Community Status Updates
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
xD ελα μωρε η mio μια χαρα βοηθησε τη s1 ( γτ μονο και μονο το moe της σειρας ηταν αρκετο ). τωρα για τη 2η δε ξερω, την εχω κανει ψιλο hold στο 3ο επ ^^
Jul 07 2010 08:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke
Hahahahaha απαλευτοοοοοοοοοοοος!! But Im very sorry to dissappoint you, αμα δεις το πρωτο ποστ μου [ειμαι σιγουρη οτι μονο τις εικονες κοιταξες] θα δεις οτι υπαρχει μια αμφιβολια ^^
Παντως απο το ανουσιο K-ON φαινεται πολυ καλυτερο.. Καλη η Μιο, αλλα δεν φτανει να σωσει ολο το ανιμε :/
Jul 07 2010 05:53
Loke → Kenny
tsun tsun λες και θυμωνω εγω για σενα, μπα ανοητε
/me τιναζει το ατελιωτο μαλλι προς τα πισω, μορφαζει και αποχωρει ξυνοντας το μουσι. :D
βασικα ηθελα να καταγγειλω μια κυρια για tsunderisamo αλλα θα με φαει ζωντανο XD
ps. να σου πω, δε κανεις edit το profile μου, να μου βαλεις κανα ωραιο background?
Jul 06 2010 19:31
Loke → Kenny
μπα μπα is it treason t[B]ie[/B]m? μμμ?
προδιδουμε τη φαμιλια ρε? καλααα
Jul 06 2010 19:21
Kenny → Loke
Αν λες για την επαναληπτική που έρχεται, 1η Οκτωβρίου. Θα φροντίσω να σε έχω βάλει στην ignore list μέχρι τότε. :hihi2:
Jul 06 2010 19:14
Loke → Kenny
σατανιζομαι οταν μου μιλας με τεχνικους ορους!
να σου πω ρε, ποτε τελειωνεις εξεταστικη? για να ξερω να αρχισω το
nug, nug, nug, nug, nug, whine, nug, whine, whine, whine, whine, nug, nug !
Jul 06 2010 19:12
Kenny → Loke
Το αποθήκευσα σε png για να είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνει 100% Γνήσιο Άσπρο™. Από κει και πέρα, άμα το κάνεις jpg και δεν υπάρχουν ορατά artifacts, no problem.
Jul 06 2010 19:10
Loke → iristella
νια νια νια ΝΙΑ, εδω υποννοεις οτι εγω υπαρχει περιπτωση να αρχισω One [B]Piss[/B] pffff
για τον opening μιλαγα!
Jul 06 2010 19:08
Loke → Kenny
[URL="http://gin.upadupa.com"]gg βγηκε[/URL] βεβαια τα 140kb png κανουν ζημια :P μαλλον θα τη κανω jpg
thx bro
Jul 06 2010 19:07
Loke → digitaltracker
initial ftw τα αλλα δε τα εχω δει ακομα :P
παρε και τη σκηνη που με ενοχλησε
[IMG]http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Nihim/anime%20related/CoalGuysHIGHSCHOOLOFTHEDEAD-01A1383.jpg[/IMG]
κατι μου βγαζει το πολυ αφυσικο, δε ξερω
Jul 06 2010 19:03
Kenny → Loke
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/ginpachi-cleaned.png[/IMG]
See if it's OK.
Jul 06 2010 18:13
digitaltracker → Loke
Παντως φαινεται καλη σειρουλα. Ενα αλλο που μου αρεσε ηταν το occult academy. Και αυτο φαινεται promising.
Αν και τον τελευταιο καιρο με τις μπουρδες που βγαινουνε (...δε ξερω, βεβαια ισως ηρθε και το δικο μου coming of age! lol), εχω την ευκαιρια να δω παλια διαμαντακια.
Φετος ειδα το Maison Ikkoku, Legend of the Galactic Heroes, Slam Dunk, Initial D, και τωρα βλεπω Captain Harlock.
Jul 06 2010 17:46
iristella → Loke
Nope i wasn't. They are retarded at best and I am suprised you cannot see it. Και όταν λέμε OP εννοείς One piece? You mean Usopp? XD Well you certainly can't call him a man but girls are braver and smarter than that. XD
Και μη μου πεις ότι άρχισες οne piece. o.O
Jul 06 2010 17:43
Loke → iristella
κοιτα μονο στο πρωτο επεισοδιο αναφερθηκαμε οποτε .... απλως πρεπει να παραδεχτεις οτι ησουν λαθος! BAZINGA!
θυμησε μου στο OP δεν εχει μια femal sniper? ( ανεβηκα αθηνα και δε τα εχω φερει τα επ T_T )
Jul 06 2010 17:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed