Community Status Updates
Adventurer → kantoros
Ελα man, μικρυνε λιγο την υπογραφη σου, ειναι ~285 pixels ενω το ανωτατο επιτρεπτο οριο στο φορουμ μας ειναι 250 pixels (εικονα ΚΑΙ κειμενο).
Oct 29 2009 18:41
DJ Gaara of Sound → Adventurer
Θα το θεσω ως εχει.Αμα του πεις Κωστα δεν γυρναει.Αμα φωναξεις καμενε ή Ναρουτο γυρναει με την μια!
Oct 29 2009 17:23
Adventurer → DJ Gaara of Sound
Να φταις; Εμενα μου φαινεται κορυφαιο παντως, και ο τυπος πρεπει να ειναι πραγματικα καμενος! :hahaha: Ηθελα να'ξερα στη γιορτη του (21 Μαϊου) δεν του ελεγε κανενας χρονια πολλα; Ή μηπως ειχατε αποφασισει οτι αυτη η μερα θα ειναι του Αγιου Ναρουτο; :hihi2:
Oct 29 2009 16:15
DJ Gaara of Sound → Adventurer
Μεταξυ μας...Ναι!Κουφο αλλα τι να κανουμε...Δεν ετυχε και κανεις δεν εδωσε σημασια.Φαντασου πως μου τον συστησαν Naruto.Δεν φταιω εγω.Ε?
Oct 29 2009 14:37
Adventurer → DJ Gaara of Sound
Απλα πρεπει να ρωτησω... το παρακατω που εγραψες στο thread "Ξερεις οτι βλεπεις πολλα ανιμε οταν" ειναι βασισμενο σε αληθινη ιστορια;
[quote]Οταν εχεις εναν φιλο στο ΤΕΙ που για 3 χρονια τον φωναζεις Naruto και μαθενεις τοτε πως τον λενε Κωστα!!![/quote]
Oct 29 2009 13:54
Adventurer → ANM
Πού να'ξερα κι εγω οτι εισαι πλεον Αθηνα να σε ειδοποιουσα :P Αν κατεβω τον Φλεβαρη οπως σχεδιαζω θα τα πουμε τοτε :)
Oct 27 2009 14:08
ANM → Adventurer
[COLOR=purple][B]Όχι δεν μιλήσαμε.. Αλλά κάπου σε πήρε το μάτι μου..Έπρεπε να μου στείλεις ότι θα έρθεις Αθήνα, να έχω λίγο το νου μου.. whatever ίσως μιλήσουμε σε κάποιο άλλιο event..:-)[/B][/COLOR]
Oct 27 2009 11:06
Adventurer → ANM
Το Σαββατο ημουν εκει ολη την ημερα, ημουν ο τυπος με τον καφε μανδυα (ο οποιος με καλυπτε απο το λαιμο ως το πατωμα) , τα γυαλια και το καφε καπελο. Μπας και μιλησαμε και δεν το ξερουμε; :P
Oct 27 2009 04:13
ANM → Adventurer
[COLOR=purple][B]Δυστυχώς την Παρασκευή δεν κατάφερα να πάω γιατί τελικά έτυχε μια ******* με την σχολή.. Πήγα όμως την Πέμπτη και το Σάββατο.. Είχες έρθει κάποια από αυτές τις μέρες? [/B][/COLOR]
Oct 27 2009 00:38
Adventurer → ANM
Ειχες ερθει και εσυ στο Maid Cafe/Cosplay Cafe??? Ποια/πού ησουν;;;
Oct 25 2009 17:09
Adventurer → ichigo13
Αν ειναι οπως τα λες τοτε μεινε μακρυα απο το Αϊκιντο. Η συγκεκριμενη τεχνη ειναι σχεδον αποκλειστικα λαβες με τα χερια, κυριως τροποι με τους οποιους κατευθυνεις την επιθεση του αντιπαλου εναντιον του ωστε να τον ριξεις κατω και να τον φερεις σε λαβη υποταγης/σπασιματος. Απ'οσο ξερω δεν εχει καν κλωτσιες. Και το ζιου-ζιτσου εδω που τα λεμε παρομοιο σκηνικο ειναι. Αν θελεις κλωτσιες τοτε καλυτερα να κοιταξεις καποια σχολη κουνγκ-φου, ή ακομα και καρατε.
Oct 09 2009 04:41
ichigo13 → Adventurer
Adventurer, να σου πω.Θα ξεκινήσω μια πολεμικη τέχνη αυτό το μήνα και στην αρχή ήταν να πάω ζίου ζίτσου.Ομως κάτι προέκυψε και τελικα δεν μπορώ να πάω.Οπότε μου πρότειναν οι φίλοι μου να πάμε Aikido, όμως έμαθα πως δεν έχει κολτσιές και αυτό κάπως με απόθησε στο να πάω.Δεν ξέρω, νομίζω πως εσύ έχεις κάνει Aikido, ποια είναι η γνώμη σου αξίζει γενικα?Πάντως εμένα μου αρέσουν πολύ οι πολεμικές τέχνες που έχουν κλοτσιές.Άλλωστε πήγαινα taekwondo για 3 χρόνια.
Oct 09 2009 00:53
Adventurer → Fya-sama
Καλησπερα Fya. Ηθελα να σε ενημερωση οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας οι υπογραφες δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 250 pixels σε υψος (συμπεριλαμβανομενων και εικονων και κειμενων) ενω η δικη σου ξεπερναει και τα 300. Παρακαλω διορθωσε την ωστε να ειναι μεσα στα επιτρεπτα ορια. Ευχαριστω.
Oct 08 2009 19:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed