Community Status Updates
Black Rock → Adventurer
είσαι πολύ γελασμένος που πιστεύεις οτι δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο σας! Ρώτα και τον Kenny!
Nov 23 2009 22:05
Adventurer → Black Rock
Για να φτασεις σε επιπεδο να κανεις [I]εσυ[/I] Ninja επιθεση σε [I]εμενα [/I]χρειαζεσαι αρκετη προπονηση ακομα, μικρη μου :P Αλλα επειδη ειμαι καλος και σε συμπαθησα, θα σου δωσω το πρωτο εργαλειο που χρειαζεσαι κρινοντας απο το μηνυμα σου :
[spoiler][IMG]http://www.moneysavingmom.com/.a/6a00e552792fa28833011278f9674328a4-800wi[/IMG]
No need to thank me :)[/spoiler]
Το μαγαζι με τις περουκες σημερα το απογευμα ηταν κλειστο (Δευτερα γαρ) οποτε θα ξαναπαρω τηλεφωνο αυριο.
Nov 23 2009 20:37
Black Rock → Adventurer
*γκουχ γκουχ*
Λοιπόν εσύ να ετοιμαστείς γιατί σου ετοιμάζω νιντζο επίθεση!
'Οσο για την περούκα,κράτησε με ενήμερη αν βρείς κάτι και αν μπορείς ρώτα αν έχουν και βούρτσες για περούκες. Σίγουρα θα χρειαστεί
Nov 22 2009 17:38
Adventurer → Kakashinote
Γεια σου Kakashinote. Ηθελα να σου θυμισω οτι στο φορουμ μας το μεγιστο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels (εικονα και κειμενο) ενω η δικη σου αγγιζει τα 350. Σε παρακαλω να τη διορθωσεις ωστε να συμμορφωνεται με τους κανονες. Ευχαριστω.
Nov 10 2009 02:18
Tea-chan → Adventurer
Ελπίζω να το δεις πριν τις 7...
Μόλις βγήκα από την αίθουσα και πάω σε άλλο μάθημα, μέχρι τις 9. Και μετά, ΕΛΠΙΖΩ να έρθει ο μάστορας στο σπίτι, γιατί έχουν χαλάσει τα καλοριφέρ και οι καινούριες συγκάτοικοι γκρινιάζουν για το κρύο (εγώ είμαι παλιά καραβάνα... :P)
Nov 05 2009 18:29
Lucy-Nyu
→
Adventurer
αααα ασε ασε
εχω μπλεξει με τα cosplay toooosaaaaaaaaa που θελω να κανω,ευτυχως την μεντιουσα την τελειωσα παρα πολυ γρηγορα και εχω καιρο να ασχοληθω με το ομαδικο του δεκεμβρη.και κονατα θα παραγκειλω μαλλον δεν με περνει να την ραψω γιατι μετα θα εχω να ραψω καινουρια στολη απο μπλιτς η οποια δεν υοαρχει στο ιντερνετ και εχω ψηθει και για TTGL crossplay :p kleisame ya fetos kurie mou kleisame,
kala 8a ya3w ki egw ya miyuki kai ya tis alles 2 dn einai kai sigoures oi koples p brhka!
padws kalo 8a nai na brw edw a8hna ya na kanoume omadiko practise to xwreutiko.ase ti idrwtas exei pesei toses meres me to xwro auto!!!
kai damn ti to 8ela kai to anefera.damn those hi5s.....:) pali problepete na turanh8w trexodas pera do8e!!!
Nov 04 2009 00:54
Adventurer
→
Lucy-Nyu
ΛΟΛ, αν το ηξερα οτι ησουν προθυμη δε θα ρωτουσα δεξια-αριστερα τοσες μερες :P Ευχαριστω λοιπον, και αν κατι δεν παει καλα θα σου πω. Miyuki προθυμη για Αθηνα δε βρηκα ακομα, και ουτε προκειται απ'οτι φαινεται.
Τωρα για το hi5, αυτο ηταν το δευτερο για την ακριβεια, και το πρωτο την ιδια τυχη ειχε :P Εγνοια σου και θα μου το πληρωσεις την επομενη φορα που θα κατεβω, ολη μερα hi5 θα σε βαλω να μου κανεις για να μου το ξεπληρωσεις :kill4u:
Εν τω μεταξυ ουτε που θυμομουν τη συζητηση περι Tekken την οποια ειχαμε :oo: Πρεπει να σε παιξω ενα καποια στιγμη. Στο ενδιαμεσο, δεν πιανεις την Ελινα να κανετε και οι δυο cosplay απο Tekken αφου το εχετε; :hahaha:
Nov 04 2009 00:44
Lucy-Nyu
→
Adventurer
χμμμ κριμα και ηθελα εγω να αναλαβωω τη δημιουργια
damn damn!
καμια αλη κοπελια βρηκες??
Nov 02 2009 19:45
iristella → Adventurer
Ήλθον είδον και απήλθον. Έκατσα πολύ λίγο γιατί δεν θα βρίσκαμε θέση με τόσο κόσμο που είχε any time soon, kαι ψιλοβαρεθήκαμε να περιμένουμε. Οπότε πήρα το τσούρμο που είχα σε απόσταση βολής και πήγαμε σε κάποια κανονική καφετέρια του Mall. Ναι γενικά τώρα τελευταία σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις κάνω ninja εμφανίσεις.
Nov 02 2009 18:36
Adventurer → iristella
Που ησουν εσυ την Παρασκευη στο Maid Cafe και δε σε πηρα χαμπαρι;;; :oo:
Nov 02 2009 16:50
Lucy-Nyu
→
Adventurer
ρε ειδα ενα βιντεακι που ειμαστε στα χουτερς και εκει που μου πεταει τα ψωμια ο παναγιωτης ,οταν το ενα με πετυχε πηγες να κανεις χαι5 αλλα δεν το ειδα
κομινι
κομινι
Oct 31 2009 23:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed