Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → Zoro

Μπορείς να το πεις και έτσι :P. Θα κάνω οτιδήποτε καλό για το OP....
Sep 22 2008 14:04
Photo

Zoro → RiDeLub

Ναι οντως,κι εγω το παρατηρησα,εισαι op mod τωρα δλδ??:'D
Sep 22 2008 13:33
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ρε Rid τώρα το είδα τι έγινε είσαι mod στο σθβ-φορθμ του one piece? Δλδ τι moderating ικανότητες έχεις?
Sep 22 2008 02:09
Photo

RiDeLub → Adventurer

Γεια. Απαντάω εδώ σε αυτό που προτείνεις για τις ταινίες του OP εδώ για να μην αρχίσουν να απαντάνε πολλοί εκεί. Βασικά το AP έχει βάλει τις ταινίες με βάση την περίοδο που βγήκαν στην Ιαπωνία. Η σχέση τους με την βασική ιστορία είναι λιγοστή αλλά μπορεί να μπει ένα γενικό πλάνο ώστε να ξέρουν πχ οι νεότεροι ότι μπορούν να δουν την 3η ταινία μετά την ιστορία του Chopper (αφού αυτός εμφανίζεται εκεί). Αυτό θα το κάνω αν είναι με βάση ότι θυμάμαι από τις ταινίες. Το θέμα είναι ότι σε μερικές ταινίες υπάρχουν αυθαιρεσίες όπως πάλι στην 3η που ενώ θεωρητικά η ιστορία είναι μετά την Arabasta δεν υπάρχει Robin στο πλήρωμα, αλλά ούτε και Vivi (που έπρεπε να υπάρχει σύμφωνα με την θέση της ταινίας λόγω ημερομηνίας κυκλοφορίας). Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι αν κάποιος ακολουθήσει το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ημ/νιες (όπως το δίνει το AP) του φτάνει. Άλλωστε δεν πρόκειται κανείς να σταματήσει ένα cliffhanger επεισόδιο για να δει μια αμφίβολη ταινία...
Sep 19 2008 14:07
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Εγώ έγραψα Διακριτά την Παρασκευή και τα πήγα καλά!Ελπίζω να μην κοπώ πάλι στο όριο!
Sep 14 2008 00:47
Photo

RiDeLub → ichigo13

Ναι το είδα που το έγραψες στο DBZ thread. Πρέπει να είναι λίγο κάψιμο να βλέπει κάποιος DB 24/24. Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες... Εγώ διαβάζω Λειτουργικά Συστήματα για την Δευτέρα και έχω λιώσει.... Τώρα που σηκώθηκα για νερό είπα να κοιτάξω λίγο κάνα νέο στο forum. Λογικά θα κάτσω αργότερα να δω το OP και θα πέσω για ύπνο (καταραμένα ΛΣ...)
Sep 14 2008 00:43
Photo

ichigo13 → RiDeLub

A...ok ναι το έβαλα κι εγώ τώρα και μου παίζει μια χαρά!Καλά εγώ τώρα βλέπω στο TVU επισόδεια Dragonball από από το Dragonball tv όπου τα προβάλλει 24/24ωρο χωρίς διακοπές και με αρκετά καλή ποιότητα σεσχέση με άλλα κανάλια!:)
Sep 14 2008 00:29
Photo

RiDeLub → ichigo13

Τώρα που το κοίταξα το stream των HorribleRaws είναι ΟΚ Στo TVU από την άλλη δεν δουλεύουν τα Ιαπωνικά οπότε είναι μονόδρομος οι HorribleRaws. Αν πέσει και αυτό απλά δεν βλέπουμε OP απόψε :'D
Sep 14 2008 00:22
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Ridelub help τα κανάλια στο Tvuplayer είναι off και στο link που μου έχεις δώσει δεν ανοίγει το player!Moυ γράφει "< script".Καμία βοήθεια?
Sep 13 2008 23:25
Photo

RiDeLub → ichigo13

Δεν μου έβγαλε notification για το μνμ και το είδα τώρα. Ναι είναι και αυτό. Ο Brook τα σπάει γενικά οπότε πρέπει και το theme του να τα σπάει. Πάντως θα αργήσει να βγει το eyecatch. Του Franky το έβγαλαν μέσα στο Ice Hunter Arc αρκετά επς αφού μπήκε στο πλήρωμα.
Sep 10 2008 18:13
Photo

ichigo13 → RiDeLub

[I][B]"Ανυπομονώ και για τα 3 shounen openings (ιδιαίτερα του OP που το έχει από πέρυσι τον Οκτώβρη). Τα τωρινά opening του Naruto και Bleach είναι πολύ ωραία, αλλά θέλω καινούργια." [/B][/I]Μην ξεχνάς και το theme του Brook!Aναρωτιέμαι πως θα είναι[I][B]:thatsit:[/B][/I]
Sep 08 2008 23:32
Photo

RiDeLub → jimilegolas

Congrats για την καλή δουλειά και για τον κόπο γενικότερα. Έχω κατεβάσει μόνο δυο eps αλλά ο λόγος που δεν σας προτιμώ είναι γιατί έχω συνηθίσει αφάνταστα τα Αγγλικά και τα Ελληνικά με ξενίζουν. Θα τα είχα κατεβάσει όλα βεβαια αν δεν ήταν rapidshare (γιατί το RS μου την σπάει). Keep it up πάντως. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω (και γράφω γι' αυτό) είναι για τα πολυκάναλα raw που ανέφερες κάποια στιγμή. Που τα βρίσκεις; Έχεις κανένα link; Έχω όλα τα καλά HD από το 356 και έπειτα και όλα είχαν 2 κανάλια στον ήχο.
Sep 07 2008 22:21
Photo

Anyparktos → RiDeLub

Χμμμμ...Naruto op δεν ξέρω καν,one piece δε βλεπω και για ενα σαφες ακόμα μέλλον δεν προβλέπεται να δω όσο για του bleach πολυ χλιαρό μου φαίνεται.Αντε να δούμε τι θα μας φέρει ο Οκτώβρης λοιπόν!
Sep 06 2008 21:55
Photo

RiDeLub → Anyparktos

Δεν είναι ανάγκη. Ούτως ή άλλως δεν μίλησα με τίποτα βάσιμες πληροφορίες. Έψαχνα τελευταίες μέρες να βρω κανα καλό Bleach forum με πληροφορίες από Ιαπωνικά forum, αλλά δεν βρήκα τίποτα καλό. Είμαι σχεδόν βέβαιος πάντως ότι σύντομα θα βγουν πληροφορίες για τα νέα opening κλπ. Ανυπομονώ και για τα 3 shounen openings (ιδιαίτερα του OP που το έχει από πέρυσι τον Οκτώβρη). Τα τωρινά opening του Naruto και Bleach είναι πολύ ωραία, αλλά θέλω καινούργια.
Sep 06 2008 16:35
Photo

Anyparktos → RiDeLub

Thanx for all the info man.Tried to rep post but it doesnt work...Θα ξαναπροσπαθησω...
Sep 06 2008 12:56