Community Status Updates
Seraphimon-T.K. → RiDeLub
Χοχοχο~! Ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει. Απλα εχουν διορθωσει καποια ασχημα σχεδια που υπαρχουν σε διαφορα επεισοδια... Τις περισσοτερες φορες διορθωνουν λαθος σκηνες και αφηνουν καποιες πιο τραγικες ετσι οπως ειναι...αλλα οκ ΧΡ
Επισης στα DVD ειχε αρχισει το Shippuu: Konoha Gakuen Den,που ειναι αυτο το μανγκα visual novel που υποτιθεται ο Ναρουτο και οι αλλοι ειναι σε σχολειο...Αυτα :Ρ
Jan 05 2009 21:38
RiDeLub → Seraphimon-T.K.
Yo my man.
Να σε ρωτήσω μιας που τα ανέφερες.
Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην dvd version (εκτός της καλύτερης εικόνας και ήχου). Υπάρχει δηλαδή διαφορετικό υλικό;
Δώσε τα φώτα σου master Sasuphimon.
Jan 05 2009 19:28
SirJim → RiDeLub
Ώπα νομίζω ότι εκανα *******. Έβγαλα το dl όταν τέλειωσε και τώρα δεν βρίσκω το αρχείο.... :S
Όχι γράψε λάθος. Πήγε στον κάδο αλλα το έβγαλα και τώρα το περνάω στον εξωτερικό σκληρο... Ευχαριστώ για τον κόπο σου!!
Jan 02 2009 18:28
RiDeLub → freak27
Μιας που ρώτησες για τα Remastered στο Otaku thread και για το αν έχουν βγει κάποια eps Remastered.
Η τελευταία season που έχει βγει Remastered είναι η 7 που περιέχει τα επεισόδια 195-219.
Η επόμενη βγαίνει στις 10/2 και θα έχει μέσα Babidi και Majin Buu, οπότε μπορείς να περιμένεις ακόμα.
Τώρα για το τι έχει το Otaku, θα πρέπει να ρωτήσεις τον Konata...
Ελπίζω να βοήθησα...
Dec 30 2008 16:55
RiDeLub → ichigo13
Βασικά δεν θυμάμαι αλλά όταν πατάς στο καθένα ξεχωριστά, σου λέει ποιο είναι στα Αγγλικά.
Κοίτα το Firewall (comodo) μου είναι ανοιχτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μου δεν μου έπαιζε και εμφάνιζε το πρόβλημα που είχες πει σε ένα thread. Τώρα δουλεύει κανονικά.
Dec 28 2008 03:25
ichigo13 → RiDeLub
Thanx Rid καλές γιορτές επίσης αλλά πιο κανάλι είναι το Fuji?
Εdit:Mataku πάλι με πέταξε!
Έσυ το firewall το έχεις κλειστό?
Dec 28 2008 02:26
RiDeLub → ichigo13
Γεια σου ichigo και Χρόνια Πολλά
Το Keyhole μου δουλεύει σήμερα. Στο δίνω πληροφοριακά γιατί τα άλλα μέσα δεν δείχνουν να μου δουλεύουν.
Dec 28 2008 02:21
jimmare → RiDeLub
Καλα χριστουγεννα!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/1985/acs17lg8.gif[/IMG][/URL]
Dec 25 2008 15:17
RiDeLub → jimmare
Κοίτα μην σου φαίνεται παράξενο.
Μερικά group έχουν distro που αν δουν ότι αυξάνεται η ζήτηση, seedαρουν μέχρι να τελειώσει η ζήτηση και εξαφανίζονται πάλι (από seeders)
Με γεια τα raw :riiight:
Dec 23 2008 13:02
jimmare → RiDeLub
Ελεος δλδ...Απο την ωρα που καναμε τα post,αφησα τα raws να κατεβαινουν.
Και σημερα το πρωι που ανοιξα το pc,ειχαν ηδη κατεβει!Ακομα και με τοσα λιγα seeders!
Dec 23 2008 07:45
jimmare → RiDeLub
Nαι...Και εγω το εκανα edit επειδη ειπα οτι ειχα βρει raws απο l33t-raws ενω εσυ το εγραψες λιγο πιο μετα απο πανω...
Dec 22 2008 23:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed