Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → RiDeLub

Χοχοχο~! Ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει. Απλα εχουν διορθωσει καποια ασχημα σχεδια που υπαρχουν σε διαφορα επεισοδια... Τις περισσοτερες φορες διορθωνουν λαθος σκηνες και αφηνουν καποιες πιο τραγικες ετσι οπως ειναι...αλλα οκ ΧΡ Επισης στα DVD ειχε αρχισει το Shippuu: Konoha Gakuen Den,που ειναι αυτο το μανγκα visual novel που υποτιθεται ο Ναρουτο και οι αλλοι ειναι σε σχολειο...Αυτα :Ρ
Jan 05 2009 21:38
Photo

RiDeLub → Seraphimon-T.K.

Yo my man. Να σε ρωτήσω μιας που τα ανέφερες. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην dvd version (εκτός της καλύτερης εικόνας και ήχου). Υπάρχει δηλαδή διαφορετικό υλικό; Δώσε τα φώτα σου master Sasuphimon.
Jan 05 2009 19:28
Photo

RiDeLub → SirJim

Nothing, αρκεί που το κατέβασες. Have a nice watch :)
Jan 03 2009 00:55
Photo

SirJim → RiDeLub

Ώπα νομίζω ότι εκανα *******. Έβγαλα το dl όταν τέλειωσε και τώρα δεν βρίσκω το αρχείο.... :S Όχι γράψε λάθος. Πήγε στον κάδο αλλα το έβγαλα και τώρα το περνάω στον εξωτερικό σκληρο... Ευχαριστώ για τον κόπο σου!!
Jan 02 2009 18:28
Photo

RiDeLub → freak27

Μιας που ρώτησες για τα Remastered στο Otaku thread και για το αν έχουν βγει κάποια eps Remastered. Η τελευταία season που έχει βγει Remastered είναι η 7 που περιέχει τα επεισόδια 195-219. Η επόμενη βγαίνει στις 10/2 και θα έχει μέσα Babidi και Majin Buu, οπότε μπορείς να περιμένεις ακόμα. Τώρα για το τι έχει το Otaku, θα πρέπει να ρωτήσεις τον Konata... Ελπίζω να βοήθησα...
Dec 30 2008 16:55
Photo

RiDeLub → ichigo13

Βασικά δεν θυμάμαι αλλά όταν πατάς στο καθένα ξεχωριστά, σου λέει ποιο είναι στα Αγγλικά. Κοίτα το Firewall (comodo) μου είναι ανοιχτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μου δεν μου έπαιζε και εμφάνιζε το πρόβλημα που είχες πει σε ένα thread. Τώρα δουλεύει κανονικά.
Dec 28 2008 03:25
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Thanx Rid καλές γιορτές επίσης αλλά πιο κανάλι είναι το Fuji? Εdit:Mataku πάλι με πέταξε! Έσυ το firewall το έχεις κλειστό?
Dec 28 2008 02:26
Photo

RiDeLub → ichigo13

Γεια σου ichigo και Χρόνια Πολλά Το Keyhole μου δουλεύει σήμερα. Στο δίνω πληροφοριακά γιατί τα άλλα μέσα δεν δείχνουν να μου δουλεύουν.
Dec 28 2008 02:21
Photo

jimmare → RiDeLub

Thx ρε RiDeLub
Dec 25 2008 22:09
Photo

RiDeLub → jimmare

Χρόνια Πολλά φίλε...
Dec 25 2008 20:26
Photo

jimmare → RiDeLub

Καλα χριστουγεννα! [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/1985/acs17lg8.gif[/IMG][/URL]
Dec 25 2008 15:17
Photo

jimmare → RiDeLub

Thx!Τωρα μου μενει να βρω encorder...
Dec 23 2008 17:07
Photo

RiDeLub → jimmare

Κοίτα μην σου φαίνεται παράξενο. Μερικά group έχουν distro που αν δουν ότι αυξάνεται η ζήτηση, seedαρουν μέχρι να τελειώσει η ζήτηση και εξαφανίζονται πάλι (από seeders) Με γεια τα raw :riiight:
Dec 23 2008 13:02
Photo

jimmare → RiDeLub

Ελεος δλδ...Απο την ωρα που καναμε τα post,αφησα τα raws να κατεβαινουν. Και σημερα το πρωι που ανοιξα το pc,ειχαν ηδη κατεβει!Ακομα και με τοσα λιγα seeders!
Dec 23 2008 07:45
Photo

jimmare → RiDeLub

Nαι...Και εγω το εκανα edit επειδη ειπα οτι ειχα βρει raws απο l33t-raws ενω εσυ το εγραψες λιγο πιο μετα απο πανω...
Dec 22 2008 23:52