Jump to content

Community Status Updates

Photo

papp0us → Loke

στο συμβολαιο λέει οτι " η μέγιστη χρονικη διάρκεια ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι 15 εργάσιμες μέρες μετα απο την εξακρίβωση των στοιχείων του πελάτη, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας(πυρκαγιές πόλεμοι απεργίες κτλ) Η HOL δε φέρνει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις λόγο προηγούμενης παροχής απο ΟΤΕ η άλλο πάροχο" Δεν είναι η HOL το πρόβλημα, γιατι το DSL του Modem είναι αναμένο, που σημαίνει οτι η Forthnet δεν έχει φύγει ακόμα, απλα μου έχει κόψει το internet(πουστιές).Και το τηλέφωνο έχει φραγή δεν ειναι αποσυνδεδεμένο.. Κανονικά έπρεπε να πάρω τον τελευταίο λογαριασμο τώρα και να πάω στη forthnet τη δευτέρα να δεις τι είχε να γίνει, που μου το "κοψανε" με προπληρομένο το λογαριασμό του μήνα, αλλα δυστυχώς τη βενζίνη και τα νευρα μου θα χαλάσω.. αστους να πάρουν τον πούλο να ησυχάσουν. Τι να κάνεις.. περιμένω
Jul 10 2010 18:18
Photo

Loke → papp0us

weird, οταν ειχα κανει εγω ηταν 1 μερα το ειχα τσεκαρει και μου το ειχε επιβεβαιωσει και η hol.
Jul 10 2010 17:12
Photo

papp0us → Loke

Άστα 15 εργάσιμες έχουν προθεσμία[B] απο τη στιγμή[/B] που θα προωθηθεί η επιβεβαίωση διακοπής απο τη forthnet. Τώρα που μπήκα στο χωρό θα χορέψω.. ευτυχώς μου έκοψε να το κάνω τώρα που εχει διακοπή το τεί, γιατι ούτε εργασίες δε θα μπορούσα να παραδώσω ένα μηνα..
Jul 10 2010 16:09
Photo

Loke → papp0us

υπαρχει κανονισμος αν ξεπεραστουν καποιες ωρες, ειναι υποχρεωμενες οι εταιριες να κανουν τη μεταφορα μεσα σε καποιο χρονικο οριο. ριξε μια ματια στο χαρτι του συμβολαιου αν το εχεις
Jul 10 2010 16:00
Photo

papp0us → Loke

ακόμα χωρίς είμαι! στο πατρικό μου ήρθα και βρήκα. 24-48 ώρες;; σε πιο πλανήτη; :P Απο forthnet σε Hol πάω και μου η αιτηση ενεργοποιήθηκε στις 27 του προηγούμενου, με maximum(συμφωνα με τη hol) τις 21 Ιουλίου.. Τώρα τρέχα γύρευε! Το καλό ειναι οτι ήμουν σε ιδιόκτητο forthnet οπότε θα γλιτώνω τη χαρτούρα και τις διαδικασίες του ΟΤΕ, αλλα και πάλι χάλι μαύρο τα πράγματα
Jul 10 2010 15:11
Photo

Loke → papp0us

τη πατησες?, οταν αλλαζεις παροχο εισαι max χωρις συνδεση 24 ή 48 ωρες και νορμαλ 1-3 ωρες. ποσο ησουν χωρις συνδεση?
Jul 10 2010 14:39
Photo

Loke → zade

την ειδα το μεσημερι, δε ειναι τπτ σπουδαιο, βασικα δε πολυ αξιζει να τη δεις >_> ασε που εχει κατι over dramatic τις-κραταμε-15-ωρες σκηνες που μου τη διναν ασχημα. στα καλα ηταν οτι ειχε shotgun, damn i love it.
Jul 09 2010 03:10
Photo

Lokeiristella

;) :3
Jul 08 2010 01:35
Photo

digitaltracker → Loke

Ναι και μενα δε μου αρεσει το στραβoχυμενο Corneto...
Jul 07 2010 14:59
Photo

Lokeiristella

[QUOTE=bukkake dreamer] Εdit: Κανονίστε την πορεία σας και εσύ και ο monsieur από πάνω μου την έχετε ξεσκίσει την sig. Θα βλέπω την λέξη bukkake στον υπνο μου έτσι όπως το πάτε. Τ^Τ [B](or worst I will see kanda being the center of the bukkake *horrified at the thought*[/B])..... ~[/QUOTE] kinky girl is kinky ;) and that gives some food for thought :P want me to share what i thought? αλλα απο αποσταση ασφαλειας για να μπορω μετα να φυγω χοροπηδοντας και φωναζοντας: The Cake is a Lie!, The Cake is a Lie!
Jul 07 2010 12:41
Photo

Loke → zade

ναι αυτο ειναι. θα το δω το βραδακι μαλλον με παρεα και θα σου πω ;)
Jul 07 2010 12:38
Photo

zade → Loke

Ναι ρε! Είμαι sucker γενικώς για ταινίες τρόμου και τα ζόμπια είναι τα αγαπημένα μου.Βγαίνουν αρκετές καινούριες ταινίες με ζόμπι.Αυτή η τελευταία η γαλλική που λες ,υποψιάζομαι ότι είναι το la Horde που δεν έχω δει ακόμα.Σωστά;
Jul 07 2010 12:11
Photo

iristellaLoke

Well you know what they say. Bukkake lies in the eye of the beholder.... Wait wha-? :P *hairflip* Εdit: Κανονίστε την πορεία σας και εσύ και ο monsieur από πάνω μου την έχετε ξεσκίσει την sig. Θα βλέπω την λέξη bukkake στον υπνο μου έτσι όπως το πάτε. Τ^Τ (or worst I will see kanda being the center of the bukkake *horrified at the thought*)..... ~
Jul 07 2010 12:04
Photo

Lokeiristella

bukkake πονηρο μυαλο check, ενεργοποιηση και επεξεργασια πληροφοριων check.
Jul 07 2010 11:58
Photo

Loke → zade

τη ταινια με τη στρατιωτικο / ιατρικη βαση κατω απο μια ερημο την εχεις δει? που ο αρχι ιατρος εχει ενα pet zombie που το εκπαιδευει? επισης μιας και βλεπω τα παντα σχετικα με zombie ειδα στο βιντεο club και πηρα μια νεα γαλλικη ταινια με zombie και κατι διεφθαρμενους αστυνομικους.
Jul 07 2010 11:57