Community Status Updates
Adventurer → dennisuke
3 γραμματα/δευτερολεπτο δε γινεται λογω ανθρωπινης βιολογιας, mate :hahaha: Και να φανταστεις στην αρχη ημουν περηφανος με τα 135 (ειδικα αφου μερικα πληκτρα "κολλανε" στο πληκτρολογιο μου) μεχρι που μπηκε ο TritonX, και εκει που νομιζα φτασαμε στο οριο, μπαινεις εσυ το εκτινασσεις στα υψη!! Ηδη με το που ειδα το δικο σου βελτιωσα ελαχιστα το δικο μου (τι σου ειναι ο ανταγωνισμος - τοσο καιρο εκανα να φτασω το προηγουμενο ρεκορ μου και τωρα το εσπασα με τη δευτερη προσπαθεια) αλλα το να σε φτασω ειναι εξαιρετικα αμφιβολο. Θα προσπαθησω παντως! :P
Oct 19 2008 14:54
dennisuke → Adventurer
Χμ, χεχε :hehehe: ξεκίνησα με αρχικό στόχο 3 γράμματα/ανά δευτερόλεπτο με βλέψεις προς το 180 και εκεί γύρω :dazed:. Ανέβασα το scroll bar στα δεξιά σε σημείο που να κρύβει χρόνο και σκορ :sleepy:, καθάρισα το μυαλό από τα πάντα και μετά πήραν φωτιά χέρια αντανακλαστικά και πληκτρολόγιο :burningbe3: όλα μαζί σαν οπλοπολυβόλο.
Αλλά κάτι τέτοιο (3-4letters/sec) είναι αδύνατο προς το παρόν :roar: γι αυτό θα αρκεστώ στα 153 μέχρι να καταφέρεις να ξαναπάρεις την πρωτιά και τότε τα ξαναλέμε^^
Oct 18 2008 00:15
the_second_child → Adventurer
[B]Χάθηκα για λίγο έτσι? "^^
Ωραία θα ρίξω αν και το τελευταιο καιρό δεν έχω πολύ καιρό για πολλά anime. "^^
Ναι δε το έχω τελειώσει ακόμα, αλλα μου αρέσει πολύ. Nostalgic eras = <3
Είδες και τις ταινιες? Και τις δυο?[/B]
Oct 17 2008 22:30
iristella → Adventurer
Το περιστάτικο με το αμαξι τουλαχιστον είχε και την θετική πλευρά του..... Φανταζομαι δυο ωρες μετα που έρχεται η οδική βοηθεια τους μηχανικους να βρισκουν έναν ευτυχισμενο χορτασμενο και πασαλειμμένο με σοκολάτα adventurer......ΧDDD
Tα αθλήματα αυτά είναι τα αγαπημένα μου για να είμαι ειλικρινής. Ήθελα πολύ να ασχοληθω αλλα δυστυχως συνεχεις τραυματισμοι στα γονατα κατα την διαρκεια βολευ δεν με αφησαν (και το κακο είναι ότι αν το παθεις μια στο γονατο μετα το ξαναπαθαινεις)...... Ήθελα πολυ να ασχοληθω με καποια πολεμικη τεχνη αλλα τελικα μαλλον δεν με ηθελε αυτο. Θα σου ελεγα να κοιταξεις και Κapoeira. Μου είχε δειξει μια φιλη μου κατι βιντεο απο την σχολη της και οι προχωρημενοι εκαναν πολυ ωραια πραγματα. Σχεδον σαν χορογραφια ηταν,,,,,,^^
Oct 17 2008 19:51
Adventurer → iristella
Φερε μου εσυ τουρτα σοκολατα σε obento και δες τις αντιδρασεις μου. Σου εγγυωμαι πως ο Καμπαμαρου θα σου φαινεται φυσιολογικος σε συγκριση με μενα:burningbe3:
Θυμηθηκα πριν μερικα χρονια που πηγαινα στην εθνικη μεταφεροντας μια τουρτα σοκολατα για τα γενεθλια μιας φιλης μου και ξαφνικα χαλασε το αυτοκινητο. Προφανως μεχρι να ερθει βοηθεια, να παμε συνεργειο κτλ θα περνουσαν μερικες ωρες οποτε η καημενη η τουρτα δε θα αντεχε... σε αφηνω να φανταστεις τη συνεχεια:nbleed: (αν και tbh ουτε το ενα τεταρτο δεν καταφερα να φαω μονος μου :P ).
Δεν ειμαι ο ιδιος στην profile pic, αλλα την εχω κανει κι εγω τη συγκεκριμενη λαβη - σε εναν φιλο μου που μου προτεινε αγωνα παγκρατιου παλης αλλα εκανε το λαθος να με υποτιμησει:hehe: Γενικα μου αρεσουν πολυ οι πολεμικες τεχνες και εκανα και ο ιδιος παλια. Τωρα πλεον αρκουμαι κυριως να παρακολουθω (και να τραβαω βιντεο) αλλους που τις εξασκουν - εχω παει ως θεατης σε τουρνουα kickboxing, παγκρατιου, taekwondo, ευελπιστω και judo στα κοντα, και εχω τραβηξει τα απειρα βιντεακια. Και ναι, το ξερω οτι τα αθληματα αυτα τα θεωρειτε βαρετα οι περισσοτερες κοπελες:shutup:
Oct 17 2008 17:48
Adventurer → Camus
Γραφω εδω για να μη σπαμαρω αλλο το thread. :P Συγχαρητηρια για τη μετατροπη σε ελληνικα :drinks: και τωρα σου ευχομαι καλες ελληνικες συζητησεις!
Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι σου ζητησαν εναν μηνα και 300 Ευρω για λιγων λεπτων δουλεια. Ακομα και η εκμεταλλευση εχει τα ορια της!! Εχεις την αδεια μου να πας να πιασεις τους τεχνικους που στο ειπανε και να χρησιμοποιησεις βια:burningbe3:
Πληκτρολογιο γιατι θελεις να αλλαξεις ειπαμε; Αν ειναι για να γραφει πανω τους ελληνικους χαρακτηρες, ετσι κι αλλιως ξερεις σε ποιο ελληνικο γραμμα αντιστοιχει το καθε κουμπι, ετσι δεν ειναι;
Oct 17 2008 16:57
iristella → Adventurer
Mα και εγω παράξενη είμαι φυσικά:bleh:!!! Ποιος είπε για μενα ότι είμαι φυσιολογική και διαδιδει ψευδείς και ανυποστατες φημες ?:hihi2: Στο επομενο anniversary όπως επιθυμείς τρισδιάστατη και σε δίσκο:cake:. Eλπίζω να σου αρέσει η σοκολάτα μονο...
Εdit...... Στην profile pic εσυ είσαι btw? Κανεις πολεμικες τέχνες?
Oct 17 2008 04:52
Adventurer → iristella
Obento arigato τοτε! Στο επομενο anniversary θα την περιμενω τρισδιαστατη και σε πιατακι [img]http://www.anime-planet.com/forum/images/smilies/ramen.gif[/img] Και συμφωνω οτι ταιριαζε επειδη εμοιαζε παραξενο, στο κατω-κατω ποιος παρα ενας παραξενος θα ποσταρε στο φορουμ στις 5:30 τα χαραματα; :hahaha:
Btw, εσυ τι κανεις ξυπνια τετοια ωρα;; Αει τραβα για υπνο :P
Oct 17 2008 04:39
Adventurer → Hazuki
Suimaseeeeeeeeen! Sign shite kurasaaaaaaaaaaaaaaaai!!!
(Παντα με πιανει αυτο οταν βλεπω το avatar σου - και να σκεφτεις πως το ειδα ουκ ολιγες φορες κανοντας καταγραφη καποιων παλιων αλυσιδων του ADN :P )
Για λεγε, καταφερες να κανεις λιστα τελικα;
Oct 17 2008 04:04
Adventurer → the_second_child
Ωπ, για δες ποια εμφανιστηκε! Πού χαθηκες τοσο καιρο εσυ; :P Θα μου πεις πως μου ηρθε και σε χαιρεταω. Προσφατα ξεκινησα μια νεα αλυσιδα, την [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5729-recapture-past.html"]Recapture the Past[/URL] , και ενω εκανα το thread σε σκεφτομουν γιατι θυμομουν τον ενθουσιασμο σου με τα ανιμε της αλυσιδας Romancing the 80s. Αν θες λοιπον ριξ'την κι αυτην μια ματια :)
Τα Maison Ikkoku και σια τα ειδες τελικα; Πώς σου φανηκαν; Εγω μονο το Kimagure Orange Road προλαβα να δω και μου φανηκε αρκετα καλο.
Oct 17 2008 01:16
iristella → Adventurer
Ηταν τουρτα με φρούτα σε theme ιαπωνικό lunchbox (από αυτά που δείχνουν να παιρνουν στα anime και στα manga που έχουν τα φαγητα μεσα χωρισμένα).... Εμοιαζε λιγο παράξενη αλλά μου φάνηκε κατάλληλη για την περισταση και τον χαρακτηρα του forum:hihi2:. Και πάλι happy anniversary!!!:gotit:
Oct 16 2008 19:36
Adventurer → Putin
Ξεχασα να απαντησω :P Χαιρομαι που πηρες την αποφαση γιατι οσο να'ναι ειναι πολυ πιο ανετα. Νομιζω υπαρχει τροπος τα κουμπια του πληκτρολογιου να πιανουν για το Winamp αλλα δυστυχως δεν το εχω ψαξει καθολου... Οσο για Skins, θα βρεις απλα ψαχνοντας στο google για "winamp anime skins" (εγω ετσι τα βρισκω).
Oct 16 2008 16:41
Adventurer → iristella
Τωρα ξεθαψα το post σου στη Μαυρη Τρυπα. Ευχαριστω πολυ για την ευχη και το μπωλ γεματο με λιχουδιες που δεν καταλαβαινω τι ειναι :wooi2:
Oct 16 2008 16:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed