Community Status Updates
Zoro → RiDeLub
Ρε συ Rid σημερά το πρωί έπεσε στα μάτια μου [URL="http://www.anime.gr/forums/members/ridelia.html"]αυτό[/URL].:hahaha:
Παραβρήκα πολλές ομοιότητες στο όνομα και στην εναλλαγή κεφαλαίων-μικρών...είναι κάποιο άτομο που γνωρίζεις,πρόκειται για φάρσα ή σύμπτωση?:P
Dec 11 2008 00:20
RiDeLub → ichigo13
Έχω να δω επεισόδιο live από το την μάχη Luffy-Moria.
Το πρόβλημα με τα Horrible-raws είναι "γνωστό". Το TVU δεν το έχω ψάξει αλλά θυμάμαι ότι και από τότε που έβλεπα ακόμα, το TVU την μια είχε Fuji και την άλλη όχι.
Τώρα για το Keyhole δεν ξέρω... αν το ψάξω και βρω κάτι θα στο πω. Πάντως υπάρχουν φορές που δεν καταφέρνει σχεδόν κανείς να δει.
Dec 07 2008 15:42
ichigo13 → RiDeLub
Ρε Rid να σου πω τις τελευταίες βδομάδες δεν μπορώ να δω το one piece live γιατί είναι briken τα links των horrible raws και το TVU player δεν πιάνει πια Fuji tv!
Ο μόνος τρόπος είναι το keyhole αλλά δεν μου δουλεύει!
Εσύ συνεχίζεις και βλέπεις live τα επεισόδια κι αν ναι πως το κάνεις :(
Dec 07 2008 15:26
RiDeLub → Hellraider
Hi!!!
Sorry για την επέμβαση αλλά αλλά έβλεπα την συζήτηση για τα bleach/naruto στο "από που να κατεβάσω" thread.
Βασικά επειδή ρώτησες, ναι γίνεται να βάλεις h.264 σε avi αλλά είναι κάτι που πολύ λίγοι κάνουν (db), αλλά και οι subbers δεν το επικροτούν (ψάξε βρες υπογραφή του Raziel666 που έχει quote από encoder επί του θέματος).
Btw το παλικάρι λέγοντας izak μάλλον έννοει τον hardware media player (που συνδέεται με την tv)
Dec 07 2008 14:22
RiDeLub → Matu-san
Hi!
About the teaser. Δεν λέει και τίποτα αλλά αν θες να το δεις άστο να παίζει έτσι κοφτά και όταν φορτώσει όλο, πατάς replay και στο ξαναδείχνει κανονικά.
Είναι λίγο σπαστικό μέχρι να φορτώσει (εγώ έκλεισα τα ηχεία), αλλά όλα ok μετά
Dec 07 2008 14:05
odin → RiDeLub
Μέχρι να γνωρίσεις ταξιτζή που θα σου μιλάει για την επικείμενη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας (2011),το σχέδιο του ουτσεκά να προωθήσει τις δράσεις του στην ελλάδα μέσα από το αρχηγείο του στην κηφισία (!!) και τον τρόπο δράσης του κεμαλικού στρατού δεν έχεις πέσει σε περίεργο ταξιτζή:tensai:
Dec 04 2008 03:42
RiDeLub → odin
Είσαι τρομερά κωλόφαρδος
Μπήκα στον πιο περίεργο ταξιτζή που έχω γνωρίσει.
Πολυλογάς όσο δεν πάει, μιλάμε με ξεκίνησε από το πόσο μ@λ@κες είναι οι Έλληνες (με αφορμή ένα κόκκινο φανάρι που πέρασε ένας άλλος ταξιτζής) και κατέληξε στο ότι έχει λεφτά να αγοράσει mercentes αλλά δεν θέλει γιατί δεν έχει δικό του σπίτι και περιμένει η εταιρία να βγάλει υβριδικά.....
Μιλάμε δεν σε αφήνω να μου παραχωρήσεις ταξί ξανά....
Dec 04 2008 03:36
RiDeLub → jimmare
Εγώ προσωπικά δεν θα δω κάτι δεύτερη φορά μόνο και μόνο επειδή μεταφράστηκε στα Ελληνικά.
Ανάλογα με την σειρά/ταινία/anime μπορεί να το κατεβάσω (για συλλογή), αλλά δεν θα το δω κιόλας (ανάλογα ξαναλέω).
Dec 01 2008 22:01
jimmare → RiDeLub
Ενταξει...Ειναι σαν να λες οτι εχεις δει ενα anime με αγγλικους υποτιτλους και μετα να το βγαλει καποιο group στα ελληνικα.Το οτι δεν το χρειαζεσαι δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα το δεις...Μπορεις να το δεις αν ας πουμε θες να δεις κατι.π.χ.Ειδα το gungrave με αγγλικους(πρωτο επεισοδιο) και δεν ειχαν μεταφρασει μια φραση.Το κατεβασα απο animeclipse και την ειχε τη φραση αλλα δεν με ενδιεφερε.
Dec 01 2008 19:36
RiDeLub → kelborn3
To signature του RiDeLub έχει επεισόδια One Piece και όχι Naruto :bleh:
Κάνε edit το post μην ψάχνει άδικα ο κόσμος.....
Dec 01 2008 01:29
RiDeLub → jimmare
Κοίτα γενικά δεν είμαι κατά. Απλά δεν μου χρειάζεται , οπότε δεν είμαι και υπερ.
Μπορείς να δοκιμάσεις και αν είναι βλέπουμε...
Dec 01 2008 00:05
RiDeLub → jimmare
Εννοώ ότι η σειρά αυτή είναι δύσκολη να μεταφραστεί επειδή η πλάκα βρίσκεται σε πράγματα που δεν φαίνονται στην μετάφραση
Nov 30 2008 23:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed