Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serestrum → RiDeLub

βρες αβαταρ με καλυτερη αναλυση... με κουραζεις... :P
Φεβ 06 2009 17:18
Φωτογραφία

RiDeLub → ichigo13

Βασικά απαντάω στον Serestrum. Απλά αναφέρω ότι o Kinjishi που λεέι ο Sengoku στο τελευταίο chapter είναι ο ίδιος (τουλάχιστον ονομαστικά) που ο luffy αναφέρει στο trailer της ταινίας και απλά δίνω το trailer για να το ακούσουν και οι άλλοι
Ιαν 31 2009 00:44
Φωτογραφία

ichigo13 → RiDeLub

Rid δεν κατάλαβα!Στο τελευαίο post σου τι θες να πεις?Στο one piece thread για το manga
Ιαν 31 2009 00:34
Φωτογραφία

Mercyful → RiDeLub

ασέ ασέ .... έψαχνα για .....loop . Τέλος καλό όλα καλά .
Ιαν 24 2009 01:42
Φωτογραφία

RiDeLub → Mercyful

Ναι Θυμάσαι που σου είπα ότι θα σε κάνω add, αν το θυμηθώ (ε τελικά δεν το θυμήθηκα :P)
Ιαν 24 2009 01:38
Φωτογραφία

Mercyful → RiDeLub

ela eutixos se brika ..lol
Ιαν 24 2009 01:25
Φωτογραφία

RiDeLub → The Tragic Prince

To εικάζω το είπα γενικά προς όσους προσπαθούν να βρουν τι και πως. Το λογικό είναι να γίνει remake όλου του manga σε anime από την αρχή (τυπικά και αυτό βέβαια αποτελεί εικασία) Από εκεί και πέρα ότι έχει ειπωθεί στο thread είναι αχρείαστο...
Ιαν 18 2009 15:42
Φωτογραφία

Serestrum → RiDeLub

χεχ... δεν με ενδιαφερει και τοσο το θεμα... απλα σε εκανα μια πλακιτσα... δεν εχω κανενα προβλημα... ας γινεται bump και μετα ας γινει και merge... καμια αντιρριση...
Ιαν 16 2009 19:29
Φωτογραφία

RiDeLub → Serestrum

Βασικά δεν υπάρχει πρόβλημα με την μια ημέρα θεωρητικά αλλά χτυπάει στο μάτι...:bleh: O λόγος που δεν σου είπα να μην το κάνεις είναι επειδή κάνεις bump το forum και έτσι μπορεί καταλαβαίνει ότι έχει γίνει ανανέωση (σε περίπτωση που θέλει να πει κάτι)... Δεν το έχω ξεδιαλύνει το θέμα ως προς τα double/triple posts. Εγώ προσωπικά τα θεωρώ μη επιτρεπτά εκτός αν είναι σε thread που το bump είναι αναγκαίο (πχ στα trivia ή στο adn).
Ιαν 16 2009 19:23
Φωτογραφία

RiDeLub → Johnyman

Hello. Welcome to the forum και από 'μένα. Σου γράφω έχοντας δει ένα post σου στο One Piece (είμαι μεγάλος fan και εγώ), απλά για να σε προειδοποιήσω για την υπογραφή σου. Η εικόνα είναι πολύ μεγάλη και δεν επιτρέπεται. Διάβασε [URL="http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/3525-%D5%F0%EF%E3%F1%E1%F6%DD%F2-%EC%E5%EB%FE%ED.html"]εδώ τους κανόνες[/URL] για τις υπογραφές. Καλά να περάσεις στο forum και καλό One Piece :)
Ιαν 11 2009 15:32
Φωτογραφία

RiDeLub → OnePiece4Ever

Λοιπόν δεν είμαι Θεσσαλονικιός αλλά ρώτησα 2-3 Θεσσαλονικιούς από το forum και δεν ήξεραν. Άσε την ερώτηση εκεί και αν την δει κανείς που ξέρει θα σου απαντήσει Να ξέρεις πάντως ότι ο ποιο σίγουρος τρόπος να βρεις τις φιγούρες είναι online, οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστείς μια κάρτα ή έναν λογαριασμό paypal
Ιαν 10 2009 17:55
Φωτογραφία

OnePiece4Ever → RiDeLub

θέλω να αγοράσω εκείνα τα μπαρμπαδελακια one piece...αλλα πως θα γίνει μέσο internet δη έχω πιστωτική κάρτα...έτσι λοιπόν ρώτησα αν κάποιος ξέρει αν στο ΚΌΣΜΟΣ (το μεγαλύτερο εμπορικό στην θεσσαλονίκη αν δη το ξέρεις...επί τις ευκαιρίας που μένεις πως σε λένε?)έχει τέτοια μπαρμπαδελακια...γιατί έτσι άκουσα... edited by RiDeLub, reason: I can't stand greeklish: [URL="http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp"]All Greek to me! Any Greeklish to Greek[/URL]
Ιαν 10 2009 17:35
Φωτογραφία

RiDeLub → Night Wizard Seal

Hello :) Για τις φωτό στο Naruto Thread: Όπως κάνεις το post από κάτω έχει επιλογές για συννημένα (attachments). Εκεί πηγαίνεις στο management και επιλέγεις τι θα ανεβάσεις από το pc σου. Κάνε edit τα posts σου γιατί δεν βγάζουν νόημα και ανέβασε τις φωτό που θες. Ελπίζω να βοήθησα.
Ιαν 06 2009 21:59
Φωτογραφία

RiDeLub → HICARU

Hi Κανονικά το Nihon TV θα έπρεπε να το δείξει. Βέβαια δεν το έχω και σίγουρο γιατί δεν έχω επίσημο πρόγραμμα από κάπου.
Ιαν 06 2009 16:47
Φωτογραφία

RiDeLub → OnePiece4Ever

Hello. Σε τι θέλεις να σου απαντήσει κάποιος; (ρωτάς στην Γενική Συζήτηση του One Piece) Επίσης το 384 βγαίνει στην Ιαπωνία την άλλη Κυριακή.
Ιαν 06 2009 00:27