Community Status Updates
RiDeLub → jimmare
Βασικά είναι κάπως δύσκολο.
Την ώρα που το έγραψες έκανα edit και εγώ για να βάλω τα l33t-raws
Dec 22 2008 23:46
jimmare → RiDeLub
Ρε εκανα λαθος...Θα το κανω edit.Εννουσα kekaishi.Μπορεις να κανεις και εσυ το δικο σου μηνυμα edit?
Dec 22 2008 23:32
Serestrum → RiDeLub
καθομαι και τα κανω εγω στο φοτοσοπ παιρνοντας εικονες απο διαφορα manga...
το προηγουμενο ηταν D.Gray-man (χαρακτηρας Arystar Krory) ....και μαλιστα απο δικα μου scans....
Dec 21 2008 14:39
RiDeLub → Serestrum
Έχω σκοπό να το κάνω.
Btw έχεις ωραία set
Το προηγούμενο από πού ήταν;
Dec 21 2008 14:36
Serestrum → RiDeLub
βαριεμαι τα πμ....
διαβασε το... ειναι τελειως σαπιο...
σαπιοι χαρακτηρες...
σαπιες καταστασεις...
πολλη βια...
απλα αψογο για μενα...
και με παρα πολυ πολυ πολυ καλο σχεδιο...
απο εκει ειναι η νεα μου υπογραφη και αβα...
αν και δεν ειναι τελειοποιημενα...κυριως το αβα...
Dec 21 2008 14:21
RiDeLub → zade
Ναι ρε 'σύ σας ξέρω. Αν δεις στο post με τις ερωτήσεις για το OP σας είχα προσθέσει από τα πρώτα eps που είχατε βγάλει και ανανεώνω όταν ο jimi με ενημερώνει για αλλαγές.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τα τελευταία eps σας αλλά τώρα μέσα στα Χριστούγεννα (που έχω χρόνο για rewatch) θα σας τιμήσω (it's a promise).
Πάντως ο λόγος που δεν έχω γραφτεί είναι επειδή δεν συμμετέχω ενεργά σε πολλά forum.
Αν νοιώσω την ανάγκη να σχολιάσω κάτι για τα eps σας σίγουρα θα με βρείς στο forum σας.
Dec 20 2008 23:30
zade → RiDeLub
Δε μου λες εσύ που σου αρέσει το ουάν πις , εμάς τους tzatziki-fnasubs μας ξέρεις ; Δεν ξέρω άμα μας έχεις προσέξει , αλλά εγώ σου κάνω διαφήμιση εις στην περίπτωση που δεν μας έχεις πάρει χαμπάρι . [URL="http://www.tzatziki-fansubs.com/"]http://www.tzatziki-fansubs.com[/URL]
Σε αυτήν την διέθυνση μπορείς να μας βρεις και να μας πεις άμα σ αρέσουν τα releases μας ή όχι .
(ξέρω άθλιο να κάνεις διαφήμιση στον εαυτό σου , αλλά μου έκανε εντύπωση πως δεν έχεις γραφτεί ακόμα στο φόρουμ μας μιας και λες ότι δεν σου αρέσει το ουάν πις )
[URL="http://www.tzatziki-fansubs.com/"] [/URL]
Dec 20 2008 20:10
Phantom Duck → RiDeLub
Οι Haro Tori δεν είναι παρά οι Aone-Anime Kingdom με άλλο όνομα που συνέχισαν τη σειρά. Καλοί ήταν αλλά η έκδοση των AHQ είναι μακράν καλύτερη. Μόνο και μόνο για τη διαφορά ποιότητας στην εικόνα, αξίζει να το δεις από αυτούς. Πραγματικά είναι πολύ καλύτερη από τα TV-raws, και τέτοιες σειρές προτείνονται για όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα μπορεί να βρεθεί.
Επίσης οι υπότιτλοι των DVDs ήταν πολύ προσεγμένοι, και οι AHQ έχουν διορθώσει τυχόν ψιλολαθάκια από 'δω και από 'κει. Τράβα κατέβασέ το από αυτούς εννοείται χωρίς αμφιβολία.
Dec 19 2008 19:18
RiDeLub → Phantom Duck
Hello PK.
Έχω μια ερώτηση για τo Gundam Seed Destiny.
Διαβάζοντας το universe thread που έχεις δημιουργήσει, είδα ότι προτείνεις τους AHQ σαν group. Κοιτώντας όμως την αλυσίδα και το anidb είδα τους Α-Κ&AonE καθώς και ένα άγνωστο σε μένα group που τους συνέχισε.
Βασικά εσύ από που έχεις δει; Δεν ενδιαφέρομαι για το dub οπότε σκέφτομαι τα άλλα 2 group αλλά θέλω και μια πιο προσωπική άποψη καθώς στο anidb δεν βγάζεις άκρη. Τους προτείνεις;
Επίσης επειδή έχω διαβάσει σχόλια για το ότι όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που συνέχισαν τους AonE (Haroharo& ToriTori), μήπως ξέρεις να μου πεις τι παίζει (για να μάθω αυτό που ξέρουν όλοι:P).
Τώρα που το boxtorrents έχει freeleech σκέφτομαι να το ξεσκίσω λίγο :hahaha:
Dec 19 2008 19:04
RiDeLub → giorgosbe
Hello.
Μεταφέρω μια απάντηση μου σε ερώτησή σου εδώ γιατί το post σβήστηκε
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Για το OP συγκεκριμένα που ρωτάς και στα 3 post
Δεν υπάρχουν στο net τα μεταγλωττισμένα του Alter. Αν καταφέρει να γίνει δουλειά πάνω σε αυτό κάποια στιγμή να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθουν και όλοι οι ενδιαφερόμενοι του forum.
Αν θες να κατεβάσεις άλλα (είτε με ελληνικούς υπότιτλους είτε με αγγλικούς) μπες [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4879-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-one-piece-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html#post197460"]εδώ[/URL] και κοίτα το κομμάτι με τα Ελληνικά Subs ή όλο το post γενικά."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dec 18 2008 12:55
RiDeLub → Serestrum
Έλα ρε 'συ έβαλα link.
Η εικόνα είναι μεγάλη οπότε αργεί αρκετά να φορτώσει...
Dec 17 2008 23:19
RiDeLub → Zoro
Ναι το είχα δει και εγώ και μου έκανε εντύπωση.
Δεν έχω ιδέα ποιός/ποιά είναι αλλά όταν το πρωτοείδα νόμιζα ότι είχα απαντήσει σε λάθος (ολόιδιο όνομα ως ένα σημείο).
Πάντως μετά την έγγραφή και τα πρώτα 3-4 post δεν ξαναπόσταρε
Dec 11 2008 00:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed