Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

NemuiNeko → Adventurer

Ela rey! Apfff,nomiza tha ta legame mia kai kali sto party,alla eleos,tha vrethoume dld meta apo 1 mina.. pio poly fenetai twra >.< An exeis kairo aftes tis meres me eksetastikes kai tetoioa psise gia kanenan kafe,einai poly efxaristi i parea twn melwn tou anime.gr kai as eimai wres wres too shy gia sas :3 Sto party 13/2 tha ertheis? tha paw apo nwris afti tin fora kai tha katsw mexri kleisimo na efxaristithw j-pop kai kammeno kosmo >.< Den nomizw na einai o zauk opote tha eisai apo ta elaxista atoma pu kserw! be there! xD
Φεβ 07 2009 18:41
Φωτογραφία

Adventurer → aiord

Επειδη ειδα το εχεις απορια, η υπογραφη σου φαινεται σε καθε πρωτο ποστ που κανεις σε μια σελιδα, κοινως αν κανεις δυο ή παραπανω posts στην ιδια σελιδα θα φαινεται μονο στο πρωτο.
Φεβ 06 2009 23:51
Φωτογραφία

Adventurer → sublimestyle21

Ελπιζω να διαβασες [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B-127.html#post282750"]αυτο το ποστ[/URL] :thumbup:
Φεβ 06 2009 21:03
Φωτογραφία

Adventurer → Black Rabit

Ετσι το γραφετε το Rabbit στο χωριο σου; :P
Φεβ 04 2009 16:27
Φωτογραφία

Shikamaru → Adventurer

thanks για την διευκρινηση!
Φεβ 03 2009 15:42
Φωτογραφία

MitHuNa → Adventurer

ααα ωστε ετσι!! με πηρες τηλ εκεινη την ωρααα!! baka bakaaaaa urusai! α ναι την σιωπη την κρατησαμε αλλα δεν μας εβγαλε και πουθενα πφ.. βλακειες ΒΛΑΚΕΙΕΕΕΕΣ
Φεβ 03 2009 15:09
Φωτογραφία

Adventurer → Shikamaru

Οπως τα ειπες ειναι. Οσο για τη διαφορα τους, ας το θεσω ετσι : Ο sub-d ειναι αυτος που βοηθαει την αλυσιδα να προχωρησει πιο γρηγορα ενω ο reseeder βοηθαει την αλυσιδα να επανεκκινησει οταν αυτη εχει σταματησει.
Φεβ 03 2009 14:54
Φωτογραφία

Shikamaru → Adventurer

μια ερωτηση ρε Adventurer για το ADN αν εχω καταλαβει σωστα ο reseeder ειναι αυτος που ηδη ηταν σε μια αλυσιδα και καλειται να στειλει τα cd σε αυτον που ειναι επομενος και δεν εχει σχεση καμια σχεση με τον sub-distro,εεε?
Φεβ 03 2009 13:30
Φωτογραφία

Adventurer → psofia

Αλλαξε την ψηφο σου στο Heal/Hurt game, δεν μπορεις να ψηφισεις χαρακτηρα που ειναι σε god mode.
Φεβ 02 2009 00:16
Φωτογραφία

Adventurer → noname

Ολο δικο σου man, και περιμενω τις ειδικες μερες που μας επιφυλασσεις ;)
Φεβ 02 2009 00:14
Φωτογραφία

noname → Adventurer

Oh my free time is back XDDDDDDD οπότε ξανάαναλαμβάνω το heal/hurt εκτός βέβαια και αν θες να το κρατήσεις ^^
Φεβ 01 2009 21:51
Φωτογραφία

Adventurer → MitHuNa

Κρατα τη διαθεση σου για οταν βρεθουμε :bleh: Μια χαρα ειμαι μωρε, ξεκινησα να διαβαζω λιγακι αλλα δεν μπορω να κρατηθω και ακομα βγαινω καθε μερα... μονο εσενα δεν εχω βρει αυτες τις μερες! Ευτυχως αυριο τελειωνει επιτελους η Βδομαδα Της Σιωπης σου (ξερεις, που δε θα βγαινεις απ'το σπιτι ουτε θα μπαινεις ιντερνετ για μια βδομαδα) και θα μπορω να σε παρω ενα τηλεφωνακι. Αντε γιατι μου εχει λειψει η παρουσια σου απο το ιντερνετ :) Wait a minute...
Ιαν 31 2009 17:32
Φωτογραφία

MitHuNa → Adventurer

χμ ετσ τπτ επειδη ηθελα :> τι κανεις αγοριιι;
Ιαν 31 2009 15:53
Φωτογραφία

Adventurer → iristella

Εχω τον τροπο μου να περναω απαρατηρητος :bleh:
Ιαν 31 2009 02:52
Φωτογραφία

iristella → Adventurer

Lol ρε συ δεν σε είχα κάνει add τόσο καιρό.... XD