Jump to content

Community Status Updates

Photo

MitHuNa → Adventurer

Κακε κακε κακε adventureliii ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ PICS M! xm!
Feb 14 2009 17:08
Photo

Adventurer → lily

Ok seriously, πως ζεις με τον εαυτο σου ξεροντας οτι δεν εχεις ποσταρει [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-music-jmusic/6587-arashi.html"]σε αυτο το thread[/URL]? :oo:
Feb 14 2009 05:40
Photo

Adventurer → Fingolfin

Ευχαριστω ρε Fingo. Οντως ετσι ειναι, πρωτα ειναι ο ανθρωπος και μετα ειναι τα παλιοσιδερα (μου το εχουν πει τοσοι πολλοι απο τοτε που πλεον το εγκολπωσα :P ) αν και εξακολουθω να λυπαμαι γιατι ειχα περασει πολυ χρονο με αυτο το αμαξι. Βεβαιως και θα πληρωσει την αποζημιωση του αυτοκινητου μας η τυπισσα, ηταν Opel Astra του '95 και ο εκτιμητης ειπε οτι θα μας δωσει περι τα τρια χιλιαρικα. Η πλακα ειναι οτι η ασφαλεια του αυτοκινητου της ειχε ληξει και οι αστυνομικοι της εριξαν ενα γερο προστιμο ως αποτελεσμα :bleh:
Feb 14 2009 04:38
Photo

Fingolfin → Adventurer

Περαστικά σου και σιδεροκέφαλος!!! Μην την αφήσεις να ξεφύγει την τύπισσα, αφού το παραδέχτηκε κάποια αποζημίωση θα την πάρεις. Το καλύτερο και κυριότερο βέβαια από την όλη υπόθεση είναι ότι δεν χτύπησες σοβαρά.
Feb 13 2009 13:46
Photo

Adventurer → Radagast

Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο για ανιμε τελευταια, δεν καθομαι και πολυ σπιτι λογω καφεδων και εξεταστικης (με αυτη τη σειρα :P ) και οσο καθομαι στο PC συνηθως βλεπω X-Files γιατι θελω να τα τελειωσω καποτε. Παντως μη φοβασαι, μολις τελειωσω με αυτα θα ξεκινησω το Seirei γιατι με εχεις ψησει ασχημα με αυτο ;)
Feb 13 2009 05:50
Photo

Adventurer → Tea-chan

Σε ευχαριστω πολυ, μην ανησυχεις παντως, δοξα τω Θεω δεν επαθα τιποτα σοβαρο, γι'αυτο αλλωστε εχω την πολυτελεια να σκεφτομαι δευτερευοντα πραγματα. Απο'δω και μπρος παντα ζωνη ασφαλειας. Τωρα για το ποια με ματιαξε, κατσε να κανω μια λιστα...
Feb 12 2009 18:56
Photo

Adventurer → Erisadesu

Ιδεα δεν εχω, φορουσε ολο μαυρα και δε φαινοταν το προσωπο του... απλα μου ειπε οτι ειναι χαρουμενος που εχω την ικανοτητα να οδηγαω, πηρε το δρεπανι του κι εφυγε. Ευχαριστω, δοξα τω Θεω κατι ιδιαιτερο δεν επαθα οποτε δε χρειαστηκε παρα πολλη υπομονη :)
Feb 12 2009 18:28
Photo

Tea-chan → Adventurer

AΜΑΝ! Τώρα είδα το τί έπαθες με τ'αμάξι! :oo: Περαστικά, εύχομαι να μη βγει τίποτα σοβαρότερο στο μέλλον. Χ€$€ την εξεταστική, και μη στεναχωριέσαι ούτε γι'αυτήν, ούτε για το αυτοκίνητο, ποιός νοιάζεται όταν έχει συμβει κάτι τέτοιο; Ποιός σε μάτιαξε, πουλάκι μου...;
Feb 12 2009 13:54
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

Εχω ναι....Οκ παμε να κανουμε την chise θεα!
Feb 12 2009 13:18
Photo

Erisadesu → Adventurer

περαστικά μικρέ και υπομονή... και απορώ ποιος τρελός σου έδωσε δίπλωμα...
Feb 12 2009 11:01
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Σαν πολυ καιρο δεν εχεις να μπεις στο Heal/Hurt game εσυ; Η Chise δε θα γινει μονη της Heaven Goddess ξερεις :nanteee:
Feb 12 2009 07:50
Photo

Adventurer → MisaYoshiko

Γεια σου MisaYoshiko. Θα σε παρακαλεσω να μη γραφεις με greeklish στο φορουμ αφου απαγορευονται. Κατα τ'αλλα βλεπω δηλωσες συμμετοχη σε μερικες αλυσιδες του ADN. Διαβασε λοιπον [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]τους Κανονες Λειτουργιας του[/URL] αν δεν το εχεις κανει ηδη ;)
Feb 12 2009 02:26
Photo

Adventurer → NemuiNeko

Η εξεταστικη μας εχει φαει ειναι αληθεια, παντως με τα παιδια που ειχαμε βγει εκεινη τη μερα με τον Zauk πηγαινουμε ακομα για καφε που και που. Για αρχη λοιπον ελα στο παρτυ να σε ξαναδουμε και μετα κανονιζουμε και εξοδο ;) Επ'ευκαιριας, μη γραφεις greeklish στα vms αφου και αυτα υπαγονται στους ιδιους κανονες με το φορουμ (αντιθετα με τα pms οπου μπορεις να γραφεις οπως θελεις).
Feb 12 2009 00:28
Photo

Radagast → Adventurer

Χαχα είδα το post σου στο heal/hurt game! :P Θεός. :hahaha: Btw το είδες τελικά ή όχι ακόμη το seirei??
Feb 11 2009 22:14
Photo

Cassiel → Adventurer

Ένα έχω να σου πω...ΒΓΗΚΕ STREET FIGHTER IV 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ REGION FREE:oo::bike::fromabove::ballumad:!!!
Feb 10 2009 23:11