Community Status Updates
Adventurer → odin
LOL, πιο λογικο θα μου φαινοταν να ειχες εκεινη την ποζα οταν πηγες να το τσιμπησεις και [URL="http://ruthbloem.files.wordpress.com/2011/04/happy_face_new.jpg"]αυτην [/URL]οταν μολις το ειχες τσιμπησει.
Εμενα θα με βρισεις, αφου πηγαν να με στειλουν Ορεστιαδα, αλλα βισματωθηκα και πηγα Λιτοχωρο Κατερινης. Βεβαια απ'ολες τις βισματικες μοναδες της χωρας αυτη ειναι σιγουρα μεσα στις 3 χειροτερες αφου εβλεπα τις γυρω μοναδες να καθονται κι εμας να τρεχουμε και να καμπανιαζομαστε, αλλα η υπηρεσια πηγαινε καλα, περι το 1-1. Βεβαια τωρα που εφυγε η σειρα μας προβλεπεται να τους παει περιπου 7-1 επειδη εμειναν λιγοι αλλα υγεια...
Τωρα που'μαι ελευθερος παλι νομιζω πως η μεγαλυτερα διαφορα ειναι αυτη η ωραια αισθηση του να κοιμασαι ο,τι ωρα θελεις και να ξυπνας ο,τι ωρα θελεις χωρις φωνες (αν και φοβαμαι οτι θα μου παρει λιγο καιρο να συνηθισει το βιολογικο μου ρολοϊ...).
ΥΓ: Αδεια απολυσεως πηρες τιποτα;
Aug 18 2011 08:57
odin → Adventurer
Το πειρα απο χθες, και ειμαι ηδη σπιτι.
Οταν το τσιμπησα ημουν καπως [URL="http://chan.catiewayne.com/m/src/131302732842.jpg"]ετσι[/URL].
Εσενα που σε στειλανε? Εμενα 9 μηνες Αλεξανδρουπολη, 3-1 στα καλυτερα, 14 μεσα στα χειροτερα.
Aug 17 2011 22:31
Six Winged Angel → Adventurer
heehee, thanks :P natural 20 > any law of the universe xD
Aug 17 2011 18:58
Adventurer → odin
Που'σαι ρε σειρουλα, απολυθηκες ή ακομα; Προσωπικα πηρα το λελεδοχαρτο πριν απο μιαμιση ωρα :D
Aug 17 2011 10:23
Adventurer → Caliburn
Γεια σου iFiVa και καλως ηρθες στο φορουμ μας. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο επιτρεπτο οριο υπογραφης, συμφωνα με [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918"]τους Κανονες μας[/URL], αγγιζει τα 250 pixels σε υψος, νουμερο το οποιο η δικη σου ξεπερναει. Θα σε παρακαλουσα να τη μικραινες ωστε να συμμορφωνεται με αυτους. Ευχαριστω.
Aug 16 2011 22:11
Adventurer → Six Winged Angel
Η εικονα που εβαλες στο "[Game] Βρειτε τροπο να περασετε απεναντι" εσπειρε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aug 13 2011 11:45
Adventurer → Kenny
Καλα βρε κακομοιρη, το κινητο σου για μοστρα το'χεις; Αλλα εσυ εχασες που δεν το σηκωσες, αλλιως θα ειχες ακουσει live το παρακατω σκηνικο : 3p Mahjong με phm+Ilpalazzo, πεταει ο Ilpalazzo το 9-pin, κανει ο Phm ron απο riichi. Βλεπουμε οτι ειχε μονο pin και αρκετα dora οποτε τον Iplalazzo τον λουζει κρυος ιδρωτας... και τοτε βλεπω οτι με αυτο το πλακιδιο ο Phm συμπληρωσε τη δυαδα 7-8-pin που ειχε στο χερι του. Ολα ωραια ολα καλα, αλλα ο Phm ειχε στα πεταμενα του πλακιδια το 6-pin και αρα ηταν σε furiten!! Και το αποκορυφωμα ειναι πως το ειχε πεταξει ΑΦΟΤΟΥ ειχε δηλωσει το riichi!!! Και αφου μετρησαμε τα han του, διαπιστωσαμε πως οταν ο Phm σηκωσε το 6-pin ειχε menzen tsumo, riichi, κλειστο chinitsu, κλειστο itsuu και 4 dora, συνολικα 14 han, κοινως πεταξε kazoe yakuman!!!!! Σε αφηνω να πας να τον βρισεις τωρα, εστω και καθυστερημενα :P Αυτος παντως ανηγαγε το κλασικο μας τραγουδι σε "Ημουν σε furiten τη μερα που σε γνωρισα, πως θες εσυ, πως θες εσυ για kazoe yakuman να μιλααας!".
Aug 13 2011 00:59
Adventurer → didimakia
Οκ, ανεμενε πμ σε λιγο (δεν ειναι για ολωνων τα αυτια αυτα XD ).
Aug 12 2011 18:06
didimakia → Adventurer
Oh shit XD
Ευχαριστω για την ενημερωση παντως.
Δεν εχω ρωτησει ακομα αλλα θα γινει η δουλεια. Αν δεν βαριεσαι πες μου κι εσυ ^^
By the way το στρατοπεδο ειναι σε καλη κατασταση?
Aug 12 2011 16:01
Adventurer → didimakia
Μολις ειδα στο ποστ σου στη Μαυρη Τρυπα οτι θα καταταγεις στο 585 ΤΠ. Εκει ειχα παει για εκπαιδευση στα βαρεα οπλα τον περασμενο Δεκεμβριο οποτε το εχω φρεσκο. Σου ευχομαι να πας στο κατω απο τα δυο στρατοπεδα (ναι, το 585 χωριζεται σε δυο στρατοπεδα, ουτε 50 μετρα αποσταση το ενα απ'το αλλο) γιατι οσοι καταληξουν στο πανω θα δεινοπαθησουν με το λοχαγο εκεινο...
Εχεις ρωτησει κοσμο που εχει παει στρατο για το τι να περιμενεις, τι πραγματα να παρεις κτλ;
Aug 12 2011 14:26
Adventurer → Kenny
Χαχα, απιστευτο! Τελικα υπαρχουν manga για τα παντα! Βαζω να κατεβουν ηδη :)
Με την ευκαιρια ηθελα να σε ρωτησω, μιας και σε μια βδομαδα απολυομαι, εσυ απο ποτε θα εισαι ευκαιρος για... τα γνωστα μας ξενυχτια;
Aug 09 2011 11:41
Kenny → Adventurer
[url]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=20017[/url]
You can thank me later. (:
Aug 09 2011 10:39
Adventurer → matassos
Παει, γερασες κι εσυ... χρονια πολλα λοιπον :) Σου ευχομαι να αποκτησεις δικο σου φωτογραφικο στουντιο :P
Jul 18 2011 17:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed