Community Status Updates
jimmare → RiDeLub
Θα το πιστεψεις αν σου πω οτι δεν καταλαβα?
ΔΛδ εννοεις οτι αμα γινει καλη δουλεια επανω του,να μεταφραστει?
Εγω ειμαι υπερ,επειδη πιστευω πως δεν ειναι ενα δυο ατομα που εχουν προβλημα...
Ξερω τουλαχιστον 10-20 παιδια που δεν καταλαβαινουν τα παντα και μερικα που δεν καταλαβαινουν και τιποτα...
Ηδη το αρχισα μονος μου αλλα περιμενω να δω τι θα πουν και οι υπολοιποι για να δω αν θελουν.Αλλιως το κραταω για εμενα ή το δινω σε οσους το θελουν.
Nov 30 2008 23:29
Serestrum → RiDeLub
ομιτζι.... οντως εκατσες και το εψαξες... ναις.... χαρα στο κουραγιο σου...
οσο για το φερυ τειλ δοκιμασε το ... πολυ καλη δουλεια και κανω και γω type σε μερικα κεφαλαια... γι'αυτο ειναι καλη δουλεια... χοχοχο...
Nov 29 2008 15:58
RiDeLub → Serestrum
Ναι δεν με γελούν τα μάτια μου το Fairy Tail στα ελληνικά....:bleh:
Με γεια to project
Τέσπα on-my topic
Έλεγξα το group που μου έστειλες εχθές (ή τουλάχιστον προσπάθησα) και αναφέρω απόψεις κυρίως πληροφοριακά.
Καταρχήν το group κάνει R1 DVD Rip. This means ότι δεν έχει την Ιαπωνική εικόνα πάντως αλλά τουλάχιστον κάνει rip από τα νέα dvd της Funimation.
Κατέβασα το ep 1 και μου φάνηκε καλή η εικόνα αν και είχε κάποια video glitches. Δεν ξέρω αν είναι σφάλμα αρχείου, αλλά ο tracker του είναι down και το irc πολύ αργό για να ξανακατεβάσω.
Έχει dual audio και btw βρίσκω το νέο english voice acting συμπαθητικό.
Πάντως κάνει καλή δουλειά εξίσου καλή με αυτή των Anime-supreme (βέβαια οι δεύτεροι είναι εγγυημένοι).
Αυτά...δεν τους προτείνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα dvd της Funi. Αν ξεθάψω το ep 1 από Α-Supreme που έχω και δω ότι είναι καλύτεροι, μπορεί να βάλω στο post με τα group και αυτούς που κάνουν το ripping για τους λίγους (τρελούς; ) fan που γουστάρουν english audio.
Thanks again για την ανακάλυψη του group και sorry για το μέγεθος
Nov 29 2008 15:43
RiDeLub → Serestrum
OMG πότε έγινα προφήτης....
Τέσπα, thanks για το link θα το κοιτάξω και θα το διαδώσω αν είναι
Nov 28 2008 20:53
Serestrum → RiDeLub
[url=http://www.anime-ancestors.net/index.php]Anime-Ancestors - More than just anime[/url]
απο οτι καταλαβα subbαρουν το ΟΡ απο την αρχη...
δεν εχω τσεκαρει... απλα εισαι ο προφητης του ΟΡ και ειπα να στ δωσω το λινκ...
Nov 28 2008 16:31
iristella → RiDeLub
Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.... Ελπίζω τώρα που βγήκαν τα OVAS να δούμε και άλλα κεφάλαια.
Nov 23 2008 17:22
RiDeLub → iristella
Hello. Καμία ενόχληση.
Ένας από τους λόγους που δεν άρχισα τελικά το manga είναι επειδή το μοναδικό group που το έκανε, το παράτησε (βασικά διαλύθηκε το group). Έχουν κάνει μέχρι το 14 (όσα έχεις δηλαδή).
Αν και δεν ξέρω με ακρίβεια, μπορώ να σου πω ότι το manga έχει περίπου 100 ch (13-14 vols) ενώ όπως ξαναείπα τελείωσε στο αυτό το μήνα.
Από εκεί και πέρα η Viz ξεκίνησε φέτος να το εκδίδει.
Nov 23 2008 12:52
iristella → RiDeLub
Hello!!! Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά είδα το ποστ σου στο Switch thread και αναρωτιόμουν εαν μπορείς να μου πεις σε ποιο Chapter έχει τελειώσει το manga (εχω κατεβάσει μέχρι το 14) και αν εχει προχωρήσει πιο μετά θα μπορουσες να μου δώσεις link?
Nov 22 2008 18:55
Serestrum → RiDeLub
καλα το 20thCB το περιμενω και γω αλλα αντε να δουμε καθε ποτε θα εχουμε τομο...
ακομα δεν εχουν βγαλει το monster καν...αστα βραστα...
Nov 14 2008 15:06
RiDeLub → Serestrum
Γενικά εγώ δεν αγοράζω (εκτός OP) αλλά κάποιες σειρές τις έχω δει από φίλους. Γενικά στο manga είμαι σε νηπιακό στάδιο
Από Tokyopop έχω διαβάσει το Battle Royale (όχι αγοράσει) και βλέποντας τα λάθη που σχολίαζε ο scanlator γέλαγα.
Την Del Ray την ξέρω και εγώ από to FT και έχω σκοπό να αγοράσω όταν αρχίσω και δω ότι μου αρέσει.
Η Viz είναι γενικά αναγκαίο κακό. Έχει πολλές από τις σειρές που θα ήθελα να αγοράσω. ΠΧ τώρα περιμένω από Φλεβάρη το 20th CB. Δυστυχώς όπως λες παραγκωνίζει παλαιότερες.
Nov 13 2008 23:12
Serestrum → RiDeLub
παρακαλαω να γινει μια εκρηξη και μετα ετσι χωρις λογο το ΟΡ να το κανει η Del Rey που κανει το Fairy Tail Και αλλα και ειναι ισως η καλυτερη εταιρια στο χωρο μαζι με την dark horse...
tokyopop & Viz και γω για καποιο λογο της βλεπω με μισο ματι αλλα τις χρεαζομαι οσο ναναι...απο τους 85 τομους της συλλογης μου οι 70 ειναι viz...οι αλλοι dark horse και 2 tokyopop...και φυσικα τα αψογα Blade της Anubis...
ειναι γεγονος ομως πως ολο νεες σειρες πιανει η Viz και κανει τις παλιες να αργουν...ή ακομα χειροτερα για τις νεες βγαζει τομο καθε 6 μηνες...
Nov 13 2008 21:42
RiDeLub → Serestrum
Δεν έχω εντρυφήσει πάνω στην δουλειά της Viz και συνήθως δεν τα προσέχω αυτά, πάντως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συμπαθήσω αυτή την εταιρία.
Βασικά εγώ το σκέφτομαι για το Ελληνικό, γιατί έχω ένα γενικότερο πρόβλημα με τον χώρο και τα περιοδικά, πάντως και μόνο αν διόρθωναν το κακόγουστο Zolo θα ήταν αρκετό για να αγαπήσω το Ελληνικό.
Ας το φέρουν με το καλό και βλέπουμε.
Πάντως σε σχέση με το "ξεκαθάρισμα" του Naruto, πολλοί θεωρούν ότι αν "τελειώσει" με αυτό η Viz θα επισπεύσει με τα υπόλοιπα. Για κάποιο λόγο αμφιβάλλω για το αν θα επισπεύσει το OP.
Nov 13 2008 21:34
Serestrum → RiDeLub
νταξει το πραμα εγινε γελοιο...
επειδη η %^@$% 4Kids το κατεστρεψε δεν ειναι τοσο ''καλοδεχουμενο''...
αμα δεν σε θελει...
βεβαια δεν μαρεσει η δουλεια της Viz....καθε καρε ειναι καλυμενο απο εφε...δεν κανουν κοπο για μεγαλα redraw και καταστρεφουν την εικονα...
αν το φερει η anubis και κανει καλη δουλεια αλλα τα βγαζει και γρηγορα θα το αφησω απο τη viz και θα το παρω στα ελληνικα...
Nov 13 2008 21:05
RiDeLub → Serestrum
Τι 30τοσο...
Δεν ξέρω αν το διάβασες [URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-11-06/viz-reportedly-plans-11-more-naruto-books-in-3-months"]αυτό[/URL] αλλά όπως το πάνε στο Naruto θα φτάσουν ongoing με τα volumes της Ιαπωνίας....
Και το OP ακόμα δεν θα έχει τελειώσει Arabasta... (και είναι και 2 χρόνια παλιότερο).
Καλύτερα να μην ξύνουμε πληγές :zetsubou:
Nov 13 2008 20:45
Serestrum → RiDeLub
kukukuku...:kakaka:
:hehehe:ισως ειναι φημη αλλα δεν μοιαζει τοσο παραλογη...:hehehe:
Nov 02 2008 17:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed