Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Adventurer → Zauk-Lain-

Σε αφαιρεσα, στο μελλον παντως ενημερωνε στο thread:gotit:
Φεβ 24 2009 07:35
Φωτογραφία

Zauk-Lain- → Adventurer

opopop...Να σου πω,λογο μερικων προβληματων δεν μπορω να παρω μερος στην αλυσιδα του roriconfan.Μπορεις να με βγαλεις εσυ,ή να το ανακοινωσω εκει?
Φεβ 24 2009 02:06
Φωτογραφία

Cassiel → Adventurer

Προφανές αστείο:hmmm:;Κύριος,βάλε και κανένα κρεμμυδάκι:tensai:.Δεν έχουμε όλοι την ίδια "λογική":drink:.Ιδιαίτερα όταν ο αριθμός τον γραμμάτων διαφέρει από αυτόν των αστεριών.Όσο για το spam,well, δεν περίμενα να σχολιαστεί και από άλλο άτομο,οπότε εφόσον ήταν ένας είπα να ποστάρω και να πω ότι υποθέτω διάβασες, για να μην γίνει και 2ος κ.τ.λ..Αν αυτό είναι spam,τότε ας είναι:wis:. ΥΓ: Το Πάσχα θα χρειαστείς τουλάχιστον 350, οπότε ετοιμάσου. Όσο τα αφήνεις να μαζεύονται εσύ ξεφεύγεις:Blissfull:.Και check ur mail.
Φεβ 22 2009 17:52
Φωτογραφία

Adventurer → Cassiel

Ok seriously, πρωτα κανω ενα προφανεστατο αστειο, ερχεσαι και το χαλας με το comment σου, το ξεκαθαριζω και κανεις αλλο ενα post μονο για να αμφισβητησεις οτι οντως το εγραψα για αστειο (βγαζοντας με απ'τα ρουχα μου) και μετα κανεις αλλο ενα post μονο για να απαντησεις στο "χαχαχα" του V.D... ελεος δηλαδη, ενα μετρο στο spam δε βλαπτει :emptyonexg1:
Φεβ 22 2009 12:37
Φωτογραφία

Adventurer → Ritsuka

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2257-%D0%FE%F2-%ED%E1-%EC%F5%DE%F3%F9-%EA%DC%F0%EF%E9%EF%ED-%F3%F4%E1-anime%3B.html"]Click here, imouto-chan.[/URL]
Φεβ 22 2009 02:26
Φωτογραφία

Adventurer → Yunancy

[img]http://www.grandprofile.com/Myspace_Comments/Events_And_Occasions_Comments/Happy_Birthday_Comments/images/Happy-Birthday-28.gif[/img]
Φεβ 21 2009 18:21
Φωτογραφία

Millia → Adventurer

Γιατί συνήθως εκείνη την ώρα τσεκάρω διάφορα sites και forums. Βλέπεις, είμαι ξύπνια όλη νύχτα και κοιμάμαι τη μέρα.
Φεβ 21 2009 06:19
Φωτογραφία

ZeLiGa → Adventurer

Thanks για το link! Προσκυνώ:nod: :hahaha:
Φεβ 20 2009 17:58
Φωτογραφία

Ritsuka → Adventurer

whats going on? :oo:Τι εγινε με το Heal Hurt game? ps. τι κανειs ''onii chan'' ? :kakaka:
Φεβ 20 2009 17:32
Φωτογραφία

Adventurer → Millia

Ok, τελικα με εφαγε η περιεργεια και ειπα να ρωτησω : Πως κι ετσι σε βλεπω καθε μερα στο φορουμ τις πιο αγριες πρωνιες ωρες; :P (Επ'ευκαιριας οι απαντησεις σου πρεπει να γινονται στο προφιλ του αλλου χρηστη για να τις δει, οι Namida και IlPalazzo πιθανοτατα ποτε δεν εμαθαν οτι τους απαντησες)
Φεβ 20 2009 06:03
Φωτογραφία

Adventurer → papadevil

Κι εγω σε φωτογραφια την ειχα δει την ταβερνα ΦΦΦΦΦ. Αν θες στειλ'την μου γιατι ουτε που θυμαμαι που την ειχα δει :P
Φεβ 20 2009 01:12
Φωτογραφία

Gaia → Adventurer

Οχι, γιατι δεν το βρισκω πουθενα...:bahhh:
Φεβ 19 2009 13:19
Φωτογραφία

Adventurer → Gaia

Παει ενας χρονος απο τα posts σου στο thread των Fatal Frame (aka Project Zero). Τελικα τα επαιξες καθολου;:wis:
Φεβ 19 2009 05:04
Φωτογραφία

moonheart → Adventurer

ευχαριστω πολυ βρε! κ εσυ οτι επιθυμεις
Φεβ 19 2009 01:37
Φωτογραφία

Adventurer → moonheart

Χρονια πολλα Moonheart-chan :wooi2:
Φεβ 19 2009 01:21