Community Status Updates
RiDeLub → Serestrum
{From OP Episode Thread:
δεν εχω ιδεα αν ισχυει...
νομιζω πως το ΟΡ θα το κοψουν με το τελος του ΤΒ και θα το ξεκινησουν απο την μεθεπομενη σεζον ξανα με κανενα νεο τιτλο του στυλ ΟΡ the new world...(π.χ. ναρουτο σιπουντεν,ή το κοψιμο του d.gray-man...)...
καπου το διαβασα οποτε ισως λεω μπουρδες...
αν ισχυει ομως...:kakaka:}
Eat your tongue you mean manga fan :P
Nov 02 2008 16:55
RiDeLub → Kurosaki_Angellust
Φίλε δεν έχει αναφερθεί ούτε το όνομα του Pein ούτε κάποιος άλλος που να κινεί τα νήματα στο Naruto anime.
Διόρθωσετο post πριν σου την πέσουν για spoiler
Oct 30 2008 00:23
RiDeLub
→
Kyuubi
Ηι
Just to inform.
To manga ως Weekly Shounen Jump περιοδικό βγαίνει στην Ιαπωνία κάθε Δευτέρα.
Το θέμα είναι ότι κανονικά αυτό που διαβάζουμε εμείς την Παρασκευή (ως έτοιμο chapter) βγαίνει στην Ιαπωνία την ερχόμενη Δευτέρα (δλδ το 423 που θα διαβάσουμε στις 31/10, βγαίνει στην Ιαπωνία στις 3/11).
Τα spoiler και τα LQ/MQ raw (που βγαίνουν την Πέμπτη) εμφανίζονται νωρίτερα από άτομα που έχουν "μέσα" στα εκδοτήρια ή στα πωλητήρια των manga, όπου τα manga φτάνουν 3-5 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.
Θεωρητικά όλα τα spoiler είναι fishy μέχρι οι γνωστοί providers να βγάλουν τα επίσημά τους, επειδή απέχουν αρκετές μέρες από τα spoiler μέχρι το manga publication.
Ελπίζω να βοήθησα,μιας που ρώτησες.
Oct 28 2008 20:55
RiDeLub → Juda
Δεν είναι fake...
Είναι από το preview του 376. Θα το δεις στο τέλος του 375
Άσε που την συγκεκριμένη μύτη κάπου την έχω ξαναδεί
Oct 19 2008 12:51
RiDeLub → pershs
Sorry φίλε για τα spoiler.
Απλά ξεχάστηκα τελείως χθες το βράδυ...
Δεν είμαι spoileras και ελέγχω και τα post μου πολλές φορές, απλά έκατσε....
Ελπίζω να το πρόλαβες εσύ μόνο και να μην κατέστρεψα κάποιον άλλο
Oct 18 2008 12:56
Casshern → RiDeLub
thanks for the tip,αλλα δν φωναζα απλως εκεινην την στιγμη ειχα τα κεφαλαια οn xd
Oct 17 2008 18:52
Zoro → RiDeLub
Έγινε ρε δεν πειράζει,ούτος ή άλλος ένα απλό copy/paste το vm που σου άφησα πρέπει να κάνω,no big deal:)
Thanx όπως και να χει^^
Oct 12 2008 19:56
RiDeLub → Zoro
Κοίτα, έχω προσπαθήσει να κάνω edit poll και στο παρελθόν αλλά δεν μπορώ (παρά μόνο να επέμβω στις ψήφους και να διορθώσω ονόματα).
Είχα σκοπό να ρωτήσω τον κάποιον admin για αυτό, αλλά τώρα δεν είναι κανείς online τώρα.
Αν είναι καλύτερα στείλε σε Kenny ή Odin για σιγουριά. Μπορεί να μην έχω permissions για ολοκληρομένο editing (ή να μην ξέρω πως να το κάνω :P).
Sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτή την στιγμή.
Oct 12 2008 19:53
Zoro → RiDeLub
Γειά σου Rid,ήθελα να σε ρωτήσω(μιας και τώρα πια ανέλαβες καθήκοντα mod:P) αν μπορείς να κάνεις 2 αλλαγές σε [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/5826-one-piece-openings-choose-your-favorite.html#post245282"]αυτό[/URL] το poll που άνοιξα πρόσφατα,που αναφέρω σε [URL="http://www.anime.gr/forums/244628-post10.html"]αυτό[/URL] το post.
Ουσιαστικά σε ρωτάω αν γίνετε να κάνεις το poll να παίρνει multiple votes,γιατί μία ψήφος παραείναι λίγη για τις τόσες επιλογές που έχουμε και επίσης να βγάλεις το rap της 4kids,δλδ την επιλογή "4Kids first aired opening" και να βάλεις το We Are-Straw Hats Version,δλδ [URL="http://www.youtube.com/watch?v=KNHdhLbX-I8"]αυτό[/URL].
Επειδή φαντάζομαι θα χαθούν οι ψήφοι όσων ψήφισαν ήδη,τέλος,αν μπορούσες να βάλεις ένα post που παρακαλεί όλους να ψηφίσουν ξανά(ενώ παραμένει πάντα public το poll),θα σου ήμουν υπόχρεος^^
Αυτά βασικά,ενημερωσέ με για το τι θα γίνει όποτε μπορείς:)
Oct 12 2008 19:23
RiDeLub → Juda
Τα αστειάκια τα κατάλαβα. Και όπως σου είπα οι απόψεις δεκτές.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που αράδιασες τον 7λογο. Μπορούσες απλά να τελειώσεις στην πατάτα :D
Το τι θέλεις να πεις γίνεται αντιληπτό και χωρίς τον 7λογο.
Sep 23 2008 20:41
RiDeLub → Zoro
Ουστ second mate.
Your captain is imba.
Respect στον Mugiwara ρεεεεεεε :bleh:
Sep 22 2008 14:31
Zoro → RiDeLub
Μπα δεν εχω τι να απαντησω,τα παμε ολα:P
Μονο διορθωνω,ο Ζοro θα ρθει να τους πλακωσει ολους!!:hahaha:
Sep 22 2008 14:28
RiDeLub → Kenny
Whatever you want.
Έσβησα κάποια post αλλά κράτησα του Namida ως δεύτερο reference.
Sep 22 2008 14:28
Kenny → RiDeLub
Θα σουλουπώσω λίγο το One Piece FAQ, hope you don't mind. Also, thnx for helping out. :)
Sep 22 2008 14:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed