Community Status Updates
Adventurer → SakuSuki
Βρε βρε, για δες ποια εμφανιστηκε! Τι κανεις βρε κοπελια; Εδω ολα καλα ειναι αν εξαιρεσεις οτι δεν μπορω να βρω τη δυναμη να ανοιξω βιβλιο να διαβασω (ξερω, πρωτοτυπο!). Απ'οσο ακουσα εχεις τελειωσει με τα γραψιματα οποτε επιβαλλεται να σε δουμε απο κοντα αυτες τις μερες :)
Jun 09 2008 22:17
BarbasSs → Adventurer
δηλαδη πες μου τι την εχεις δει εσυ τωρα που λες και σε ολους τι να κανουν....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....
πωωω με εχει φαει η χαζομαρα αυτες τις μερες και κανω ολο μαλακιες και δεν διαβαζω....
την δευτερα δινω 2 εργαστηρια και την τριτη και πεμπτη απο 1 και δεν εχω βγαλει για κανενα ολη την υλη ο μαλακς
τι λεει εκει θεσ.??? ολα καλα?
Jun 08 2008 13:21
Adventurer → Erisadesu
Εσενα μονο Σαββατο σε βρισκει κανεις ρε Λιζα; :P Δε με πολυβολευει αλλα θα προσπαθησω να ερθω για το χατιρι σου και μονο (αρκει να κερνας βεβαιως).
Jun 07 2008 00:38
Erisadesu → Adventurer
wx... paraton ton barbmpa
loipon.. to savvato 8a er8eis mazi mas?
Jun 06 2008 14:32
BarbasSs → Adventurer
βασικα τις ταινιες θελω και απο τις σειρες.... κανα honey and clover,BOKU TO KANOJO XXXκαι DETECTIVE ACADEMY Q
Jun 02 2008 15:32
BarbasSs → Adventurer
ΑΚΥΡΟ................
χεχ ok οτι θελεις
ok 8α σου κανω μια μικρη λιστα για αυτα που θελω
Jun 02 2008 15:18
Adventurer → BarbasSs
Α, για τα live-action λες. Ναι ρε βεβαια, δες απο το thread στα Σχολια-Προτασεις τι θελεις και στειλε μου ΠΜ να στα φερω (οοοοοταν ξαναβρεθουμε :P ). Ετσι κι αλλιως ειδα οτι γραφτηκες στην αλυσιδα του L με τα λογοτεχνικα, οποτε εχω σκοπο να σε χωσω (βλεπε Χωσε Αρμαντο) να μου δωσεις μια σειρα απο εκει μεσα που θελω :kakaka:
Για το Υ.Κ. οκ, ρωτουσα μηπως τυχον ειχε ξεχασει ο Πετρος να μου δωσει καποια. Σημασια ομως εχει η ποιοτητα, οχι η ποσοτητα :)
Jun 02 2008 14:55
BarbasSs → Adventurer
χαζομαρα...ξεχασα να πω...
για τις manga-based movies...
απο υποβρηχιο κεραυνος μονο αυτα εχω βρει μεταγλωτισμενα με jap dub δεν εχω ψαξει...μπορει να ειναι ριπαρισμενα απο βιντεοκασετα...δεν ξερω
Jun 02 2008 14:35
Adventurer → BarbasSs
Αν μπορω να σε βοηθησω, βεβαιως να το κανω, αλλα... για ποια αλυσιδα μιλας; :'D
Επ'ευκαιριας ο Πετρος μου εδωσε τα Υποβρυχια Κεραυνος σου. Ειναι μονο 3 επεισοδια;
Jun 02 2008 14:25
BarbasSs → Adventurer
Γιαννη θα οι ταινιες που θα διακηνησεις εχουν και subs???
βασικα για να μην μπαινω στην chain...μπορεις να μου γραψεις καποιες??
Jun 02 2008 12:43
BarbasSs → Adventurer
για το μαλλι δεν ξερω πηρα αποφαση μετα την εξεταστικη να το αλλαξω...
μαλλον θα τα κανω ολα τζιβες και μετα απο σεπτεμβριο βλεπουμε....
May 30 2008 17:19
Adventurer → BarbasSs
Ειχαμε δεν ειχαμε σε καναμε noodlιακο κι εσενα μεγαλε :P Περι του τι προτεινω, οτι τραβαει η ορεξη σου, παντως δοκιμασε και κανενα απο τα παραξενα. Μεχρι και noodles με πορτοκάλι ειχα παρει και μου ειχε αρεσει!! Κατα τ'αλλα, το γλυκοξινο κοτοπουλο
θυμαμαι ειχε αρεσει σε ολους τελευταια φορα που ειχα παει.
Ευχαριστω για το avatar comment. Ψιλο-τυχαια τον ειδα στο φοντο ενος wallpaper, αλλα μου εκανε αμεσως κλικ ως εικονα ενος χαβαλέ φοιτητη (αναμαλλιασμενος, χαλαρο ντυσιματακι και μπυριτσα στο χερι) οποτε δεν τον αφησα να μου ξεφυγει. Αντε συνεχισε να πηγαινες στα φοιτητικα παρτυ και θ'αποκτησεις κι εσυ την ιδια εμφανιση (με μακρυτερο μαλλι βεβαιως :P ).
May 30 2008 16:21
Adventurer → ichigo13
Που ξερεις, μπορει να μην "ετυχε" απλα αλλα ηταν ο προπομπος μιας λαμπρης καριερας :P Πλακα κανω, ετσι κι αλλιως τα groups για τον χαβαλε υπαρχουν ;)
May 22 2008 02:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed