Community Status Updates
Camus → Adventurer
Umm...Sorry...
Ήρθα Θεσσαλονίκη γιατί είχε γενέθλια ένας φίλος... δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε για καφεδάκι!!!
Hehehehe... Θα ξανανέβω μέσα στο Νοέμβρη οπότε τα λέμε τότε... :P
Oct 27 2008 19:31
Adventurer → Camus
Ταχυμεταφορες Camus... Παραδιδουμε DVD αυθημερον απο την Αθηνα μεχρι και το Κονγκό... Τιμες λογικες...
Και εννοεις οτι ησουν χτες στα μερη μου και δε μου ειπες τιποτα;; :borednn9:
Oct 27 2008 19:25
Camus → Adventurer
Hehehehehe...
Που να φανταστώ ότι θα ήμασταν γειτονάκια!!!!
Και στη Θεσσαλονίκη να ήτανε θα μπορούσα να κάνω το delivery την Κυριακή γιατί ήμουν εκεί όλη τη μέρα!!!
Express ταξίδι!!!! :P
Oct 27 2008 19:14
Kenny → Adventurer
Καλά, πέρα από την πλάκα, δες το Mononoke αν δεν το έχεις κάνει ακόμα γιατί είναι ένα απο τα καλύτερο anime του 2007, και πιστεύω θα συμπαθήσεις τον Medicine Seller.
Oct 27 2008 16:58
Adventurer → Radagast
Δε σε θελουν τελικα τα animation shorts :hahaha: Σου προτεινω να κανεις ενα thread στο Request section του ADN μηπως και καποιος φιλοτημηθει να κανει νεα αλυσιδα :)
Oct 27 2008 16:34
Adventurer → Camus
Καλη[B]μ[/B]ερα. Οπως θα δεις και στο vm που εστειλα στον Anime-dono, με τρελανατε για τα καλα! Και λογικο ειναι αφου αν δεις το thread, τη Δευτερα λες θα του τα στειλεις, και τελικα Δευτερα τα εστειλε αυτος στον επομενο :terror2: Καλα ειπε η Iristella για ρηξη του χωροχρονικου συνεχους!
Oct 27 2008 16:30
Adventurer → Kenny
Σου απαντησα ηδη, απλα δεν εχω ποιον να κανω hurt (το οτι χανει hp ουτε καν το παρατηρησα χθες να σου πω την αληθεια!). Ο μονος που χαιρομαι να hurtαρω ειναι ο Medicine Seller αφου τον βλεπω και ανατριχιαζω (με την κακη εννοια του ορου) αλλα αν κανω αυτον συνεχομενα hurt μετα θα εχεις και τη LucyBR συνεργο σου στα παραπονα, αρα με βολευει να κανω hurt μονο την Chiyo απο εδω και μπρος :kill4u:
Και αφου σε κοψοχολιασα αρκετα, υποσχομαι οτι δε θα ξανακανω hurt την Chiyo για τουλαχιστον 30 μερες :wis:
Οσο για την Chise, δεν ειναι loli :emptyonexg1: απλα schoolgirl ειναι :lovulovu:
Oct 27 2008 16:27
Kenny → Adventurer
Μωρέ τη βρίσκω πιο kawaii (ένα loli που πετάει με τα κοτσιδάκια του είναι πολύ πιο kawaii από ένα loli που πετάει με μεταλλικά φτερά :P), αλλά το θέμα είναι άλλο: Γιατί τη βαράς από πάνω όταν ήδη χάνει HP, αν δεν την μισείς; :zetsubou:
Oct 27 2008 16:15
Adventurer → Kenny
Δεν ξερω γιατι, αλλα πιστευω οτι η Chise με τους πυρηνικους της πυραυλους θα σκοτωνε μαλλον περισσοτερους παικτες απ'οτι ο Kaiba με τα ολογραμματα του :bleh:
Οσο για τα hurt μου, δεν υπαρχει και κανενας χαρακτηρας που να ξερω και να αντιπαθω οποτε τα εναλλασσω αναμεσα στους χαρακτηρες που μου ειναι αδιαφοροι (την Chise την εχω κανει και heal στο παρελθον). Azumanga fan ειμαι, fan των περισσοτερων χαρακτηρων του δεν ειμαι (πχ τη Sakaki τη [B]σιχαινομαι[/B]) οποτε αφοβα τους hurtαρω και αυτους. Το οτι εγραψα οτι προτιμουσα την Tomo διπλα στο hurt της Chiyo, δε σημαινει οτι μισω την Chiyo για αυτο, σημαινει απλα οτι σπαμμαρω την αγαπη μου για την Tomo :hahaha:
Και περι ορεξεως πιτσα με μαρμελαδα και γιαουρτι αν σου περναει καν η ιδεα απο το μυαλο οτι η Chiyo πλησιαζει καν σε αποσταση 500 χιλιομετρων το μεγαλειο της κawaiiτητας της Chise :oo:
Oct 27 2008 15:54
Adventurer → anime-dono
Μα κοιταω το ποστ, κοιταω τα προηγουμενα, λεω "μα τι δεν παει καλα εδω" , μετα νομιζα οτι εκανες το ποστ σε λαθος αλυσιδα, δεν κολλαει, μετα νομιζα οτι σου τα εστειλε και ηρθαν κιολας, δεν κολλαει, μετα νομιζα οτι μπερδευτηκες και πηγες να της στειλεις το Wolf's Rain για να στο ξαναστειλει αυτη (τοτε εκανα τα edit) , δεν κολλαει, ε με μπερδεψατε κανονικα:Crying2: Καλα τουλαχιστον που εκανες quote το αρχικο μου ποστ και ηξερα τι εγραψα :P Πλακα δεν εχει το ποσο μικρος ειναι ο κοσμος παντως; (στο γεγονος οτι ξεκαρφωτα βρεθηκατε και γειτονες αναφερομαι)
Και εχεις δικιο για το τελευταιο... you mess with the best, you end up like the rest:smokingg:
Oct 26 2008 22:30
anime-dono → Adventurer
Καλά για πότε πέσαν οι απαντήσεις στο thread :hahaha: (και πόσες φόρες έκανες edit what you said:hahaha:). Anyway τα DVD όπως είπα και στο thread τα πήρα χτες λόγο του ότι με την Camus είμαστε γειτονάκια απλός το ανακαλύψαμε όταν αλλάξαμε στοιχειά. Επίσης να σε καθησυχάσω από τώρα για το μέλλον, I don't do mistakes with adn :tensai: because there are some things that's better not to mess around with:orly:
Oct 26 2008 22:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Adventurer
[I]ΥΓ2 : Αυτη η ανακοινωση θα αυτοκαταστραφει σε επτα ημερες.[/I]
Muahahha!!! Τα σπασε!
Oct 26 2008 17:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed