Community Status Updates
amaya3 → Adventurer
Have i told you i love you?thank you sooooo much!*treats cookie and showers you in confetti*
Nov 03 2008 04:58
Adventurer → louna22
For the record, Luna=Φεγγαρι, εξ'ου και το Φεγγαροκοριτσο22, δηλαδη εσυ :P
Nov 01 2008 23:25
Adventurer → Radagast
Τσεκαρα ολα τα σχολια περι γκρουπ στο Anidb και κατεληξα οτι Ani-Kraze is the way to go. Οπως σου ειπα το κυριο κριτηριο για μενα ειναι η καλη μεταφραση, και οπως φαινεται οι Ani-Kraze εχουν την καλυτερη απ'ολους. Συγκρινα και τα επεισοδια ο ιδιος και οντως η διαφορα ειναι εμφανης (και η βλακεια ειναι οτι το ειδα απο Shinsen και το λατρεψα, που να ηξερα τοτε :deadga6: ). Παραξενο παντως, οι Shinsen δεν ειναι δα και το καλυτερο γκρουπ, αλλα συνηθως κανουν πιο αξιοπρεπη δουλεια.
ΥΓ: Η ταχυτητα σου παλι με εκπλησσει!
Nov 01 2008 23:22
Radagast → Adventurer
Καλά μη φαντάζεσαι όπως είπα καλύτερη μόνο σε μετάφραση είναι των Kraze στο speed grapher. Από εικόνα νταξ tvrip είναι και παίζουν πολλά dvdrips όπως ξέρεις που πολλοί τα προτιμάνε κι ας έχουν πχ μέτρια μετάφραση. Οπότε όλα θέμα γούστου είναι. (απλά είναι αν προτιμάει κανείς μετάφραση ή εικόνα) Αλλά των shs ήταν και χάλια σε μετάφραση και tvrip έλεος δλδ. :deadga6:
Nov 01 2008 23:06
Adventurer
→
roriconfan
Αν ειναι να ποσταρεις, γιατι ποσταρεις κατι ακυρο;:bahhh: Τι σχεση εχει το thread το οποιο λες οτι ειναι για συναντησεις σε οποιαδηποτε πολη και χρησιμευει κυριως για να βγαινεις για καφε καθε Σαββατο, με ενα thread οπου οι συναντησεις γινονται σε συγκεκριμενη πολη με συγκεκριμενο σκοπο σε ατακτα χρονικα διαστηματα;
Oct 31 2008 00:52
digitaltracker → Adventurer
Μan! The twins arc had a major letdown finale... but still it rocked! [B]Goth loli power[/B]
Oct 30 2008 20:14
Adventurer → digitaltracker
Δεν υπαρχει προβλημα απο σενα, με προειδοποιησες οτι δε θα εχει μεγαλη αλλαγη οποτε ηξερα τι με περιμενε και πηρα οικιοθελως το ρισκο ;) Παντως εχεις δικιο οτι ειναι πιο σκοτεινη, αλλα σεναριακα εχει πεσει κι αλλο. Πες μου οτι δεν ξενερωσες απολυτα με το πως τελειωσε το arc με τα διδυμα και θα πεσω απ'το μπαλκονι!
Oct 30 2008 13:37
digitaltracker → Adventurer
Τελικα ισα που την παλευεις με το Black Lagoon ε?! :hahaha:
Sorry ρε φιλε απλα εμενα μου φανηκε πιο καλη η 2η season για αυτο και σου το προτεινα.
Oct 30 2008 08:17
Adventurer → red pyramid
Βεβαιως, αν και μεχρι να τελειωσω τη σειρα μπορει να εχω αλλαξει γνωμη :hahaha: Για τη Juri παντως ειναι καθαρα υποκειμενικο, εχει ισως το καλυτερο character background, απλα ειμαι αντιθετος στην ιδεολογια της :P (και δεν την εχει δειξει και παρα πολυ μεχρι τωρα)
Oct 29 2008 02:50
red pyramid → Adventurer
Cool, άλλωστε μου άρεσε και η φώτο που είχες πάρει τότε :D
Να ελπίζω σε ποστ ανάλυση της σειράς στο αντίστοιχο τόπικ? ακόμη και αρνητικό να είναι (προσωπικός δε μπορώ να καταλάβω τι δε σου αρέσει στο χαρακτήρα της Utena ή της Juri, οπότε θέλω πολύ να διαβάσω τη γνώμη σου).
Oct 29 2008 02:36
Adventurer → red pyramid
Ωχου μωρε, ακομα για την Utena νοιαζεσαι; Τωρα που μεγαλωσες και εγινες 20 χρονων, καιρος να αποκτησεις πιο ωριμα ινδαλματα... οπως την Konata! ^_^ :P
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συμπαθησει κανεναν χαρακτηρα απο τη σειρα, αλλα το σημαντικο ειναι οτι εξακολουθει να μου αρεσει να τη βλεπω - εχω και μια καποια αγωνια για το τι θα γινει στο τελος (τι θα δει στο καστρο, τι ειναι το End of the World, τι παιζει με τον ασπρομαλλη πριγκηπα κτλ). Καλα εκανα και σε ακουσα :)
Κατα τ'αλλα πανε οντως 5 μηνες απο τοτε που ειχατε ανεβει. Αν ξαναρθετε απο τα μερη μας πολυ ευχαριστως να κανονισουμε μια συναντηση ακομα οπως την προηγουμενη φορα. Σε προειδοποιω οτι θα βγαλω περισσοτερες φωτογραφιες ομως :P
Oct 29 2008 02:30
red pyramid → Adventurer
Το είχα δεί, απλά δε σου μιλάω επειδή μου βρίζεις την Utena -____-
όχι όχι, πέρα απο τη πλάκα, απλά έτρεχα λίγο σήμερα και είχα ξεχάσει να απαντήσω. Ευχαριστώ που μου το θύμισες γιατί θα ήταν λίγο γαιδουριά να μην έγραφα κάτι.
Εσύ είσαι καλά? Έχουμε καιρό να τα πούμε ε και το συζητάγαμε τις προάλλες για ταξίδι πάνω να σας δούμε.
Oct 29 2008 02:02
Adventurer → red pyramid
Σε περιπτωση που δεν το ειδες, [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/1046-%C3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%E1-topic-70.html"]κλικ εδω[/URL].
Oct 29 2008 01:40
Adventurer → Nixar
Εχεις επικυρωσει τρεις συμμετοχες σου μεχρι στιγμης :
[URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5092-chain-4-oldies-but-goldies.html"]Oldies but Goldies[/URL]
[URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5729-recapture-past.html"]Recapture the Past[/URL]
[URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/542-shinseiki-evangelion-xtreme-edition-%5Bncs%5D.html"]Shinseiki Evangelion[/URL]
Εχεις δικαιωμα αλλες δυο, εκτος βεβαια και αν ξεκινησεις δικη σου αλυσιδα ή ζητησεις να γινεις [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html#post54406"]sub-distro[/URL] σε καποια που το χρειαζεται :)
Oct 28 2008 12:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed