Community Status Updates
Adventurer → Ptomahawk
Ok, θα το πιεσω να εχω ελευθερο αυτο το Σαββατο. Ευχαριστω.
Oct 08 2009 03:22
Ptomahawk → Adventurer
Επειδή το site τον παίρνει σου γράφω εδώ που μπορώ...
Όχι τελικά δεν ήταν εδώ.
Αυτό το Σάββατο τουλάχιστον μπορείς; Και το συζητάμε, γιατί θα πρέπει να αλλάξω τα 2 sessions που έχω τις Κυριακές και είναι λίγο αργά για να τους προλάβω για αυτό το Σ/Κ
Oct 08 2009 00:19
GeRi → Adventurer
Σωστά ξέχασα να το πω αυτό... όχι βγάλε με από την λίστα... sorry
Oct 07 2009 23:28
Adventurer → GeRi
Αναφορικα με την αλυσιδα Shounen Ai/Shoujo Ai, σκοπευεις να ξαναμπεις αργοτερα ή θελεις να βγεις τελειως απο αυτην;
Oct 06 2009 15:43
laiste → Adventurer
Φιλτατε πες οτι ανεβαζεις πικς με την αφεντια μου! Δεν με βρισκω πουθενα!!!!
Oct 05 2009 22:36
Adventurer
→
Zanza
Καλησπερα Zanza. Ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο επιτρεπτο μεγεθος των υπογραφων στο φορουμ μας ειναι 100kb, και το μεγιστο επιτρεπτο υψος 250 pixels. Η υπογραφη σου αυτη τη στιγμη ξεπερναει και τα δυο ορια (εχοντας υποψιν οτι το μεγιστο υψος αναφερεται στην εικονα ΚΑΙ το κειμενο). Παρακαλω να την αλλαξεις ωστε να πληρει τους κανονες μας.
Oct 05 2009 21:07
Dark_Venus → Adventurer
Eίμαστε πολύ ντάξει παιδιά εμείς οι φιλόλογοι χεχε. Εγω εχω δυο φίλους απο τον κλάδο σου. Εναν μαθηματικό και έναν χημικό. :D Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τελικά εμείς οι επιστήμονες χαχα :P
Oct 03 2009 23:16
Adventurer → Dark_Venus
Α, οκ. Βασικα ειμαστε σε αντιθετους κλαδους αφου σπουδαζω στο Μαθηματικο στη Θεσ/νικη. Τωρα πως εχω μπλεξει και εχω 4+ φιλολογους στην παρεα μου ουτε εγω δεν καταλαβα :P
Oct 03 2009 16:22
Dark_Venus → Adventurer
Γεια σου Adventurer! Ναι ναι αγγλική φλολογία σπουδάζω, στην Αθήνα όμως! Εσύ γράφεις "αιώνιος φοιτητής", τι σπουδαζεις αν επιτρέπεται; :)
Oct 02 2009 19:12
Adventurer → Dark_Venus
Γεια σου Dark_Venus. Κατι πηρε το ματι μου οτι εισαι αγγλικη φιλολογια και πας για δευτερο ετος. Σε ποια πολη σπουδαζεις; Ρωταω γιατι εχω γνωστους στο ετος σου στη Θεσσαλονικη.
Oct 02 2009 17:56
Adventurer → Goutcou
Καλησπερα Goutcou. Ηθελα να σου θυμισω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας, η υπογραφη του καθε μελος δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels σε υψος (εικονα ΚΑΙ κειμενο) ενω στη δικη σου η εικονα ειναι 250 pixels απο μονη της. Σε παρακαλω διορθωσε την ωστε να συμμορφωνεται με τους Κανονες μας. Ευχαριστω.
Oct 02 2009 17:49
Adventurer → laiste
Yup, και οπως αναμεναμε ειπε οτι θα πηγαινε ετσι κι αλλιως :) Τα λεμε Κοφιξ!
Oct 01 2009 02:06
Adventurer
Ου ναι, καλα κοριτσια... εσεις και οι Αγγελοι του Τσαρλι! Λογικα Παρασκευη θα εχουν ανεβει.
Oct 01 2009 02:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed