Community Status Updates
Adventurer → BarbasSs
Αμα ερθει και αυτος εκει ζητω που καηκαμε :P Θα ξανανεβω καποια στιγμη (ψαχνω για νεο σπιτι) αλλα δεν ξερω καθολου για το πότε... θα δειξει.
Jun 27 2008 01:06
moonheart → Adventurer
poios s eipe kale oti den se thumamai.... tis ahmnhstes meres p plakonomastan ~eutuxos oi duo mas hmastan sto idio stratopedo~ gia to ichigo 100%...basika den paizei na ksexaso pote tetoia pragmata giati htan h epoxh p ta thread gia shoujo manga k genika manga /den anaferomai se naruto bleach/ eixan anthish... ti meres thee...
ti kanei o vegi sempai btw??? milao akomh me chresto an k apo oti thumamai htan me tous antipalous...:uhh:
Jun 27 2008 00:03
BarbasSs → Adventurer
4,5 θα διξει μαλλον θα ερθει ο χριστος απο δω για καμια μερα
μεσα στο καλοκαιρι δεν θα ανεβεις καθολου θεσ????
Jun 26 2008 23:57
Adventurer → moonheart
Το καλο ειναι οτι επεσα μεσα και μια φορα (πραγμα σπανιο με τη δικη μου μνημη)... αλλα το κακο ειναι οτι ενω εγω τη θυμαμαι, η Moonheart-chan δεν θυμαται εμενα:nanana:
Για να δουμε αν θα της φρασκαρει τη μνημη το παρακατω : TOUJOU AYA = ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!
Jun 26 2008 23:55
moonheart → Adventurer
lol... actually hmoun sto animex me to idio username so mallon den prokeitai gia sunonumia^^
Jun 26 2008 23:15
Adventurer → ichigo13
Ειναι πολυ απλο, νεαρε μου. Γραψε το username μου 100.000 φορες και σου εγγυωμαι οτι μετα θα με βλεπεις και στον υπνο σ...εεε, οτι θα γραφεις πολυ πιο γρηγορα εννοω :kakaka:
Jun 26 2008 22:58
ichigo13 → Adventurer
Δάσκαλε σε παρακαλώ κάνε με κι εμένα να γράφω τόσο γρήγορα:congrats:
:respect::respect::respect:
Jun 26 2008 19:50
Adventurer → moonheart
Επειδη ξερω μια κοπελα με το ιδιο username, παιζει να εισαι η φιλη του Vegita Sempai απο το AnimeXclusive ή απλη συνωνυμια;
Jun 26 2008 18:34
Adventurer → BarbasSs
Μια χαρα μεγαλε, αφου ξεμπερδεψα πλεον με την εξεταστικη ολα ειναι καλα στον κοσμο :) Εσυ πως πας με τα δικα σου;
Εσυ ισχυει οτι θα γυρισεις 4 Ιουλιου; Η βλακεια ειναι οτι εκεινη τη μερα φευγω εγω (παντρευεται ενας ξαδελφος στην Αθηνα εκεινο το σουκου).
Jun 26 2008 18:31
Adventurer → Erisadesu
LOL!! Θα το κανεις να μεταναστεψει σε αλλη πολη το μικρο :P
Jun 20 2008 18:39
Erisadesu → Adventurer
re ton sporo ti roatei? mou ir8e na tou grapsw oti sixnazoume ston vardari mazi m emtas... xereis esu ti .
Jun 20 2008 17:24
Adventurer → Amphilyki
Το αποφασισες να γινεις αρχαιολογος και αρχισες τις ανασκαφες;;
Οπως σου ειπα, αν θελεις τα κρατας, αφου μολις επιστρεψει ο σκληρος μου μου ειναι πολυ ευκολο να τα ξανακατεβασω:drink:
Jun 20 2008 16:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed