Community Status Updates
Hazuki → Adventurer
Piffff ena trade makria eisai, ante dio, konta sta 4tb lista [an kai pleon eho na katevaso kati edo kai dio vdomades :B] [pozer mode still on :P ]
Sep 26 2008 14:40
Adventurer → Hazuki
Φτασε πρωτα τα 4,6 Terrabyte ανιμε και μετα ελα να μου μιλησεις εμενα για ποζερια:try:
Και αυτο που ειναι πραγματικα Epic με αντζουγιες ειναι το avatar σου. Πρεπει να εχω δει αυτη τη σκηνη πανω απο 20 φορες και παντα lolαρω:hahaha:
Sep 26 2008 12:03
Hazuki → Adventurer
Epic chain με διπλή πίτα και πολύ πιπέρι :P
Το δεύτερο man, τα χω τα περισσότερα :Β [pozer mode on]
Sep 26 2008 09:46
Adventurer → Hazuki
Epic chain οπως λεμε "Ειναι τοσο epic που θελω να γραφτω κι εγω σε αυτην" ή οπως λεμε "Ηρθα να πω οτι ειναι epic και φευγω"; :P
Sep 26 2008 00:30
RiDeLub → Adventurer
Γεια. Απαντάω εδώ σε αυτό που προτείνεις για τις ταινίες του OP εδώ για να μην αρχίσουν να απαντάνε πολλοί εκεί.
Βασικά το AP έχει βάλει τις ταινίες με βάση την περίοδο που βγήκαν στην Ιαπωνία.
Η σχέση τους με την βασική ιστορία είναι λιγοστή αλλά μπορεί να μπει ένα γενικό πλάνο ώστε να ξέρουν πχ οι νεότεροι ότι μπορούν να δουν την 3η ταινία μετά την ιστορία του Chopper (αφού αυτός εμφανίζεται εκεί). Αυτό θα το κάνω αν είναι με βάση ότι θυμάμαι από τις ταινίες.
Το θέμα είναι ότι σε μερικές ταινίες υπάρχουν αυθαιρεσίες όπως πάλι στην 3η που ενώ θεωρητικά η ιστορία είναι μετά την Arabasta δεν υπάρχει Robin στο πλήρωμα, αλλά ούτε και Vivi (που έπρεπε να υπάρχει σύμφωνα με την θέση της ταινίας λόγω ημερομηνίας κυκλοφορίας).
Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι αν κάποιος ακολουθήσει το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ημ/νιες (όπως το δίνει το AP) του φτάνει. Άλλωστε δεν πρόκειται κανείς να σταματήσει ένα cliffhanger επεισόδιο για να δει μια αμφίβολη ταινία...
Sep 19 2008 14:07
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Για χαρη της Κονατα βουταω ο ιδιος σε λακκο με filth :kawaii: Εκανα την αλλαγη :)
Sep 16 2008 18:00
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Τι λες για αυτο : Εσυ αλλαζεις το hurt σου σε οποιονδηποτε αλλον και εγω κανω heal την Konata. Μας συμφερει και τους δυο :)
Sep 16 2008 17:32
Adventurer
→
Zauk-Lain-
Βρε παναθεμα με, εχεις σκιστει να κανεις hurt τον L κι ετσι αναγκαζομαι να ξοδευω τα heal μου σε αυτον. Τι σου φταιει ο ανθρωπος; :P
Sep 16 2008 16:28
Adventurer → samurai_pizza_dora
Τελικα η ψηφος του Six_Winged_Angel δεν ειναι ακυρη αφου εχει γραψει "Smite: bah xP" δηλαδη ψηφιζει λευκο, κατι που επιτρεπεται.
Η ψηφος του Sintar ειναι και παραειναι ακυρη ομως, οποτε δεν τη μετρας καν.
Sep 12 2008 15:06
Adventurer → samurai_pizza_dora
Τις ακυρες ψηφους δεν τις μετραμε καθολου, και δυστυχως ακυρες τις λεμε ακομα και αν λειπει ενα μονο στοιχειο... οποτε ας προσεχε ο Six_Winged_Angel :P (αν θες να τη μετρησεις ως ειδικη περιπτωση εχει καλως, αλλα γενικα να τις ακυρωνεις και αυτες).
Αυτος που ψηφισε Spike ενω τα τεραστια μωβ γραμματα που λενε οτι αυτο απαγορευεται υπαρχουν ακομα εκει... αυτον κι αν δεν τον μετρας με τιποτα!!!
Sep 12 2008 14:53
samurai_pizza_dora → Adventurer
Ηi!
Τωρα έχω μπλέξει στο heal/hurt game και δεν ξέρω τι να κάνω...
Υπαρχουν 2 ακυρες ψηφοι στο παιχνιδι και δεν ξέρω αν θα τις μετρησω...-_- Μια του six_winged_angel που δεν εχει επιλεξει smite(οχι ομως οτι αλλάζει καθόλου τη ροή του παιχνιδιου, αρα τη μετρησα)
Επισης ειχα μια ψηφο 2 λεπτα πριν το update που δεν την είδα. Και τρομαρα της έχει rez Haruhi που τωρα πια ισοβαθμει με τον L. Επισης η συγκεκριμενη ψηφος έιναι ακυρη μιας και ψηφίζει Spike που ήταν σε god mode...Τι να την κάνω τη ριμαδα τωρα? Να γρισω ολο το update αναποδα για να τη μετρήσω?
Να βαλω καi L και Haruhi στο παιχνίδι, ή να ρίξω ζάρι???
Ξερω οτι σε ζαλισα πολυ, αλλα εχω μπερδευτει πραγματικα...-_-
Sep 12 2008 14:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed