Community Status Updates
Kakashinote → Adventurer
χιλια συγγνωμη. ομως μια απορια: αν βγαλω τη λιστα απο το anime planet που εχω στην υπογραφη μου θα ειναι στα επιτρεπτα ορια?
Sep 15 2009 16:05
Adventurer → Kakashinote
Γεια σου Kakashinote. Ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο επιτρεπομενο υψος των υπογραφων στο anime.gr ειναι 250 pixels (εικονα [I]και[/I] κειμενο) ενω η δικη σου ξεπερναει τα 300 pixels. Σε παρακαλω να τη μικρυνεις στο καταλληλο μεγεθος.
Sep 15 2009 13:40
Adventurer → Tenshi
Και γιατι σου κανει εντυπωση; Δεν ηξερες οτι ακομα και στον παραδεισο εχουν ιντερνετ καφε; Και μαλιστα με τοα AnimeGR ως homepage? :P
Sep 12 2009 23:49
Tenshi → Adventurer
ακουγεται οτι πε8ανες ρε μαν!!!
[B][COLOR=#F28900]Adventurer[/COLOR] [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelgold/statusicon/user_offline.gif[/IMG] [/B]
[B]Αιώνιος φοιτητής[/B]
[U][COLOR=Black][B] "Last Activity: Today [/B][/COLOR][/U][U][COLOR=Black][B]00:19"[/B][/COLOR][/U] <-- αλλα δεν μπορω να εξηγησω αυτο!!
Sep 12 2009 10:30
Adventurer → Namida
Χρονια πολλα Φωτη! Σου ευχομαι να τα ζησεις με υγεια, παντα χαρες, και με ενα ιδιωτικο υπερηχητικο τζετ που θα κανει την αποσταση Αθηνα-Θεσσαλονικη σε 20 λεπτα... οσο να δεις ενα επεισοδιο ανιμε δηλαδη :P
Sep 09 2009 22:44
Shikamaru → Adventurer
μολις της εστειλα sorry αλλα αυτες τις μερες τρεχω κ δεν εχω κ πολυ χρονο!!!
Aug 15 2009 10:04
Adventurer → kelborn3
Γεια σου Kelborn. Οπως λενε οι Κανονες μας, η υπογραφη του καθε μελους δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels. Η δικη σου, συμπεριλαμβανομενων και της εικονας και των κειμενων, ξεπερναει τα 350 pixels. Παρακαλω μικρυνε την σε 250 pixels ή λιγοτερα.
Aug 08 2009 22:39
Lucy-Nyu
→
Adventurer
ααααχ νινααα αυτη η τυπισα με τρελαινει με τις κλοτσιες της,αλλα μακραν αγαπημενς μου ειναι η κριστι και η τζιαο.απο αντρες ο μονος που εχω καταδεχτει να χρησιμοποιησω ηταν ο γιοσιμιτσου
Aug 07 2009 22:49
Tenshi → Adventurer
σαλονικα εισαι εσυ ρε χαμενο!?!?! αι κανονισε κατι!!!!
που ηρθες και ουτε ενα σμσ δεν εστειλες!!!
Aug 02 2009 14:42
Adventurer
→
Lucy-Nyu
"Στο Tekken 5 εχω βαλθει να διαλεγω παντα την Christie Monteiro και παααααντα αν ο αντιπαλος ειναι αντρας ακουω το σχολιο οτι οι γυναικες δν ξερουν να πολεμανε..........."
Φερε λιγο τα ατομα που το λενε αυτο να τους παω μερικα ματσακια με Nina και Asuka να δουμε αν θα αλλαξουν γνωμη:tensai:
Aug 01 2009 16:59
Adventurer → Tea-chan
Υπηρχαν δυο που ειχα κανει αλλα η μια εκλεισε και η αλλη κλεινει. Οποτε αν θελεις jdramas ζητα τα κατευθειαν απο την πηγη ;)
Jul 31 2009 22:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed