσουν κάποιον από πολύ δυσκολες καταστασεις. Αυτές και ο χορός μου άρεσαν πάρα πολύ και ηθελα να ασχοληθω. Πολεμικές Τεχνες για κάποιον λόγο δεν με αφηναν οι γονεις να ξεκινησω να αρχίσω...... Για κάποιο λόγο πάντα είχα συνδέσει τις δύο έννοιες... Δέν έχω κάτι αγαπημένο σαν είδος κίνησης απλά μου αρέσει όποτε πετυχαίνω κάποιο βίντεο να βλέπω το σύνολο του αγωνα κατα κάποιον τρόπο. Αργότερα το έψαξα αρκετά ως προς το τι θα ηταν ενδεχομενως καλύτερο να ακολουθήσω ενας γνωστός μου είχε προτείνει το Ai kido με την εννοια ότι βασίζεται περισσοτερο στην τεχνική παρά στην δύναμη. Δυστυχως ομως επειδη ενα ακομη γυρισμα θα με εστελνε χειρουργιο, είπα να μην το διακινδυνεύσω..... Τα βιντεακια η φιλη μου μου τα ειχε δείξει σε cd σπίτι της, της μίλησα λίγο msn τώρα και μου λέει ότι από οσο ξερει η σχολη δεν εχει ανεβάσει κάτι σε youtube ή αλλού.Εάν την επισκεφθώ και τα πιάσω στα χεράκια μου θα τα προωθήσω καταλλήλως. Στο you tube πάντως έχει άφθονα τα οποία μάλιστα γίνονται και απο πραγματικούς καλλιτέχνες στο είδος....
Οκτ 19 2008 21:39
Φωτογραφία

Adventurer → iristella

Δεν πεφτεις και πολυ εξω στη σκηνη... αν και πιο κωμικοτραγικη ηταν λιγο πριν φτασει ο (πρωτος) μηχανικος που κοιταχτηκα στον καθρεφτη και ειδα οτι τα μουτρα μου ειχαν γινει μουτρα αραπη απ'τη σοκολατα:fromabove: Επρεπε να με ειχα τραβηξει φωτογραφια! :hahaha: Κατα τ'αλλα, πού ησουν εσυ και εμφανιστηκες τωρα στη ζωη μου;;:oo:Οκ, ξερω αρκετες κοπελες που ασχολουνται με πολεμικες τεχνες, αλλα το να τις χαρακτηριζει μια ως "τα αγαπημενα μου αθληματα" πρωτη φορα στη ζωη μου το ακουω!!! Μεγαλο κριμα τα περιστατικα με το γονατο σου που δε σε αφησαν να τις επιδωξεις:nanana: Τωρα ειναι καλυτερα (το γονατο) ; Γιατι ποτε δεν ειναι αργα ξερεις, αλλοι ξεκινανε στα 30 τους ;) Γενικα προς τα που τεινεις, προς λαβες, προς counters ή προς γροθιες/κλωτσιες; Εγω δηλωνω μεγαλος φαν των λαβων, ειδικα submissions οπως αυτη στην profile pic. Να σου πω καλη η ιδεα σου για καποεϊρα, αν και μεχρι τωρα δεν εχει παρει το αυτι μου κατι ουτε για σχολη που το διδασκει στη Θεσ/νικη ουτε για τουρνουα ή επιδειξεις στην (Βορεια) Ελλαδα. Μιας και το ανεφερες παντως θα το ψαξω λιγο παραπανω γιατι ειναι σαφως μια απο τις πιο εντυπωσιακες τεχνες. Επ'ευκαιριας, τα βιντεακια του καποεϊρα που σου εδειξε η φιλη σου παιζει να τα εχει ανεβασει πουθενα να τα δω κι εγω;:blingeye2:
Οκτ 19 2008 16:13
Φωτογραφία

Adventurer → the_second_child

Ναι μωρε, χαθηκες λιγαααακι :P Και εννοια σου, σε καταλαβαινω... κατα τη γνωμη μου επρεπε η μερα να ειχε περισσοτερες ωρες για να μπορουμε να τις αφιερωνουμε στα ανιμε :hahaha: Τις ειδα τις ταινιες Kimagure Orange Road, και η δευτερη πλεον συγκαταλεγεται στις αγαπημενες μου anime ταινιες αφου ειδα κατι που περιμενα καιρο (δεν μπαινω σε spoilers προφανως ;) ). Ελπιζω καποια στιγμη να βρω χρονο και για το Maison Ikkoku αλλα εκτος απο ελλειψη χρονου εχω και καμια 20ρια ανιμε ακομη που θελω να δω!
Οκτ 19 2008 15:04