Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Loke → Kenny
ναι ρε γτ σε βλεπω να σκιζεσαι να τα κανεις :P πιο γρηγορα θα ειχα παρει εγκριση απο το δημοσιο για να ανακυρηξη διαγωνισμου για τη δηιμιουργια set XD
Ιούλ 01 2010 13:59
Kenny → Loke
Κι έχεις μετά και τα μούτρα να μου ζητάς avatar... μια σκατούλα θα πάρεις. XD
Ιούλ 01 2010 13:53
Loke → Kenny
[QUOTE=Kenny;406485]Ο κυρ-λύκος και οι 7 σύντροφοι, ε; Ακόμα και ο τίτλος θυμίζει 2 διαφορετικά παραμύθια, lol.
Κατά τ' άλλα, για τυπικό moeshit της JC STAFF το κόβω. Δηλαδή έλεος, πόσες φορές ακόμα θα κάνουν copy-paste την ίδια πρωταγωνιστική φιγούρα; Φτάνει πια με τους κλώνους της Shana (αν και κάποιος εδώ μέσα πρέπει να χαίρεται γι' αυτό XD). Αν έκανε και το voice acting της η Rie Kugimiya ΞΑΝΑ, θα δάγκωνα την πατούσα μου. Φτηνά τη γλύτωσα. Συμμετέχει σ' αυτό το anime, αλλά κάνει άλλον χαρακτήρα. XD
[B]Τεεεεεελοσπάντων... θα κατεβάσω κάνα επεισόδιο, θα φαπαρω και βλέπουμε.[/B][/QUOTE]
στο εφτιαξα, δε χρειαζεται να με ευχαριστησεις.
Ιούλ 01 2010 13:51
Loke → IreneTheCardcaptor
γεια σου ειρηνη οπως απαντησα σε ενα ποστ σου, μη ξεχνας οτι τα greeklish απαγορευονται στο forum ;)
Ιούν 30 2010 17:53
Nighteyes → Loke
--Nαι, όμως είναι λίγο ταλαιπωρία να κουβαλάω το laptop στην τουαλέτα.--:P
Mα όχι, αυτό λέω. Εχω σταματήσει να το διαβαζω από τον Αυγουστο του 2008, όταν έμαθα ότι θα βγει καινούργιο anime.
Ιούν 30 2010 11:59
Loke → Nighteyes
το bleach θα ελεγα για πια ωρα θα επρεπε να ειναι αλλα θα χαρακτηριζομουν ως καφρος.. :P
κοιτα αν ησουν up to date στο manga δε νομιζω οτι ειχε πολυ νοημα να το σταματησεις αλλιως οκ.
Ιούν 30 2010 05:56
Nighteyes → Loke
Εντάξει, δεν είναι ότι τα απεχθανομαι.:P Αν και του Bleach πολλές φορές τα βλέπω μισά πια: Oι μάχες τελευταία είναι εντελώς γελοίες ή ανούσιες. Βασικά για την ώρα του φαγητού μια χαρά είναι τέτοιες σειρές.
Α τέλεια! Ωραία θα τα δω τότε σήμερα να μπω και στο thread που μετά από 10 μέρες δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι...:hot: Αλλά δεν άντεχα να φάω spoiler σ' αυτήν την σειρά. Είναι από τις αγαπημένες μου. Εδώ και το manga το σταμάτησα όταν είχα μάθει ότι θα βγει ξανα anime.
Ιούν 29 2010 23:06
Loke → Nighteyes
το 64 θα δειξει πως θα ειναι χρονια μετα οι χαρακτηρες, το 63 ειναι βασικα το τελος της σειρας.
Α εγω δεν εχω προβλημα με τα spoilers διαβαζω εδω και χρονια το manga XD
ps. μπραβο σου που βλεπεις τα shonen για να ελεγχεις τα thread, δεν υπαρχει ουτε 1 στις χιλιες να το εκανα εγω αυτο XD
Ιούν 29 2010 20:19
Nighteyes → Loke
Γενικά τα NarutoPieceBleachFairy τα βλέπω streaming. :P
Δεν με νοιάζει και τόσο η ποιότητα εικόνας (και μεταφρασης) σ' αυτά πια. Κυρίως τα βλέπω για να ξέρω τι γίνεται και να μπορώ να ελέγχω τα thread.
Το FMA ας πούμε όμως που βρίσκεται σε εντελώς άλλο επίπεδο, το περιμένω από eclipse. Στα τελευταία επεισόδια φοβάμαι να μπω και στο thread μην φάω κανένα χοντρό spoiler και την ψωνίσω. Είχα πέσει πάνω σε κάτι με το 61 και από τότε περιμένω να τελειώσει και μετά. Btw, μια που το είδες, αν δω το 63 θα μείνω σε cliffhanger ή το 64 θα είναι απλά επίλογος; Μήπως τα δω και μπω και σήμερα δηλαδή.:congrats:
Ιούν 29 2010 19:11
Mad_Hatter → Loke
το καθε arc ειναι περιπου 3-4 vols
Για παραδειγμα το arc που ειναι τωρα το anime ειναι 24chaps/3 vol.
Το ao no exorcist θα το διαβασω απο αυριο που θα βρω χρονο xd
Ιούν 27 2010 11:48
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
but ofc [URL="http://icanhascheezburger.com/"]icanhascheezburger[/URL] ring any bells ;)
Ιούν 27 2010 11:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται