Jump to content

Community Status Updates

Photo

Loke → digitaltracker

μμμ θα σου στειλω αργοτερα το screenshot απο τη σκηνη.
Jul 06 2010 17:36
Photo

digitaltracker → Loke

"τεραστια και μυτερα σα κωνοι ...." Fucking hate that! Με χαλαει πολυ αυτο...
Jul 06 2010 17:06
Photo

iristellaLoke

Κοίτα δεν θα τα χαλάσουμε στο αν η Rei και ο Takashi είναι μυαλά για το MIT. Eίμαστε ακόμη στο πρώτο επεισόδιο. Κάτσε να δούμε και τα υπόλοιπα και θα δούμε ποιός θα είναι αυτός που θα λέει "I told you so" :P Μετά πάντως το Homage στο 28 days later περιμένω cameo από τον Shawn.
Jul 06 2010 15:56
Photo

Loke → digitaltracker

ετσι μπραβο, γτ ξενερωσα ολιγον. Για το flat chest, δε θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω οτι ναι μονο στο OP εδειξε ενα usual flat loli. Ασε που τα εχουν σχεδιασει και λιγο αφυσικα, τεραστια και μυτερα σα κωνοι ....
Jul 06 2010 14:58
Photo

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™

[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;407980]Φιου, δηλαδη δεν ημουν η μονη που της θυμιζε seitokai no ichizon και kaichou wa maid sama.. Παντως, ενω μεχρι τωρα [B]συμφωνω με τις αποψεις σας[/B], οτι ειναι πολυ ιδιο με ολα του ειδους κλπ κλπ, θα συνεχισω να το βλεπω μιας και οπως προανεφερα, ειναι [B]καλη σειρουλα μωρε[/B] για να περνας την ωρα σου![/QUOTE] και τωρα πας να τα σωσεις και να δικαιολογηθεις, Ε ΟΧΙ λοιπον! βλεπεις εκει κατι κενες / αχρηστες σειρες και μολις αντιληφθεις σε τι λαθος εχεις υποπεσει και την αντιδραση της ομυγυρης σου, πας να πλησιασεις στη κοινη γνωμη! Ουστ! [SPOILER=ps.]το ομυγυρη πρεπει να το εκτελεσα ορθογραφικα... μη μου ανησυχεις, ναι δε τη παλευω, αυπνος μετα απο ταξιδι, αλλα δε παω να με δικαιολογισω οχι, ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε! just stating the facts! O_o[/SPOILER]
Jul 06 2010 14:54
Photo

LokeKenny

[URL="http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Nihim/anime%20related/ginpachi-sensei-1.jpg"]οριστε[/URL] ισως κατω να αφαιρεσεις τη γραμμη απο το border που φαινεται και γενικα το background να το κανεις ασπρο? ωστε να μη ξεχωριζεται απο το ασπρο background του site.
Jul 06 2010 14:51
Photo

digitaltracker → Loke

Ναι η αληθεια ειναι οτι το παρακαναν... btw σ αυτον το τομεα δεν ειμαι της αποψης "the more the merrier" XD... μου αρεσουν τα καλοσχηματισμενα... οπως πχ της πρωταγωνιστριας :Ρ p.s. Παιζει να μην υπαρχει flat chested κοπελα στο πρωτο επ.
Jul 06 2010 14:40
Photo

KennyLoke

Ξέρω 'γω; Φέρ 'την και βλέπουμε. Εδώ που είμαι δεν πολυκάθομαι και στο pc... τουλάχιστον έχει Photoshop.
Jul 06 2010 12:09
Photo

Loke → digitaltracker

ρε πες μου δε το παρακαναν με τα βυζια? το ξερουμε οτι εχουν φετιχ, ολος ο κοσμος το ξερει, και οι αγελαδες το ξερουν ( ασχετο ) αλλα πιστευω το παρακαναν, με ξινισαν. συμφωνας? ή διαφωνας ενω ορμεις να χωθεις στα βυζια της 'ιατρινας'
Jul 06 2010 06:47
Photo

Lokeiristella

τι να σωσω καρδια μου, αφου μια χαρα τα πα, απο κει και περα αμα εσυ θελεις να οδευεις στο μονοπατι της αρνησης ..... θα σου δωσω φαι για το δρομο ! right, i think.
Jul 06 2010 06:45
Photo

Loke → IreneTheCardcaptor

thx, οτι αποριες / help θες, εδω ειμαστε :)
Jul 03 2010 21:32
Photo

IreneTheCardcaptor → Loke

Ουπς! Sorry, δίκιο έχεις! xD Την πατάω συνέχεια! Ωραία φωτό!
Jul 03 2010 16:13
Photo

LokeKenny

ρε μπορεις να μου καθαρισεις λιγο μια εικονα? το μονο που εχεις να κανεις, ειναι το ασπρο background της να το κανεις πραγματικα ασπρο :P
Jul 02 2010 01:31
Photo

LokeKenny

και νομιζεις πως θα τη σκαπουλαρεις με 1 ava? μικρε και ανοητε ..! σου στελνω με pm .... [B]τη λιστα[/B] ...
Jul 01 2010 14:10
Photo

KennyLoke

:hahaha: OK, έχεις ένα δίκιο σ' αυτό. Παίζει να σου κάνω κανά avatar μέσα στο καλοκαίρι, για ξεκάρφωμα.
Jul 01 2010 14:03